Onsuz yaşayamıyorum ne yapmalıyım?

3 buçuk yıllık bir ilişkim vardı düne kadar aslında bu ilişki başından beri yanlıştı ailem ilk öğrendiği gün istemediler ve bende ayrıldım diyip devam ettim bu kişi kürt ve ben türk üm sebep bu ve ben üniversite okuyorum şu an ve o okumuyor bu benim için dert değil ama ailem için bu da bir sorun ama tabiki ilk başta kürt olması zaman zaman dedikodular çıktı ama ben hep yalanladım onla ilişkim olduğunu bunu sevdiğim erkekte biliyodu geçen 2 3 artık dayanamıcağını aileme artık söylememi istedi ben zaten söylicektim fakat daha üniversitemin ilk yılı ve ben onlardan başka şehirdeyim (sevgilimle aynı şehirdeyiz) 4 ay sonra eve döndüğümde söyliceğimi söyledim çünkü şu an söylemem benim burda belkide kalamama ve görüşemememize sebebiyet vericekti biliyorum baştan beri yanlış fakat ben ayrıldım çok baskıcı oldu bu konuda aileside ama şimdide dayanamıyorum ona karşı hissettiğim aşk ama hiç bir şekilde ne bana be aileme uyuyor bunun haricinde beni yıpratıyor bu duygudan kurtulamıyorum canım çok yanıyor onu üzmek bile benim canımı çok yakıyor ne yapıcağımı bilmiyorum yalnızım sadece arkadaşlarım bana yardımcı olmaya çalışıyolar yetmiyor içimdeki aşkı sökemiyprum ne yapabilirim?
Onsuz yaşayamıyorum ne yapmalıyım?