Eski sevgiliyle son buluşma

Merhaba.. Nasil basliyim bilmiyorum.. Neredeyse 7 yil oldu ve gidip gelmeler eski sevgilimle hic bitmedi. O bosluklarda onun hayatinada baskalari girdi ve ben kimseyi sevemedim, dokunamadim.. Gözlerimi kacirmaktan baska.. Yillar gecti Ne unuta bildim, nede doya doya seve bildim. Tam unuttum diyorum, hop yine burda.. Öyle bir geliyor ki sanki hic gitmeyecekmis gibi, sonra bir gidiyor hic gelmeyecekmis gibi sessiz ve durgun.. Sonra yine burda, yoruldum ne yalan söyleyim. Onun hayatinda ne rol oynadigimi bilmiyorum oturup iki medeni insan gibi konusamiyoruz.. Ben konusuyorum o susuyor.. Sorular hep cevapsiz. Kavgali ayriliyoruz, hic birsey olmamis gibi devam ediyoruz. Acikcasi nereye kadar sürer bilmiyorum canima tak etti aslinda.. En son yaklasik 10 ay önce kavgali bir sekilde ayrildik, nummerami degistdim sonra nasil olduysa dogum günümde gecen hafta yazdi, bulustuk... Hic birsey olmamis gibi ne eskiyi aca bildik nede simdiden bahs ede bildik sadece sustuk, yine baskalariydi konumuz... Bulusmadan sonra aksam mesaj geldi; Seni yine görmek istiyorum diye, simdi hazirim gercekten birliktelige diye, gelde inan.. gelde güven.. Bende biraz erteledim zamana birakalim olursa olur dedim ve Simdi bu hafta yine bulusucaz... ve yine karmasik duygulardayim, gitmeyle kalmanin tam ortasinda... Onun icin aslinda hep 2. kadindim, ama gelde kabullen... Dogum günümde aldigim ve alabilecegim en güzel hediyem onun aramasiydi... ama.. iste amadan sonrasi hep bos derler ya.. Sizce nasil ifade etmeliyim kendimi? Hani her istediginde gelip hayatima giremez, hic birsey olmamis gibi davranamaz.. Sizce neden hep bu gidip gelmeleri... Nasil ifade ede bilirim kendimi bilmiyorum.. Cevaplarinizi bekliyorum...
Eski sevgiliyle son buluşma