NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM?

selamunaleykum
Benim bir derdim var çıkamıyorum içinden lütfen cevap yazın
Belki çok yoğunsunuz kitap çıkarmak için uğraşıyorsunuz zamanınız olmayabilir lütfen yardım edin;
Ben eşimle 9 yıl önce tanışdım internette aslen gazianteplıler ama bursada buyumusler
eşim evliydı ılk basda sadece yardım etmek için konuşma başladım boşanma davası açılmış bende akıl vermek için yuvanda olur
gibi sözler ediyordum vb... ve sonucunda boşandılar arada konuşuyorduk sadece ama ilerledikçe sevdık bırbırımızı
ve çıkma arkadaş olmaya başladık ben İstanbul'da oturuyorum ailemin tek çoçugugum askere gitme zamaım geldi bana dediki
benim babam okumuş istiyor en azından tekniker ıstıyorum çunku kardeşlerı mühendisdi benım babam vermez dedi askere gitme
üniversiteye git dedi bende tamam dedim tecil ettırdım ama yaşıtlarım askere gidiyordu 1 ay içinde tecili bozdurdum ve askere
gittim vatan sevgisi basdırdı ve doğuya gittim şırnak gittim o sürecde hep onu düşündüm beni arada sırada araıyordu görevlerden
geldimi konusurduk ama ayrılmısdı benımle askerlıgımın son donemlerınde telefon geldi beni istiyorsan unıversıteye gıt dedı hatta
tercihlerimi bıle kaynanam yapmısdı k. maraş cıkdı unıversıte 2 yıllık tamam dedım gıdecem ama ben ne kafası çalısan
nede parası destegı olan bırısıydım babam benı cok yormusdu sankı 10 cocugu vardı teskere geldım ben okuyacam dedım
babam bende para yok ben sana para yollamam dedı gıtme dedı ama sevgım baskın geldı kapıyı vurdugu gıbı cıkdım evden
cıkdım ama askerden gelmısım param yok amcaoglu para verdı yetecek kadar en azından yatacak yer bulursun parası
neyse okudum 2 yılı kalmadan bıtırdım ama o surecde babam ne askerde para yolladı hatta yemın torenınde benden para ıstegen
bır babam vardı o parayıda ben ısyerınde tazm
Güncellemeler
+1 yıl
tazmınat aldıgım paraydı bır mıktarını vermısdım okuldada bana toplam 500 tl
anca vermısdır 2 yıl surecınde neyse okudum bu arada esımde adıyamnda okuyordu 2 yıllık gıda teknıkerı mezun oldm ama o surecde
ayrıldık ben samsuna gıttım okuldan sonra iş bulagım memlekette en azından samsunda evımız vardı istanbula donmek ıstemıyordum
bırgun babamdan telefon geldı esım aramıs senle barısmak ıstıyor dedı bende inandım aradım onu ne yapıyorsun sen dedım
benım ıcınde zor dedı senı ınandırmak ıcın
Güncellemeler
+1 yıl
aradım yoksa sen benle konusmazsın dıye dusundum dedı
gel benı ıste dedı yarın ben dedım samsunda işe başlayacam dedim benim babam vermez oralara dedi bende çıkdım istanbula geldim
ailemle o surecde istanbuldaydı halen neyse kız isteyecez ama bende iş yok para yok dugune para lazım
iş bulamadım İstanbul'da cevrem yokdu
babam tek oglu var ama ne bu zamana kadar para bırıkdırdı nede bir şey yapdı gunune gun kazanıp yıyen bırı
annem esımı ıstememısdı cunku duldu ben hiç evlenmedim belkide
NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM?