ismi lazım değil nerdeyse a. sıctııı. ahımı günahımı aldı. hiçmi korkmuyorlar ah almaktan. ah alanın yüzü gülermi?
Cevabın nedir?
+1 yılKorkmazlar arkadaşım korkmazlar. Ama şunu hiç bir zaman unutma, Allahın adaletinin ulaşamayacağı bir yer yoktur. Çekilen bu acıların karşılığı elbet çektirenden çıkarılacaktır ya bu dünyada olacaktır ya da öbür dünyada olacaktır bu. Sen sabret ve dualarını eksik etme, belki ne sen görüceksin onun cezalandırıldığını belkide 4 yıl sonra başına birşey gelecek onun o da anlamayacak senden dolayı olduğunu ama herşey karşılığını alacak, cezada, mükafatlarda...
22 Yorumla
Soran+1 yılinşallalh olur ben yemek yiyemedim günlerdirr hazmedemedimm yapılanları üzüldüğümü bildiği halde hep aynı şeyler yaptı inşallah bulur.
- +1 yıl
Acı çekiyorsan mutlu ol çünkü kırılabilen bir kalbin var, düşünsene onlar gibi vicdansız birisi olduğunu ya da duygusuz birisi, çok korkunç değil mi cidden...
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanoglu gosterdigini gormeden gocup gidemez bu dunyadan
Kimse kimsenin degerini anlamadan ölemez
Umut asilayip yari yolda biraktigin insanin gonul sadakatini iki cihanda da veremezsin.
H. z Muhammed S. a. v
Birinin ahini alarak baskasiyla mutlu olamazsin yukarida Allah var.64 Yorumla
Soran+1 yılçookkk harikaaaa içime su serptinnn :)
- +1 yıl
Sen icini ferah tut. Bak umut vermiyorum ama bu gercek bisey. En iyiler insanlarin hayatina bir kere girerler. Ama kimse bilmez en iyisi oldugunu.. cunku insanoglu nankordur ve nankor olan bir insan herseyin fiyatini bilen fakat hicbirseyin degerini bilmeyen insandir. Yani Ben merkezcilik gibi. Degerini mutlaka anlayacaktir. Eger hatan yanlisin yoksa hakliysan gercekten sana donecektir. O zmn da kabul edip etmeme sana kalmis. Dilerim Allah tan her umut verip zalim rolunde oynayan ( kiz erkek ) farketmez mazlumun ahiyla mutlu olamasin. Onlarin boyle iyi niyetli insanlari bu hale getiren o körermis vicdanlari rahata huzura ermesin. Umut cok kotu bisey. Bir insana dunyanin en agir iskencesini yapmak istiyorsan onu umut odasina kapat cik ve kapiyi kilitle. Bu cok kotu bisey. Sen sabret. Boyle gunahsiz olan iyi niyetli olan insanlarin H. z Eyüp Peygamber in sabri uzerine olsun. Allah bu durumda olan herkesin umudu kesildi an H. z Yusuf Peygamber in bitmeyen sabrini ve umudunu versin.
Soran+1 yılteşeşkür ederimmm bu kdr özenle yazdgın için. inşalllah sogusun içim bu nefret duygusunu bile sevmedim. hissizleşim bu konuda :(
- +1 yıl
Rica edrm. Zaman gecer nefret duygusunda bile hissizlesir insan. Sevginin sahtesi olur ama nefretin asla. Sabretmesini bilip rabbine dua edip ona siginirsan inan hersey cok guzel olacktir 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılEger gercekten ah almıssa mtlaka o ah ondan cıkar.. Allahım alttaki yapragın hakkını üstteki yapraga bırakmam diyor. Sence bir genc kzıın duygularıyla oynıyp ahını alanları affeder mi
110 Yorumla
Soran+1 yılAllah görüyorrr öyle oynamışki duygularımlaaa
- +1 yıl
Ozman sabret bnimds ahımı aldı 4 yllk svgilm seni kullandm svmiyorm dyip gtti. ahımız ckar böylelernden merak etme Allah büyük
Soran+1 yılseninkidee acık acık demişş pisslikkk utanmaz arsızzz ilk seninki bulur insallah sonrada benmkii ahımızııı
- +1 yıl
Amiin benden 4 yılımı, en güzel yıllarımı masumiyetimi güzelliğimi hayat sevincimi aldı benden. Evlilik vaadiyle 4 yıl kandrdı snra sevmiyorm kullandm ssni ddi beni aldattı ve aldattgı kızla beraber Şu an . Ama Allah büyük canım inşallah ahımız cıkacak onlardan ben inanıyorm
Soran+1 yılşu an sana daha cok kederlendimm Allah biliyorr. inşalllahhh sana yaptıkları birbir sorar karşısına verir Allahhh :(
- +1 yıl
Amiin hep dua ediyorm Rabbim soracak ona. Snde üzülme ikimznde ve bizzim gbilern ahını alanlarda mutlu olmayacaklar
Soran+1 yılaminnn canımm benm kendi kardeşimin eski kız arkadaşı bana bile kız söyledi ah ettim kardeşine diye. şimdi başkasıyla evlendi kız. ama benm kardeş hala doğrulamadıı huzuru sıfır bir dogru gitmyor işleri kendi itiraf etti bir kızın ahımı Allah korusun artık dedi.
- +1 yıl
Oyüzden içim rahat Rabbime sıgınıyorm bu zor zamanlarda hzur bluyorm , yüzleri gülmesin. Ben zaten bu hayatta bir tek ona hakkkımı helal etmiyorum. Hep bu dünyada hem de öteki dünyada elim yakasında. Allaha havale edelim hak yerini blur canım
Soran+1 yılahh canımm Allah ve en iiyi kulları seninle olsunnn dilerimmm.
- +1 yıl
Sagol canım iyi dileklerin için umarm sende mtlu olrsn bundan anrasnda
+1 yılgülmez umarım canım. boş ver gitsin. gerçek yüzünü görmüşsün.. önüne bak derim
22 Yorumla
Soran+1 yılbaşka çarem yok sadece vicdansızlık :(
- +1 yıl
takma kafana. önüne bak canım. takmaya değmezz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
17Cevap
+1 yıl6 yıllık sevgilim öyle zor zamanımda bırakıp gitti ki çok ahımı aldı. Şimdi sürünüyor. Yüzü 1 gram gülmüyor. Ailesiyle okuluyla arkadaşlarıyla hep arası açık. Hiç mutlu olamıyor. Bense bu durumdan memnunum : ) Kul almıyorsa intikamı Allah mutlaka alacaktır. Boşuna dememişler "Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste" ^^
40 Yorumla
+1 yılgülmez rahat ol.
Tecrübeye sabittir. Yasadim biliyorum.
Sen yeterki beddua etme sakin.
allaha haval et.. Baska hicbirsey yapma.26 Yorumla
Soran+1 yılnasıl etkiledi seni :) anlatrmısın içime su dökermsin
- +1 yıl
yaz bana özelden. anlatimde icin buz gibi olsun. yasayacagin duygulari ögrenirsin ;)
Soran+1 yılyeaa özel olmaz buradan yazamazmısın. en azından malum oluyomu üzdüğün kızın ahı
- +1 yıl
burdan hicbirseyimi anlatmam.
Sadece sunu bil er ya da gec haberin olucak neler oldugundan ve icinde bir sevinme hissi olusacaktir.
Soran+1 yılo hisss gelsinnn inşallah oda beter olsn.
- +1 yıl
sana beddua etme demistim ama :)
+1 yıl''canı yanan sabretsin, can yakan yanacağı günü beklesin''
sabret kimsenin ahı kimsede kalmaz32 Yorumla
Soran+1 yılinşallah benm kadar yansın. yaktığı kadar.
- +1 yıl
önceden nefret ederdim şimdi nefret bile edemiyorum ben, yanacaktır elbet düşünmüyorum ben bunları, sende düşünme alışacaksındır elbet
+1 yılBana da eski sevgilim çok ah etti ama Şu an baskaları ile mutlu bende mutluyum şükür.
16 Yorumla
Soran+1 yılmutlu olman mutsuz olmuyacagın anlamına gelmez.
- +1 yıl
tutsa tutardı gerçek sevenin tutar öyle anlık tutkuları olanın değil.
Soran+1 yıldemekki sen anlık tutkularıymışsn :)
- +1 yıl
Olabilir ama millete gidip benim için çok ağlamiştir.
Soran+1 yılpeki sen ona haksızlık yapğtınmı günahına girip kullandınmı?
- +1 yıl
Ona bana güvenme demiştim. Çünkü elbet gidecektim...
Gülmez canım elbet bulur layığını bu dünyada olmasada ahirette
11 Yorumla
Soran+1 yılaminnnnnn diyorummm yaşatıgını yaşasınnn :(
Kişinin kendi vicdanıyla alakalı bir şey. Ah aldığını düşünmüyor ya da umursamıyor olabilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılbana yaptıkların birgün karşına çıksın dedim. hiçbirşey demedi. sonra 1 gün sonra enggeldm.
Soran+1 yılbenim yüzünden düşünmesi çok önemli değil. pişman olsn arasın falan değil derdim. sadece yaşasın..
+1 yılCektirdiğini cekmeden gitmez rahat ol
312 Yorumla
Soran+1 yıliçine içine işleşin ahım
- +1 yıl
benim kuzenimin 3 yıldır yüzü gülmüyor cocugu en son 2013'de gülerken gördüm düşün o derece en son helalliği aldı da işleri rast gitti
Soran+1 yıloda kötü yaa. ya yemin ediyorum nefret etme duygusunu bile sevmiyorum. hissizlenim diyorum ahda etmıyırum diyom ama içim acıo.
- +1 yıl
Kalbini kırmışssa zaten Allah tarafında cezası verilcektir. Kalpler Allaha uzanır ve emin ol bu da onun yanına kalmaz bir dahaki ilişkinde daha dikkatli olmanı tavsiye ederim
Soran+1 yılkesinlikle psikopat gibi olcam. birşey dediğinde ne demk istedn triplerine gircem :d
- +1 yıl
yok yok olmassın yani olmamalısın :D
Soran+1 yılsiz erkekkelere yazık olur sonra biride gelir bu kadınalrı anlamıyorum derr neyse kimsenn günahına girmicem söz :D
- +1 yıl
allah bizim belamızı vermiş zaten :D kadınları kendileride anlamıyor ki biz anlıyalım
Soran+1 yılerkeğinde kzında karaktersizinde korkcaksın :)
- +1 yıl
Doğru söze ne denir ki
Soran+1 yılşey deee Allahım bu kızı üzen erkekde aynı şekilde üzülsün de :)
- +1 yıl
En iyisi Allah'a havale etmek gerisi zaten hallolur
Belkide ahını almadı sadece sen öyle düşinüyorsun olamaz mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılçok koştu peşimden. en başında belli ettim neyi kabul etmiyecegmi kabul etti. sonra hep ilgisiz davrandı bende bitmesi gerekiyorsa bitsin dedim. sonra yok seviyorum dedi. ama yine aramoyrdı, işim var dedi. sonra istediklerini alamayınca olmuyoruz dedi. baştan beri belliydi nie bukdr oynadı.
Soran+1 yılbaşta yok dedim. kabul etti herşey senin istediğin gib olacak. sonra ilgilsizliği bunlar hep yogunluk sanıyordum değilmiş. orda burda sonradan fotolarını görrdüm. etiketlenme olayını kapamış bana. ben hep yogundu diye yazmıyorken aptal gibi ondan mesaj beklerken o keyfine göre davranmış. yakaladım bunları.
Soran+1 yıloynadı işte. ki ben kalkanlarımı kaldırıp onu iç dünyama davet ettiğim an yaptı bunu.
Allahtan bulsunlar biz susuyoruzzzz.
11 Yorumla
Soran+1 yılinşalllahhh inşallahhhh
+1 yılgülüyor.
ben hiç ah etmedim gerçi orası ayrı.
pek iyi bir şey değil beddua etmek.02 Yorumla
Soran+1 yılah yememmişisndr
- +1 yıl
niye ah yiyim ki.
bişey yapmadıktan sonra.
+1 yılGulmemesini temenni ediyoruz tabi
21 Yorumla
Soran+1 yılinşalllah diyoruz. :)
+1 yılhaketmediğini yaşattysa şayet o da çeker
11 Yorumla
Soran+1 yılhiç haketmedim o yüzden içimde ateş
Gülmez bacım rahat ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılohh içime soguk soguk sularr :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılgülmüyor kardeşim kendimden biliyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılsen naptın :)
Cevap sahibi+1 yılne yapmadım ki :(
Soran+1 yılmesela? ona sevgn bittiği zaman sırf çıakkrlrın için onunla devam ettnmi
Cevap sahibi+1 yılsevgim hiç olmadı ki
Soran+1 yılama varmış gibi davrandın?
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yıl:) ne diymm
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden hiç bir erkeğe değerini verme
12 Yorumla
Soran+1 yılvermemm :)
Cevap sahibi+1 yılozaman ahmahla sorun yaşamazsın
+1 yılHic kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılinşalllahh aklına ben gelim nasıl üzdüm kırdım oynadım onla diye.
+1 yılAh Etme ah alırsın :)
13 Yorumla
Soran+1 yılben sadece yaşattıklarını yaşasın istiyorum :)
- +1 yıl
Ne yaşattı ki sana böyle bu işyan neden
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=N3UFFTeWd0s
Bunu dinle :)
+1 yılgülmez dostum bir gün cıkar sıkma canını
12 Yorumla
Soran+1 yılçıksınnn oda öyle bir ahhh çeksnki
- +1 yıl
amin..
- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılgülmez inşallah benimde çok aldılar
12 Yorumla
Soran+1 yılinşalllhhhhhh gülmezzzz.. ok gibi saplansı hayatına ahlar
- +1 yıl
Aminnnnnnnn
+1 yılgülmesin.
11 Yorumla
Soran+1 yılyapan yansın
Ah alan mutlu olamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılolmasın kırdgı yerden kırılsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoner dolaşır yağlı kazık onu bulur canımı sıkma
16 Yorumla
Soran+1 yılaminnnnnn inşalllahhh diyorummm :( ekstra kötü olsun demiyorum. yaşadığını yaşatsın.
Cevap sahibi+1 yılNe yaptı ki sana
Soran+1 yılbir ilişkide olmucak şeyleri başta yok dedim. ileri gidemeyecgm şeyler konusnda kabul etti herşey senin istediğin gib olacak. sonra ilgilsizliği bunlar hep yogunluk sanıyordum değilmiş. orda burda sonradan fotolarını görrdüm. etiketlenme olayını kapamış bana. ben hep yogundu diye yazmıyorken aptal gibi ondan mesaj beklerken o keyfine göre davranmış. yakaladım bunları. sonra kabul etmediğim seyleri sorun ettigni söyledi. başta kabul edip sonradan etmemesi. tamamn bu yönde başlamış ilşkye
Cevap sahibi+1 yılKaçak et işleri canım sen iyi kurtulmussun
Soran+1 yıl:) yaa sandıkı beni bırakmasın diye kabul etcemi bukdr ego tavandı
Cevap sahibi+1 yılKızlık gitmemis gerisi bos
+1 yılA. sıctı daki a. ayıp bir şey diyemi kısalttın?
02 Yorumla
Soran+1 yılsinirden tam tersi olacakti :D agzıma s. çtı diyecektm terbiyemden dolayı ama parmaklarım terbyesiz :D
- +1 yıl
:D :D :D
Gülmez
12 Yorumla
Soran+1 yıltebessüm bile ettirmesin.:(
+1 yılGüler.
06 Yorumla
Soran+1 yılgülmezsin inşallah.
- +1 yıl
Sen anca ona buna beddua et.
Soran+1 yılbeddua etmem. sadece kim ne yaşatırsa aynısı yaşasın derim. neden zoruna gitti?
- +1 yıl
Zoruma gitmedi, Dünya öyle bir yer değil, böyle şeyler dilemek saçma o yüzden.
Soran+1 yıldünya birileri kırıp birşey olmamış gibi yaşamakta olmamalı. bunu dizginliycek aynısı başıma geldilik olması gerekiyorki. kalp gözü açılsın.
- +1 yıl
Bir, adalet insan uydurması bir kavramdır, güzel birşeydir ama otomatikman gelmez kimseye.
İki, kalp gözü diye bişey yok.
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım