Eski sevgilim tarafından terk edildim ve çok özlüyorum. Halini hatrını sorsam nasıl olduğunu öğrensem ne düşünür?
Cevabın nedir?
+1 yılSor. Eger terlersede benim bu mesaji atmakla kotu bir niyetim yoktu dersin. Eger terslemesse ne mutlu sana. Burdani yorumlara kulak asma. Bircogu gururun nerde , nasil atarsin falan yazacaktir. Keske lerle asla yasama. Eger geri donmek istiyorsanda gercekten degistigini soylersin. Yaptigin Hatalarin farkinda oldugunu.
Bu ayri kaldigin donemde olgunlastigini ve sayre.47 Yorumla
Soran+1 yılAramızda hiçbir sorun yokken terketti beni hata falanda yoktu ki ne karisiyordum nede kisitliyordum
- +1 yıl
Bilemedim ki. Belki senin hakkinda baska bir amaci vardi ve elde edemeyince terketmistir. Malesef boyle tiplerde var...
Sen bizden iyi bilirsin cocogu
Soran+1 yılÇalıştığım yerde beni seven biri vardı sevgilimde dilimden düşmüyordu yere göğe sığdiramiyordum cok iyi bir insandi aramiz cok ama cok iyiydi bir aksam durup dururken bitsin istiyorum dedi o şokla neden diye soramadim canin sagolsun dedim o gunden beri konuşmuyorum sonra 1 ay sonra ogrendimki bu benim isyerimde ki çocuk diğer serseri arkadaşlarıyla eski sevgilimin yolunu kesmiş falan ondan dolayı ayrıldı diye düşünüyorum tabii benim bilmediğim başka biseyler daha varsa
- +1 yıl
Cek karsina 2 dkk adam ol lan de. O gun sana birsey sormadim ama her gun icim icimi yiyor , bana hesap vermek zorundasin de. En azindan sebebini bilmek benim hakkim. Gercekleri soylemedigin sure hakkimi sana helal etmem de. Istemezse yine bana takil kiz , senide gavurcu yapalim 😁
Soran+1 yılGavurcu?😂
- +1 yıl
Ahahha Belcikaya gelin getirelim anlaminda 😛
Soran+1 yılYok daha neler😂
En İyi Cevaplar
+1 yılValla ben böyle hayvanlarcasına çirkin olduğum için hiçbi kızla sevgili falan olmadım. Hoşlandığımda da belli etmedim. Karşılık alamayacağımı bildiğim için. Çirkine eşşek bile hak değil. Ama eski sevgilim olsaydı mesaj atsaydı çok mutlu olurdum. Ama bu en büyük hayali bir kızın elinden tutmak olan birinin düşüncesi ona göre hareket et.
10 Yorumla
Ha adam sana tekmeyi basmiis, sen de gidip diceksin ki nasilsin sen tekmeyi bastin bana ama yetmedi?
20 Yorumla
+1 yılZamanında ben terk ettim, telrar ben mesaj attım. Şimdi nişanlıyız :)
87 Yorumla- +1 yıl
O zaman bende atayım be abla nasılsa sonunda ölmek yok dimi :D
- +1 yıl
@YanlızAdammm ya kaybedeceğin bir şey asla yoktur zaten. En fazla engeli basar :)
- +1 yıl
O zaman eğer facebook'unu dondurmuş açtıysa yazıcam :)
- +1 yıl
@YanlızAdammm Gerçekten seviyorsan yaz..
sevmiyorsan yazma. Başka yerlerden de ulaşabilirsin ona. - +1 yıl
Sağ ol ablacım Allah tamamını erdirsin sizinde inşallah boy boy çocuklarınız olur torunlarınızın torunlarını görmeyi nasip etsin Allah :)
- +1 yıl
@YanlızAdammm Aminn cümlemize nasip etsin Allah :)
- +1 yıl
@OnlyMyLove Buldum seni abla attım mesaj 4 aya yakın ilişki yaşadık hatta senden bahsettim böyle bir abla var o dedi at falan diye seni aradım bulamadım şuanda ayrıldık sırf ben ciddi takıldığım için o gece hayatı istiyo gezmek tozmak istiyo ve gitti keşke at demeseydin be abla lanet olsun ona yazdığım güne.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
35Cevap
+1 yılNasil ayrildigina bagli. Birlikteyken birbiriniz hakkinda neler dusundugunuze bagli. Eger cok kotu ayrilmadiysaniz ve o kisinin de sen mesaj atinca kotu tepkiler verecegini dusunmuyorsan atabilirsin. Belki o da seni ozluyordur ama geri donecek yuzu yoktur. Eger yasadiklarinizin bir mesaji daha hak ettigini dusunuyorsan atmalisin. Insanlar degisir zaman gectikce olgunlasir. Belki o kisi senin sonun olacaktir.
64 Yorumla- +1 yıl
@zorlurakip
merhabalar size birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler 3 gun önce erkek arkadaşımla çok buyuk kavga ettik ikimizde birbirimizi çok kırdık ağıza alınmayacak şeyler söyledik oda bitirdi sevmiyorum duygularım bitmiş olmuyo uzatma herşeyi dedi sana da yazık dedi.. Faceden sildi canım çok yanıyo watsapp durumu benim adımdı benim adım Melis.. Ayrıldığımızı gunun akşamı tek duam o ellerini başkası tutmasın komur gozlu meleğim #B yazmış 3 günde hemen unuttu mu beni ben onun için ağlarken o yeni bir ilişkiye mi başlamış canım çok yanıyo sizce biri mi var hayatında lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum..
- +1 yıl
@dermanbulamayankız kizim anlamadin mi senin icin yazmis iste. Ayrica hem senden ayriliyor hem de boyle bir yazi yaziyor. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? Madem ayrildin neden bole bir mesaj yazip da kizi umutlandiriyorsun derler adama. Seni hala seviyor. Ama yorulmus. Gitmeni de istemiyor. Biraz ayri kalin. Barismaniz uzun surmez. Ayrica seni faceden silince kalbinden de söküp atiyor mu saniyorsun 😊. Bitti diyince bitmez. Atilla ilhanin ayrilik da sevdaya dahil siirini okumani oneririm. Sıkma canini hala seni seviyor ☺
- +1 yıl
@zorlurakip hay Allah sizden razı olsun günlerdir helak oldum ağlamaktan.. Onu o kadar çok seviyorum ki anlatamam size oda biliyo bunu ama o hep uzak durur aramaz sormaz ilgilenmezdi hayatında yok gibiydim bana benim sinir olacağım bir soru sordu bende sert çıktım oda tamam ya bitirelim sağol herşey için dedi bende ozur dilerim seviyorum seni ama sen uzak duruyorsun herşeyi yapıyorum senin için dedim senden sadece ilgi istiyorum bana bir seni seviyorum diye mesaj atsan dünyalar benim olurdu onu bile çok gordun bana dedim bende ağır şeyler söyledim ona.. Oda en son sevmiyorum duygularım bitmiş anla artık uzatma herşeyi olmuyo.. Sanada yazık dedi ben ağlamaya başladım :'( watsapp durumu sizin için aşk 3 harfli olabilir ama benim için 5 harfli yazardı benim adım Melis ya onun harfi.. Gitmiş ellerini kimse tutmasın kömür gozlu meleğim yazmış sonunda da B harfi var kim bu B o zaman bana sevmiyorum demişti onu mu doğruluyo yoksa gerçekten bitti mi başkası mı var ben onun için ağlarken..
- +1 yıl
@zorlurakip umarım sizi sıkmamışımdır daha detaylı anlatmak istedim siz ne düşünüyorsunuz peki
+1 yılBen olsam. iyimser Düşünürüm. ama egosu tavan olan birisi için birşey diyemem seni üzebilir.
#TürkErkegi.27 Yorumla- +1 yıl
@blacklords
merhabalar size birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler 3 gun önce erkek arkadaşımla çok buyuk kavga ettik ikimizde birbirimizi çok kırdık ağıza alınmayacak şeyler söyledik oda bitirdi sevmiyorum duygularım bitmiş olmuyo uzatma herşeyi dedi sana da yazık dedi.. Faceden sildi canım çok yanıyo watsapp durumu benim adımdı benim adım Melis.. Ayrıldığımızı gunun akşamı tek duam o ellerini başkası tutmasın komur gozlu meleğim #B yazmış 3 günde hemen unuttu mu beni ben onun için ağlarken o yeni bir ilişkiye mi başlamış canım çok yanıyo sizce biri mi var hayatında lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum..
Soran+1 yıl@dermanbulamayankız kardeşim, geçmis olaun..
- +1 yıl
@dermanbulamayankız kardeşim muhtemelen seni kekliyordur. uzun süreli ilişkilerde erkekler zor. unutur sana acı vermek istiyor olabilir yani kısacası senin pişmanlıkla kavrulmanı istiyordur. iki günde ilişki yapması zor yapıyorsa kalpsiz hani derlerya erkeğin Or*spusu diye hah işte öyle bir karakterse yapar üstüne düşme. sen saygılar #Türkerkegi.
- +1 yıl
@blacklordrs
günlerdir helak oldum ağlamaktan.. Onu o kadar çok seviyorum ki anlatamam size oda biliyo bunu ama o hep uzak durur aramaz sormaz ilgilenmezdi hayatında yok gibiydim bana benim sinir olacağım bir soru sordu bende sert çıktım oda tamam ya bitirelim sağol herşey için dedi bende ozur dilerim seviyorum seni ama sen uzak duruyorsun herşeyi yapıyorum senin için dedim senden sadece ilgi istiyorum bana bir seni seviyorum diye mesaj atsan dünyalar benim olurdu onu bile çok gordun bana dedim bende ağır şeyler söyledim ona.. Oda en son sevmiyorum duygularım bitmiş anla artık uzatma herşeyi olmuyo.. Sanada yazık dedi ben ağlamaya başladım watsapp durumu sizin için aşk 3 harfli olabilir ama benim için 5 harfli yazardı benim adım Melis ya onun harfi.. Gitmiş ellerini kimse tutmasın kömür gozlu meleğim yazmış sonunda da B harfi var kim bu B o zaman bana sevmiyorum demişti onu mu doğruluyo yoksa gerçekten bitti mi başkası mı var ben onun için ağlarken.. - +1 yıl
@dermanbulamayankız kardeşim zamn herşeyin ilacı sen bunlara kafanı takma. çabuk yaşlanirsın hayatın tadını çıkar gez dolaş ve o çocugun üstüne düşme sorunların olursa mesaj atabilirsin takibe alabilirsin ben burada zaten emekli olucam. gül. biraz 😊😊eminim. o çocuk seni kekliyordur.
- +1 yıl
@blacklordrs peki numaramı filan silmiş midir :'(
- +1 yıl
@dermanbulamayankız bilmiyorum. falcı degilimya 😂
Sakın sakina boyle bir hata yapayim deme.. Kisisel gelisim metinleri falan oku mantıklı düşün sakin atma
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılyalnış yalnışla düzeltilmez... hatalı olan davranışlarını göz ardı edip hiç olmamış gibi davranmak size hiç bir şey kazandırmaz...
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı. Onurlu ol, seni terkedenle ne işin olur senin. Seni terkedeni nasıl özlersin, o nasıl yürek.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı. Terk etmiş adam seni hala nasıl olduğunu mu düşünüyorsun? Böyle bir şey yapma üzülen sen olursun.
10 YorumlaAsla atma. Çünkü hiç bir işe yaramaz. Yalnız egosunu tavan yaptırırmış olursun.
10 YorumlaBir şey olmaz sor gitsin , zaten nasibin değilse gene olmayacaktır.
10 Yorumlayüzyüze konuş uzaksa özel bir gününde mesaj at doğum günü gibi
10 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız, ben de çok istiyorum. Ama sonra olanları düşünüyorum ve bir daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Eskiler eskide kalmış oluyor, zorlamaya gerek yok.
20 Yorumla
+1 yılNasıl ayrıldığınıza ve sana karşı tutumuna bağlı önden bir yokla baktın güzel cevaplar alıyorsun yardırr😂
22 Yorumla- +1 yıl
@Melezpanda merhabalar size birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler 3 gun önce erkek arkadaşımla çok buyuk kavga ettik ikimizde birbirimizi çok kırdık ağıza alınmayacak şeyler söyledik oda bitirdi sevmiyorum duygularım bitmiş olmuyo uzatma herşeyi dedi sana da yazık dedi.. Faceden sildi canım çok yanıyo watsapp durumu benim adımdı benim adım Melis.. Ayrıldığımızı gunun akşamı tek duam o ellerini başkası tutmasın komur gozlu meleğim #B yazmış 3 günde hemen unuttu mu beni ben onun için ağlarken o yeni bir ilişkiye mi başlamış canım çok yanıyo sizce biri mi var hayatında lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum..
- +1 yıl
@dermanbulamayankız Ya gerçekçi olmak gerekirse sizle ayrılmak için bahane bulmuş ve yeni bir ilişkiye girmiş sanırım ki o durumun başka bir açıklaması yok sana şeyi sorucam son zamanlarda sana karşı uzak ve soğuk muydu hissediyo muydun bunu? Ve çok fazla onu sevdiğini belli ettiysen bu onda ters tepmiş olabilir sana diyeceğim şu ki kendini bir an önce topla ve güçlü ol eğer gerçekten yeni biri girmişse hayatına kendini üzmene hiç değmez olan sana olur
Seviyorsan atacaksın yani ondan sonrası onu ilgilendirir sen yapman gerekeni yap
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer öyle mesaj atarsan seni tersler sanane der. veya iyiyim der ve senin durumunu halini sormaz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılat ben atmıstım bır kere ve konusmnn snnda bana senden yrıldgm ıcın pişman oldm dedı
10 Yorumla
+1 yılatış nedeni ne konuşmak mı merak mı unutamadımda dönsün mü
10 Yorumla
+1 yılYaraları açmaktan başka bişey değil bence
40 Yorumla
+1 yılMal mısınız? Terkeden birini nasıl özlersiniz aklım almıyor
10 Yorumla
+1 yılBoşver daha kötü olursun oda özlediğini anlar zaten
10 YorumlaBen attım ne var bunda sadece dostuz
#Ruskızı20 Yorumla
+1 yılSaçmalama tabiki az gururlu ol.
20 Yorumla
+1 yılZavallı olduğunu düşünür acındırma kendini
20 Yorumlaİyidir, iyidir. Yaz gitsin.
10 Yorumla
+1 yılterkedildin ve özlüyosun o da güzelmiş :)
30 YorumlaHem terk edildin hem hal hatırmı sorucaksın
20 Yorumla
+1 yılEzik der kullanmak ister el altında tutayım der.
10 Yorumla
+1 yılAtma pişman olacaksın.
10 Yorumla
+1 yılPişman olduğunu dusunur. Yazma boşver
10 YorumlaOnu unutamadığını düşünür, bence atma.
10 Yorumla
+1 yılIcını kemırecegıne at gıtsın
10 YorumlaAtma ablacım. Bir işe yaramaz. Atma.
10 YorumlaAtmam hayatta sende atma
10 Yorumla
+1 yılAt bence bisey olmuyor😄
10 Yorumla
+1 yılonu unutmadigini dusunur
10 Yorumla
+1 yılNasıl ayrıldığınıza bağlı :)
10 YorumlaBence hic gerek yok yanlis düşünür😊
10 Yorumla
+1 yılDoğrumu yanlış mı bilmem ama saçma.
10 Yorumlaseni özledim demek gibi bisey bu
10 YorumlaKüçük düşürmeyin kendinizi
10 Yorumla
+1 yılSenin basit oldugunu felan düşünür kanka yapma
10 Yorumla
+1 yılBence mesaj at. Kaybedecek neyin var ki?
12 Yorumla- +1 yıl
@yagmurderinn merhabalar size birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler 3 gun önce erkek arkadaşımla çok buyuk kavga ettik ikimizde birbirimizi çok kırdık ağıza alınmayacak şeyler söyledik oda bitirdi sevmiyorum duygularım bitmiş olmuyo uzatma herşeyi dedi sana da yazık dedi.. Faceden sildi canım çok yanıyo watsapp durumu benim adımdı benim adım Melis.. Ayrıldığımızı gunun akşamı tek duam o ellerini başkası tutmasın komur gozlu meleğim #B yazmış 3 günde hemen unuttu mu beni ben onun için ağlarken o yeni bir ilişkiye mi başlamış canım çok yanıyo sizce biri mi var hayatında lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum..
- +1 yıl
@dermanbulamayankız üzmek istemem ama büyük ihtimalle hayatında biri var erkek milleti değil mi hepsi aynı sen bekle öküzün dönüp dolaşıp geleceği yer belli ozelden mesaj at istiyorsan burdan pek anlatamiyorum
+1 yılözledıgın anlama gelır
10 YorumlaYapisti birakmaz der
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılatma.
10 Yorumla Doğru değil
10 Yorumla
+1 yılÇok yanlış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt ama cevap vermez vermede seni pişman eder zaten
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış
10 Yorumla
+1 yılSorma yaoma
10 Yorumla
+1 yılÇok yanlış.
10 Yorumla
+1 yılAnnemsiz yapamam
00 YorumlaNormal
00 YorumlaBilmem.
00 YorumlaSaçmalık kanks atma
10 Yorumla
+1 yılÇok doğru değil
10 Yorumla
+1 yılYanlış
10 YorumlaDoğru değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKotu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılyanlış
10 Yorumla
+1 yılbisi olmaz sor
10 Yorumla
+1 yılÇok yanlış atma.
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi