iyi günler buen 1 senedir neredeyse kaynanmla oturuyorum hakaretler bagarmalar her şeyime karışıyodu bırde 2 aylık hamıleyim artık dayanamadım o kadar sinir bozucu bir kaynanam varki eşimse hep bana sus sabret bekle diyodu artık tak etti ve bababmın evine geldim ardın dan esim aradı kaynaam falan esim ben oraya gelmicem sen geliceksin eve yoksa orayı mahvederim diye tehdit ettigi yetmemeiş gibi cocucgu sana asla göstermicem babanı aileni oldurcem beni mahvettin sen benim karımdın niye susmayı bilmiyosun vs vs laflar söledi artık gerçekten yani sinir hastası oldum hiç bişeye bişey diyemiyorum salak gibi oldum sizce napsam dedigi gibi bişe yapar mı coccugu dogunca alma ihtimali var mı kaynanamdan illahlah ve sürekli tehditler evlendigim günden beri kapıdan dısarı atarım sktr gt babanın evi degil falan işkence resmen sizce haksız mıyım yani?
Cevabın nedir?
Çok zor,
Allah yardımcın olsun.
Eşin seni seviyor mu?
ya da sen onu?
Burada en kötü durum, bebek bekliyor olman..
Bence birgün çok güvendiğiniz ve sözü dinlenir, analiz edip, iyi karar verebilen biriyle konuşun.
Ona,
Seni anlıyorum, bir tarafta annen var.
Senin beni de anlayıp hak verdiğini biliyorum.
Ancak elimden geleni senin için, yuvamız için yaptım ve yapıyorum.
Hem duygusal ve hemde fiziksel olarak baskı altındayım ve dayanacak gücüm kalmadı.
Bak bebeğimizi de taşıyorum.
Onun sağlığı ve geleceği için de benim bunları yaşayamam lazım,.
Tamam benim yanımda onu bozma,
ama birşeyler yap.
Ben ve evliliğimiz bunu haketmiyor.
Deyip o kişiden ya da kişilerden destek ve yardım alın.
Normal şartlarda hiçbir şekil ve şartta bebeğinizi sizden Alamazlar.
Ayrılma nız bile eşek gibi iştirak nafakasını verir.
Taaaaa ki, çocuk belli yaşa gelince sizin derli toplu olmayan Yaşantınız, hafiflik, çocuğa gereken sevgi, şefkat ve ilgiyi, ortamı sağlayamazsanız mahkeme tespit sonucu babaya verir.
Allah korusun bu işin en istenmeyen ve en son hali..
Önce konuşup çözmeye bak..
Siz bu Arada yapabilirsiniz ölüm tehditlerini kaydedin.
Her ne kadar bu haliyle delil niteliği taşımasa da.
( Tehditler Sırasında " bu tehditlerini kaydediyorum haberin olsun de")
Dua et, Beddua etme..
Allah'ım sen herşeyin en iyisini, en hayırlısını bilirsin.
Benim için hayırlı olanı senden niyaz ediyorum.
Bunun için kötüler ve kötülüklerden sana sığınırım.
De,
Kaynayan ı da yukarıya havale et...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çocuğu sütten kesilmedikçe alamaz. Çocuk vesayeti verilirken tarafların maddi durumlarına ve boşanma nedenlerine bakarlar. Eğer maddi durumunuz iyiyse alırsınız çocuğunuzu. Ayrıca bir bokta yapamaz anasının doldurmasıyla yürüyen erkeğin gücü anca karısına yeter.
21 Yorumla
Soran+1 yılCok tskkur edrm ya
Sonuna kadar haklısınn. Kocan da sen karımsın susmalıydın diyeceğine kocalık yapıp annesinin susması gerekn yerde onu susturmayı bilseymiş.. Kendi ne kadar koca ki sana böyle davranıyor. Dediğinin aynısını yaşadım. Kayınvalidem beni de öyle kovdu evden ama ben yanında kalmıyrum ayrı evim vardı. Eğer konşmak istersen özelden yazabilirsinn. Anlatırım biraz neler yapman gerektiğini elmden geldiğince.
21 Yorumla
Soran+1 yılatım mesaj
haklisin ve korkun olmasin kuzenimde hemen hemen aynisini yasadi. Devlet bir cocugun annesinin yani diye cocugu kiza verdi. Hic birsey yapamaz. Senin yapman gereken bu mesajlari telefon görüsmelerini kayida almak ve mahkemede sunmak bunlar cok önemli. Birsey olmaz korkma
12 Yorumla
Soran+1 yılya korkum su ki bişey yapcak diye artık korkuyorum cocuguma bişe yapar diye bana akşam gelip bascam dedi akşam kimse gelipte basmadı işte dedi eger gelmiceksen bida asla gelme dedi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
39Cevap
çok yalnış insana diyemiyeceğim kusura bakma sen bir odunla evlenmişsin be azıcık düşünerek taşınarak evlenip gönlünüzü doğru kişiye verin sonra agzınıza sıcıyor hayatınızı karartıyor benim buradan içim acıyor kıyamam nasıl yapıyorlar nasıl insanlar var insan sahip oldugu kızı korumak için canını vermesi gerekirken lüxe bak sen ya o çocuktan bir cacık olmaz sana değer vericek kırmaktan korkucak tüm kalbiyle gelicekti sana bunların hiçbirini yapmamış neden onunla oldun bir düşün neden üzülüyorsun değmiyen bir varlık içinmi sen bunları yaşamayı hakedicek birşey yapmadın o aileden ve çocuktan kendini uzak tut çocuguda aldırabiliyorsan aldır ve yepyeni bir sayfa aç geçmişi kaldır at bir kenara mutlulugunu bulacagına eminim
10 Yorumlamerhaba öncelikle Allah sabır versin. Eşini çok iyi anladım ailesine karşı ses çıkaramıyor senin haklı olduğunu biliyor ve sana sadece sus diyebiliyor. Yakın zamanda esin ayrı bir eve vs çıkmayı illa kafasına sokmuştur. Onunla sakin sessiz bir yerde baş başa bağırıp cagirmadan çocuğu babasız bırakmadan sorunları çözün.. Eğer maddi durumlar size yetersiz gelmeyecek ise esin ile ayrı bir eve çıkmak için mücadele et. Kesinlikle ayrılacaksan acilen kürtaj yapıp çocuğu aldirman lazım. Kararı bir hafta içinde al. Kurtaj işini dini bakımından yap. Canlı ise canını alma bunun hesabını yap. Dinin verdiği bir süre vardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılCanli kalp atsini ble duydum gerci onada anadiyla gittim
+1 yılBune ya sen onun kölesi misin. Ne demek tehdit etmek? Polise git böyle saçmalık mı var sen onun kölesi misin? Ve sen hamilesin en hassas ve en kırılgan dönemdesin bu kadar sinir iyi bir şey mi? Polise gidiceksin. Haklısın annene babana anlat zaten baban öldürür o cocugu.
10 YorumlaYapacağın şey belli, görüşmeleri kayıt altına alacaksın ve polisten koruma talep ederek savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın. Sonra da boşanıp aslanlar gibi kendi ayakların üzerinde duracaksın.
17 Yorumla
Soran+1 yılsence evden cıkarak yanlışmı yaptım yani? eger gelmeseydim nereye kadar dayanablrm blmiyorum snr hastasymıs anneside falan filan bni dusunen yok hamıle hamıle temzlk yaptırıyo agırdan cocugumuda ıstemıyodu benıde kaynanm esim bise yapabilirmi sizce yani
- +1 yıl
Evden çıkman yanlış olmuş. Eşinle bu konuyu kararlı bir şekilde konuşmalıydın. Kaynananın ve kocanın vicdanına oynayıp bu durumu fırsata çevirebilirdin lakin baba evine dönerek kendini ezdirmemek adına bir karar almışsın. Bu kararın da ardında dur. Seni tehdit etmeden, yapıcı bir şekilde sana yaklaşsaydı yine kocandır dön derdim ama iş işten geçmiş artık. Sana bir şey yapabilir mi kısmına gelince üzülerek söylüyorum ki Türkiye'de kadın cinayetlerinin önüne hiçbir şekilde geçilemiyor. Bu durumu kabullen önce. Son olarak da adam öldürmek öyle kolay değil.
Soran+1 yılya bana diyo sana degil ailene zarar vercem görcen diyo benim krkum ölmdürmesi degil cocuguma bse yaparmı diye
Soran+1 yılaynen telefon vs kullanmıyorum hiç tlfn kapalı
Soran+1 yılCok saol
+1 yılİyi oluyor size. efendi erkekleri elinizin tersiyle itersiniz nerede işsiz güçsüz, serserilik peşinde tip varsa onlara koşarsınız.
13 Yorumla
Soran+1 yılTipe bakan bir insan dglm gnede saol
- +1 yıl
Severek evlendiyseniz hani ozur dilerim umarim Allah yardimci olur
Soran+1 yılSeverek evlndm hstta svmdgm bri istedi vrckler dye sevdgmle evlndim yni
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah bebeğini sana bağışlasın, ben de 4 aylık hamileyim geçen ay korkunç sorunlar yaşadık, ama şimdi iyiyiz. hepsi hormonlardan olmuyordur ama inan bana sinir, stres çok normal. Eşinin iyi bir baba olacağını düşünüyorsan ayrılma, yok ondan baba olmaz diyorsan ekonomik özgürlüğün varsa ailen de yanındaysa ayrıl derim yoksa iyice düşün
10 YorumlaEvlenirken paraya pula tipe azinizi ayoracaginiza biraz insaniyete onem verseniz boyle cekmezsiniz
26 Yorumla
Soran+1 yılparayla pulla evlenen biri degilim ben sükür eger ole olsam gidip benı isteyen mühendis le evlenirdim demekki parayla pı-uulla işim yok
- +1 yıl
niye mühendislerde para mı var?
- +1 yıl
@kemal_tuna muhendis dedigin amelenin az bisey hallicesi bir memur seviyesine erismedik henuz uzaktan bakan bisey saniyor ha. Cigloftecinin muhendisten daha cok kazandigini ablatamiyrm kimseye :))
- +1 yıl
ondan dolayı sordum zaten arkdaş demişte paraya baksam beni isteyen mühendisle evlenirim diye ona şaşırdım mühendislerin durumunu bilmiyor sanırım :))
- +1 yıl
@kemal_tuna benim dedigimi de tam anlamadi zaten bosver
Halen kaynana görümce yanında oturan gelinler varmı?
12 Yorumla
Soran+1 yılVar iste ama kotu bsey
Kocan once kocalim yapip bir ayri ev tutup dayayip dosesin sonra gel desin , kimse kaynanasiyla oturmak zorunda degil tamam annedir der oturursun ama kocanda annesine ogulluk yaparken sana da kocalik yapmak zorunda.
11 Yorumla
+1 yılÇekmeyen bilmez. Ayrıca kocan anasının ağzına bakan pısırığın teki. Biricik karısına sahip çıkamıyor
Ona şart koş. Ayrı eve çıkmak istediğini söyle. Artık kendi evinizde rahatça yaşamak istediğini söyle ve bir şekilde yumuşat10 Yorumlabence polise başvurmalısın eğer seni ve aileni tehdit ediyorsa.
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim
+1 yılYeni doğmuş bir bebeği hiçbir yasa anneden ayıramaz oyle bir kanun yok merak etme. Ayrıca git polise aileni öldürmekle tehdit ettiğini söyle. Çocuğu almaya kalkarsa bu mahkemede çok işine yarar
10 Yorumla
+1 yılHamile kalman biraz kotu olmus, yarin obur gun daha fazla sorun olmaz mi!!
15 Yorumla
Soran+1 yıldogruda işte olan oldu yani
- +1 yıl
Buyuklerin biraz daha anlayisla karsilamalari lazim, hersey icin zorunda hissetme kendini. (bu arada bir adam kimse icinde karisina laf etmez soylettirmez bence psikolojik tedavi almali, kusura bakma) umarim cocuk sansiyla mutluluğuyla gelir. .
Soran+1 yılya görüşün için çok tesekkür ederim artık benimde psikolojim bozuldu hıc azını acıpta kayananma bıse demedi hep anasını haklı buldu yani
- +1 yıl
Iste kaynana kendini senin yerine koyup dusunse hak verir mi sana ya da kocan sirf cocuk olucak diye mi ustune dusuyor yoksa yerini yurdunu bil diye mi? Neyse uzatmayalim daha çok hersey gonlunce olsun dert etme bebiş sana güç verir :)
Soran+1 yılinşallah zaten tek umudum cocugum kaynanm oglunu kıskanıyo cocuk gbi anlamadım yni
+1 yılikinizde daha çocuksunuz, daha hayata başlamadınız bile, aklı başında büyükleriniz araya girip hal çaresine bakın
12 Yorumla
Soran+1 yılBaabamlar dvrde guve tehdt etti glcm baascam dye amma gelleemediler iste
- +1 yıl
türkçe yazsaydın
+1 yılo cocugu dogurman bile hata.
Öyle bir piskopatla hayat yasanmaz. cocugu dgurursan maddi durumu senden iyise ve senin bakacak gücün yoksa ona verirler.
Ama iyi düsün derim.10 Yorumla
+1 yılCocugu senden alamaz bebek annesine ihtiyac duyar bunun emzirmesi vs. var hakim velayeti sana verecektir baska tehditlerede kulak asma sen kimseyi cekmek zorunda degilsin
10 Yorumla
+1 yılhangi çağda yaşıyoruz ya şu hale bak lanet olsun böyle kaynanalara birde annesinin lafından çıkmayan sözde erkeklere...
14 Yorumla
Soran+1 yılİste canım saol
- +1 yıl
çok sabırlıymışsın gerçekten.. allah yardımcın olsun canım
Soran+1 yılİste sabrttm srf esim icin etmdgi laf klmdi sustum agir laflar bde svdm ama olmaz iste olmyoo yni
- +1 yıl
önemli olan sevmek değil sevilmek bunu asla unutma sen hiç sevilmemişsin bu adam tarafından.. sevilseydin zaten seni bir çiçek gibi görür üzerine titrerdi.
+1 yılbak sakın döneyim diye bir halt yapma. polise git gerekirse gerekirse sehrini deiştir. ama dönme ve ne olursa olsun herseyini ailene anlat saklama kendin bu olayı cözmeye sakın calısma
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten dönmem dnmedim de karşı tarafta zaten hiç bişey yapmıyo demekki merklı ayrılmaya
O insanlara cocuk vericek olan insanin aklindan supe ederim
13 Yorumla
Soran+1 yıldogru diyosunda esimle benim bir skntm yktu gayet iyidik kayannm yznden oldu
Soran+1 yılinsallah bencede bitsin artk
Kardesim benim soyleseydin esine bunlar ayrica ayrilsaniz bile mahkrme o cocugu ona vermez merak etmeyin ayrica cokcuk daha anne sutune falan ihtiyaci oldugundan dolayi hakim sizde durmasini uygun bulu ama babasininda gormesiniz saglar
00 YorumlaAlamaz senden zaten 3 yasina kadar alma izni yok.. ya da uzak bir yere tasinin onlar yuzunden aileni dagitma.
10 Yorumla
+1 yıleğer doğum boşandıktan sonra olursa bütün haklar annede oluyor diye biliyorum ben.
10 YorumlaAyrıl polise git tehdit aldığını söyle..
Çocuk belli yaşa kadar sende durur büyüyünce kimün durumu iyi ve bakabilecek güçteyse ona verilir..10 Yorumlaçocuk alma hakkı yok bu bir. alması için ayrı evi ve bakıcak biri olması lazım. ayrıca yeni dogan çocugu 7 yaşına kadar alamaz bu iki. senin ailen izin vermedikçe velayeti sende kalır.
10 Yorumla
+1 yılhavlayan köpek ısırmaz..
hiç bir mahkemede çocuğu annesinden koparmaz..10 YorumlaÇocuğu alamaz senden. En az Okul çağına kadar sende kalir
10 YorumlaAllah yardımcınız olsun kötü kaynana yuva yıkmak için bir numaralı sebeptir keşke eşinle ayrı eve çıksaydınız.
08 Yorumla
Soran+1 yılya çıkcaz çıkcaz diyip duruyodu eşim nereye kadar sabredebilirim
Soran+1 yılya arayıp sormuyoki daha 3 gun oldu hala aramıyo demekki hiç sevmemiş
Soran+1 yılannesini allah bildigi gibi yapsın tek kızdıgım nokta bu biliyomusun hep annem bikere ben olmadım karım demedi bunu anladım ya ytr bana
Soran+1 yılvalla canm benm ben hala deli gibi seviyom kocamı ama olmaz bıda annesiyle yapamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım çok geçmiş olsun, yaşadıkların gerçekten çok kötü üstelik 2 aylık hamilesin k. b ama eşin tam bir öküz insan karısına böyle davranır mı
10 YorumlaHaklisin bende ayni yollardan gectim ama ayrilmadim sukur
10 Yorumla
+1 yılSaygı kalmamış aranızda yapacak bir şey yok, bitecek..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakklısın bir kadın asla kendini ezdirmemelı... Ailen arkanda duruyor mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim esımde beni hep tehdit etti ama havlayan kopek ısırmaz kendine şahit bul tehdit ediyor falan diye benim bir suru delılım var yiyosa yapsın bisey korkagın teki cunku havlar havlar susar kemik at onune onunla oyalansın
00 Yorumla
+1 yılAyrılarak iyi yapmışsın
12 Yorumla
Soran+1 yılyabilmiyorum yarın öburgun cocugum büyüdügnde bana sordugunda ne olur bilmem tek korkum cocugu alırmı diye
- +1 yıl
Alamaz ya tehdit etmiş sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikte sorunlar olabilir doğaldır ama haddi aşmadan yoksa hepimiz insanız bir süre sonra yeter deriz. Dediğiniz gibiyse haklısınız. Evlilik hayatı paylaşmaktır iki taraflı fedakarlıktır. Tek taraflı yürümez.
00 YorumlaBu tehditleri kaydedip, polise sikayet et.
Resmi olarak ayril, akli dengrsini sorgulanmasini iste, belki ayda 1 cocugu gormesine mahkeme musade eder00 YorumlaArkadaş bu kaynana terörü bitmeyecek mi.
11 Yorumla
Soran+1 yılbitmez ya illa bir yerlerden cıkar
+1 yılküfür varsa
gitmek en iyisi11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim ya
savcılığa gidip suç duyurunda bulun koruma iste. çocuğu doğurma
00 YorumlaÇocuk doğunca alamaz.. Bence çocuğu aldır.
13 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasndayim
Allahim yardimcin olsun dua et allahim a
11 Yorumla
Soran+1 yılediyorum zaten allahım herkezze yardım etsin
eşin bu konuda sana hiç destek olmuyor muuu
12 Yorumla
Soran+1 yılHic olmadi hep susturdu iste
Cocugu aldir hayatini kurtar kacccc
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Allaha dua et herşeyin hayırlısı ama asla dönme
10 Yorumla
+1 yılBaban destek olsun sana hersey sende alamazlar
11 Yorumla
Soran+1 yılbabam destek oluyo zaten bana saolsun
+1 yılBir ömür boyu böyle geçilmez sana yazık
10 YorumlaZor bir süreç seni bekliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılne anlamda mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik acidan sikintin yoksa sorun yok
10 Yorumla
+1 yılhaklısın en iyisini yapmışın
10 YorumlaYuh Nasıl hale gelmiş bu evlilikler arkadaş
10 Yorumla
+1 yılBu adamları nerden buluyorsunuz dostum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana bu lafları etmişse haklısın
10 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin anlatımına gore haklisin tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakkında hayırlısı olsun