Soylenen kotu sozleri unutmak?

merhaba arkadaslar,3.5 ay once ayrildik aramizda aslinda buyuk sorunlar yoktu ama yas farki vardi ben ondan 4 yas buyuktum. ve bunu galiba hep istemeden sorun ettim zaten iliskiye baslamadan once cok teredutte kalmistim tek yas konusu degil ben yurt disinda dogdum buyudum ama tip fakultesini kazaninca turkiyeye geldim tanistigimiz zamanlar yurt disindayim turkiyeye gelmemde onunda etkisi vardi. ister istemez fikir ayriliklari cok oluyordu sonucta o 21 ben 25 daha cocuksuydu yonlerdirmem gerekiyordu hep, temiz cocuktu cok cana yakin alttan almasini biliyodu hemen parlamazdi kizmazdi. ama cok asiri boyle sevgisini gosteriodu bide benden once bir kizi seviyordu hemde cok yani kizla beraber yedigi dondurma copunu bile saklayan bir insandan bahsediyorum bunlar beni baya dusunduruyordu acikcasi hep aklimin kosesinde o kizla ilgili soru isaretleri vardi benle birlikteyken tabi cope falan atti ama yeterli degildi benim icin. ben turkiyeye yerlestikten sonra yanima geldi baya yakindik ama konusurken yani birbirimizden utanmiyorduk cekinmiyorduk 1gece beraber kaldik ama oyle cinsel iliskiye falan girmedik sadece opme koklama sarilip uyumak ilerisi degil. ayrilma asamasina gelince ben tek tarafli demiyorum suc bende de var cok kavga cikartiyodum bunalima girmistim ulke degisikligi uni ortamin farkliligi derken tartismaktan bikio ayrildik. birden acayip duygusuz biri oldu ayrildiktan sonra oyle laflar ettiki o aksam hayatimin en kotu aksamiydi dedikleri aklimdan cikmiyor barisalim diye dusunmedim hic ama dedikleri aklima kazindi sanki her gece aklima geliyor surekli geliyor ders calisamaz oldum kaldiramadim dediklerini, bana senin icin olurum diyen kisi sonucta okadar igrenc agir laflar edemez diye dusundum bildigin kendimi kotu kadinlar gibi hissettirdi bana. takintimi yaptim acaba diye dusunuyorum bir yandan aci ceksin istiyorum ama bir taraftan da ugrasmak istemiyorum univ ye odaklanmak istiyorum ama olmuyor ne yapmaliyim aklimdan evlenmek bile geciyor bu dedikleri kotu seyler aklimda
Soylenen kotu sozleri unutmak?