Sevdiğim çocuk beni başka bir erkek ile gördü, ne yapmalıyım?

Yaaa bugün bir kız arkadaşımla cafeye gitmek istedim bu kızın erkek arkadaşı biraz asabi cafeye gitmesine falan izin vermiyor. Bende arkadaşı zorla bir cafeye götürdüm sevdiğim çocuk ordaydı çünkü. Ayrı ayrı masalardaydık, bakışıyorduk filan. Aslında sevdiğim diye bahsettiğim çocukla bir ilişkim vardı 5 gün önce bitti, o bitirdi. Beni sevmiyormuş hatta başka birisini seviyormuş ama bana karşı da çok hassas yani aşırı kıskanç erkeklerden falan çok kıskanıyor kendi kuzenimden bile kıskanıyor. Herneyse bugün cafeye gittik arkadaşımın sevgilisi geldi. Gel de yanında neden 2 tane daha çocuk getiriyorsun? Geldiler masamıza oturdular (ee kızın sevgilisi oturma kalk nasıl diyeyim?) sonra benimki delirdi tabi bana ters ters bakmaya başladı bende çocuklarla çok ilgilenmedim beni yanlış anlamasını istemedim çünkü. Çocuklar yanımıza geldikten 5 bilemedin 10 dakika sonra sevdiğim çocuk ve kankaları kalktılar gittiler. Şimdi ne yapsam bilmiyorum. İğrenç hissediyorum, bana yardım edin lütfeeennn :(
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuklar yanımıza geldikten 5 bilemedin 10 dakika sonra sevdiğim çocuk ve kankaları kalktılar gittiler. Şimdi ne yapsam bilmiyorum. İğrenç hissediyorum, bana yardım edin lütfeeennn
Sevdiğim çocuk beni başka bir erkek ile gördü, ne yapmalıyım?