İlk resim benim dun aksam attigim ayrilik mesaji

Lutfen yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden

Yav bişey demiyim diyorum ama ikiniz de görüldüğü kadarıyla seviyosunuz. Ötesi var mı? Hayat cidden aşkı bulmak için fazla kısa ve ayrılırken bile seni seviyorum diyorsanız ne diye ayrılıyorsunuz? Elbette kuzeninin yaptığı şerefsizlik katlanılır türden değil, umursanmayacak bir yanı da yok, korkunç. Ama bunun için sevdiğin insandan ayrılmak nedir? Anlat ona, yardımına ve sevgisine ihtiyacın olduğunu söyle. Mutluluk kolay bulunmuyor ve bizi mutlu edenlerı kaybetmemek gerek. Bence yaşadığın bu korkunç şeyler için böyle bir yola başvurma ve ona gerçekleri anlat.
Az once anlattim bunun icinmi benden ayeildin dedi hakli olarak evet deism neden dedi ne yaptigimi bilmiyorum dedim pismanmisin dedi cevap vermedim degilsin dedi beni eve birakti bir gun Benden bu yuzden ayrildigin icin cok pisman olucaksin dedi pisman olmasam neden anlatiyim dedim geldim sanirim gerisi ona kalmis bisey
Ay... Gözlerim doldu yeminle. Ama aşk emek ilgi sevgi ve değer ister. Aksi taktirde böyle şeyler oluyor işte. Sevenler birbirine neden değer vermez ki bak oğlan da seviyormuş niye kıymetini bilmedi ki.. Ya son olarak birbirinizi sevdiğinizi söylemeniz beni bile yaktı
Tesekkur ederim yorumunuz icin anlatmalimiyim sizce herseyi affedermi beni
Ayrılma ya nolursun
Sorunu konuşmadan olmaz ki ya bak pişman olucaksın
İnsallah ayrilmayiz dua edin lutfen Allah razı olsun
Belki değişirdi ve bu senin kafanda hep bir muamma kalacak. Yapma nolur şans ver ona ama belli ki çok yaralamışsın
Güzel kardeşim, erkek gelme diyorsa , bağıra bağıra NOLUR GEL diyodur.
Bunu en iyi ben bilirim..
Pişman olduğunu hissediyorsan , onun elinden tut hiç tutmadığın gibi sarıl ona hiç sarılmadığın gibi , gerekirse ağlayın anasını satıyım sarılıp ama geri dön , ve gerçek sebebi anlat ona..
Emin ol eskisinden daha çok yanında olacaktır senin , git ve buluş onunla
Anlattim bisey yaptimi dogruyu soyle dedi isim istedi vermedim konustuk biraz sonra pismanmisin dedi ayeildigim icin sustum degilsin dedi eve birakti beni bir gun benden bu yuzden ayeilcagin icin cok pisman olucaksin dedi pisman oldugum icin anlattim zaten dedin gittim yanindan hicbisey yazmadi eve gelince bitti sanirim
çocuğu tebrik ettim sen bana eskisi kadar değer vermiyorsun diyen sevgilim olsa git değer vereni bul lan derim açık net böyle bahane olmaz kardeşim seni kınıyorum o çocuga gitme çünkü eskisi gibi biri olmayacak!
Resmin altindakileride okudunuzmu
Korktum kimse bilmiyo bu yasadiklarimi ya ciddiyim psikolojim bpzuldu bir anım bı anımı tutmuyo artik kimseye biseyde diyemiyorum
Cidden birşey diyemem buna onu kazanmak istiyorsan adım atacaksın bak ben kız arkadaşımı kaybettim ayrıldı benden çocuksun diye hakaret ettim çok ağır ama öyle böyle değil sonra o eski erkek arkadaşını takip etmiş engeli kaldırıp gene küfür bastım haketti bunu ama pişmanım ne yaparsa yapsın bir kadına küfür edilmez bunu biliyordum dilimi tutamadım şu an kafasında bitirmiş beni ama ben onu bitirmedim aramızda mesafe var ve ben onun için ve o çağırdı içinde olayların içine istanbula gidiyorum ben böyle bir adım atıyorum sende bir mesaj atmalısın bence konuşmak istediğini söylebilirsin ama şunu unutma yüzyüze sakın telefon veya mesaj kullanmaayın ayrılıkta çok kötü yüzyüze olsun elini tut hissetsin bunlar çok önemli ilişkide bak biz telefon mesaj defalarca tartıştık ayrıldık gittim barıştık bu sefer yok diyor bana ama onu sonuna kadar alıcam dzüelticem biliyor düzeltmessem bile şunu dedirticem o adam buraya geldi yanıma çabaladı pişmanlığı ona bırakcam
Cok tesekkur ederim insallah verdiginiz degeein karsiligini fazlasiyla gorursunuz yuzyuze konusucam bu aksam Allah razı olsun
Cevap
15Cevap
bence ugrasma kafan ıce karısık ayrıca bu onun ıcın bır zaaf olabılır bılemezsın hazır bıtmıs dıyosun bak yoluna kendıne yenı hayat cız bı sure kafanı dınle durumlarını duzelt nasıbınse gerı cıkar karsına ama adım atan sen olma o atsın derım ben cunku sen yaralısın Şu an kafan corba olmus bıraz kafanı toplamalısın bence tamam kendıne zaman ver dınlen bıraz asklar yorar senı buara konusmak ıstersen buralardayım ok gızlısın yazamadım özelden
Yanlış anlama ama o çocuk seni bu kadar severken haksızlık değil mi sence de o çocuk ailevi sorunlarını al bana getirme dememiş ki sevgi sadece mutlu ken olmaz o çocuk Üzgünken seni mutlu etmek için saçmalar rezil olur sadece sen mutlu ol diye sende bula bula o bahanesi mi buldun?
Utandim iste anlatmaya bahane degil
sevgilinden mi utandın senin gerçekten yanında olabilicek gerçekten yargılamadan seni düşüncek insandan mı yani çok kötü saçmalamışsın belki o üzülmesin benim derdimle diye düşündün ama onu ne kadar üzdün bir düşün onun herseyini onun yerine karar vererek elinden aldın
Haklisiniz ama anlatamadim bugun konusucam nasil konusucam nasil soylicem onu bile bilmiyorum
gerçekleri saklamadan kalbinden ne geçiyosa söyle ve unutma sevgilin seni sadece mutluken seven insan değildir sonradan barışın gelip teşekkür et artık bir kahvenin isterim enisteyle 😄
İnsallah barisiirz cok tesekkur ederim allah razı olsun 😊
ni dimek sende bana yardım edersin olur biter kankii 😉
pişt barıştınız mı konuştun mu?
Konustum hala barismadik zaman verdim biraz dusunuyo
Hadi ya üzüldüm umarım barışırsınız
İnsallah ama barissak bile onda bidaha ayni seyi yaparim korkusu olucak buda onu benden sogutucak gibi geliyo
Bilmiyorum ama haksızlık etmişsin ona biraz katlanıcaksın artık
Biliyorum 😑
Hemen asma güven bir kere kaybedilirse o kadar kolay geri kazanılamaz elinden geleni yap ama sen kazanmak için bak enisteyle daha kahve ısmarlıycaksınız bana 😉
Hahaahah valla biz barisalimda kahve falan kolay sey sorucam muslum gursesin bir sarki sozunu paylasmis instagramda "istermisin bu gece ulasalim yildizlara" ama bu sozun sarkidaki kismi "istermisin ulasalim yildizlara" bu gece diyerek benden mesaj falan bekliyo olabilirmi?
Bilmem sende bir şarkı yolla senin için güzel olan bir şarkıyı benim için en güzel anlamlı şarkı my immortaldır mesela
Olabilir yapiyim oyle bisey tesekkur ederimm
Rica ederim 😊
Baristikk sabah cok guzel bir mesaj atmis cok tesekkurler fikirleriniz icin
barıştıysaniz ne mutlu 😊
Nasil erkekler var erkek demek icin adli tip raporu gerek. Neden bile demezdim, yerinde olsam o ilk attigin mesaja bile karsilik vermezdim. Hersey kotu gidecek falan acindirna ayaklari bunlar, erkek dedigin caresizlik kokmamali.
Acindirma ayaklari degil taniyorum yuzyuze halini. gormesem inanmam ama acindirma degil
peki kuzeninde olsa neden kolluk kuvvetlerine gidip gizli bir şikayet yapmadın kuzeninse kuzenin herkesin namusu ortadamı hanım apla sana tavsiyem taciz eden akrabanda olsa yanına kar kalmamalı siz sustutkça bu tur iğrençlikler aldı başını gitti ne diyeyim bilemedim geçmiş olsun tekrar !
ama tavsiyem şikayet etmen yönundedir !
Yasim tutmuyodu aileme spyleyebilirmiyim boyle biseyi annem kafayı yer babam yasatmaz soylemesi kolay ama anlatilmiyo gwrcekten tesekkur ederim yorumunuz icin
e peki hanım apla bu şerefsiz şahsiyet olaki yarın bir gun tecavuze yeltendi vede etti genemi susacaksın anlatacaksın olmaz böyle anana bana yazık bilmeye hakları var bence şunu unutma hanım apla adalet er veya geç tecelli eder tekrar ustune basarak belirtiyorum şikayetçi olun suçu olan cezasını çekmeli.
Ayrilik mesajinin ardindan, gelme demesi cok normal. Gercekten seviyosan al. karsina konus ama kuzenine verecegi tepkileri de hesaba kat
İste kuzenimin ismini veremem ona bu yuzden cok seviyorum 3 sene bekledim onu bir anlik sinirle ayrildim
Bence bu olayi anlatma o zaman, baska bir sey soyle ama ciddi bisey olsun. Yoksa cinayet sebebi bu yani :)
bence konuş ve açıkla ne olursa olsun ne kadar zorlanırsan zorlan açıkla. çünkü karşılıklı sevgi o kadar az bulunan bişeyki.
Oyle gercekten acikladim ama bakalim barisicazmi bilmiyorum
inşallah
Ilgi yoksa yurumezdi zatn hep kendini uzecektin iyi yaptn biraz kendinizi toplatin daha snra oturrur konusursunuz
Hayir o bahaneydi diyorum
3 sene önce kuzenim elledi diye ayrılma sebebi mi olur. Şakasınız.
Sadece elledi degil iste bazi erkeklwre boyle basit geliyo boylelerinizden nefret ediyorum
Olanları ona anlatma madem seviyorsun ayrılma ona mesaj at kafanın çok karışık olduğunu saçmaladığını söyle ayrılmak istemiyorum psikolojim bozuktu Regl oldum hassastım filan de işte uydur bir şeyler
Seni seviyomus zaten burdan oyle gorunuyo yasadiklarini bilmeye hakki yokmu? Bide 10 ay bosuna mi gitti yani
Dedigim gibi korktum anlatmaya utandim kimse bilmiyo bunlari denedjm anlatmayi ama hicbizaman ceaaret edemwdim
Seni seviyosa herseyi yapar katlanir kendimden biliyorum soyle barisirsiniz
Seviyo biliyorum bu aksam goysebiliemiyiz sana anlatacaklarim var diyim o zaman
De o zaman basarilar simdiden
çocuk tutmuş bir de karşılık vermiş. çok bile..
neymiş de sevgisini eskisi gibi hissedemiyor muş muş..
Buna sevgimi diyorsun utan. Gercekten utan bir ilgi goremedin diye ayrildin..
Alttaki yaziyi okusaydin neden ayrildigimida bilirdib
çok uzun okuyamadım ama bu resmen kendıne ıyı bak derler v gıderler:/
kız demiş bunu karşıdaki oğlan değil be
çok uzun be birisi özet geçsin
İki dknizi ayirabilirdiniz
Geri dön be, gözlerim doldu çocuğun yazdıklarına.
İstemezse beni
Jartiyer kullanıyor musun?
Ne diyosun ya
Uff git baris siz ergenler yok mu
çocuga yazık etmissin
Noktalama işaretleri sizin klavyede yokmu?:))
Bitirmisin bitmiş artik
üzülme kardeş
çocuğa acıdım :(
Anlatmalimiyim herseyi barisirmi benimle
anlat ama barışır mı bilemem
Peki yuzyuzemi mesajdan falanmi cok duygusalim yuyuze anlatirsam aglicam biliyorum wptanda pek samimi olmaz napsam bilmiyorum
önce wptan sonra yüzyüze. gerekirse ağlayacaksın yapacak birşey yok :/
Tesekkur ederim konusucam bu aksam insallah
hadi bakalım rast gelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar