+1 yılbence soğk bir tavırla günaydın demişin yoksa ağzı tavana varan gülück işaretleri koyardn. neden hep karşıdan bir günaydn msjı beklentisi olur ki:) var hep sen at ne olmuş yani. orda bir simge olmaması verdiğin cevaplar çok soğk. günaydn demen bile laf sokar gibi harbiden onun sana ilk günaydın msjını atmaması senin zoruna gitmiş ama kabullenmiyorsn. bence ikinizde hatalısınız
02 Yorumla
Soran+1 yılŞekerim diyorum o bizim kendi aramızda esprili bir kelime. Ben hep ondan beklemiyorum tam tersine hep ben yazıyordum o bana ben yazmadan yazma diyordu
- +1 yıl
bence büyütülecek mesele değil. özür dile sabah biraz soğk gibi davranmş olabilrm kusurma bakma sinirini bozdm felan de üsteleme. naza çekerse kendisi bilir hiç yüz verme
En İyi Cevaplar
+1 yılsen orda sanada günaydın yani insan kaltığında ilk kız arkaşına yazar der gibi kullanmışsın doğal olan bir şey herkeste olduğu gibi oda ters anına tek gelmiş ya da sinirli ya da senden sıkılmış ondan yazar ama burda senin hiç bir suşun yok için rahat olsun
00 Yorumla
+1 yılBence bu ilgi komasina girmis
Suc sende degil o senin iyi niyetini suistimal etmis
Senin kıymetini bilmeyeni hayatindan şutlicaksın
Bosver hic takma kafana senin de kiymetini bilecek bir insan da vardir elbet senin kaybedecek birseyin yok bulsun bulabiliyorsa senin gibisini00 Yorumla
+1 yılKusura bakma da karşında ki kişi son derece haklı. Her cümlesine katılıyorum. Bana da böyle bir mesaj gelse (sevmediğim bir kişiden) aynı üslup ile karşılık verirdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncenizdie saygı duyarım sevdiğini biliyorum ama arada böyle oluyor
- +1 yıl
Onu önemsiyorsun belli... Ona karşı daha dikkatli davran mesela espri anlayışlarınız farklı cümlelerini özenli seç ki böyle gerginlikler mahal vermemiş olun 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Kesinlikle sen haklısın. Ergen gibi davranmış resmen. Yani bir günaydın mesajını istemek bu denli mi anormal ve sinirle karşılanır? Ben direkt konuşmayı keserdim. Ki sanada günaydın demişsin yani ondan bir günaydın mesajı beklediğin açık. Bu kadar odun ve dengesiz erkekleri nereden buluyorsunuz? Cidden anlamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılOkurken benim sinirim bozuldu, senin suçun yok karşı taraf resmen kavga çıkartmaya çalışıyor, herzaman böyleyse uzak dur daha iyi, psikolojini bozar yoksa
12 Yorumla
Soran+1 yılVallahi bozuldu sinirin geçince yaz diyorum hala uzatıyor sabır noktam var ya
- +1 yıl
Ayrılmak istiyor olabilir, sudan bahaneler üretirler genelde böyle durumlarda, büyütüp koparırlar sonra, dikkatli ol yinede psikolojini bozmasına izin verme
İşe geç kalmanın acısını senden çıkartırken birazda kıskanmış. Acaba başkalarına da günaydın mı dedi diye :). Ama özür dilerim ya, günaydın deyip teşekkür etmeliydi. Daha sonrasında ise olayı büyütmekle hata yapmış. İnşanlah özür diler.
00 YorumlaSabah sabah adam ise gec kalmis otobuste stresli normal yani o an sadece ise gitmeyi dusunuyor ne sen geliyorsun aklina be baskasi. Sadece ise gitmek biran once. Sahsen cogu insanda boyle olur bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBu işe geç kalmasada öyle. Arada tutuyor artık uğraşamıcam
Soran+1 yılDoğru
sen tamamen iyi dusuncelerle yazmissin bana göre. karsindaki bunu anlayamamis sadece
(bizim karsimizan neden böyle kisiler cikmiyo arkadas yaa 😕 )01 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarsa üzme onu
+1 yılDengesiz biri belli ki. Bu tür durumlarda sen de çok uzatma, şaka yaptım de geç. Kendisi ne yapıyorsa yapsın.
04 Yorumla- +1 yıl
@Ebeyinşeyi
Merhaba size birşey sormak istiyorım eğer yatdımcı olursanız çok sevinirim dün sevgilim beni bıraktı onu deliler gibi seviyordum herşeyi yaptım onun için o ise bıraktı dun beni çok canım yanıyo onun arkadaşlarıyla konuştum onlarda bırak düşme üzerine ne yaparsam yapayım bırakamaz beni diye düşünüyo umursama mutluymuş gibi yap nasıl geliyo peşinden dediler çok iyi tanıyoruz onu bizde konuşuruz dediler lütfen yardım edin geri döner mi :'(
Soran+1 yılDiyorum hala uzatıyor
- +1 yıl
@içiyanankızz dedikleri çok doğru. Sakın arama sorma, biraz kendi haline bırak. Belki kendi içinde yaşadığı başka problemleri vardır, bilemeyiz. Senden biraz uzak kalınca daha iyi düşünüp karar verecektir. Ama sürekli üzerine gidersen çok bunalır, sıkılır. Sen hayatına bir süre o yokmuş gibi devam et, bu şekilde kendini paralayıp durma. Hem dünyada çok daha büyük problemler ve acılar var, kendini aşk acısıyla harap etmeye değmez inan.
- +1 yıl
@Ebeyinşeyi ama biz birbirimizi çok kırdık sinirle ben ona ağıza alınmayacak şeyler söyledim oda sevmiyorum seni duygularım bitmiş uzatma dedi :'( arkadaşları da düşme üzerine bak nasıl geri gelecek o bizde konuşuruz onunla dediler.. Daha önce de bıraktı beni sonra 3 ay sonra geri geldi barıştık bu sefer birbirimizi çok kırdık ama ben onu aşağılamış gibi konuştum oda bana sevmiyorum anla uzatma artık dedi 2 gundur aramadım hiç oda aramadı beni facesinden sildi :'( aklım hergun onda çıkmıyo geri gelir mi bu sefer :'(
Abooovv bu nasıl br triptir, nasıl bir fesatlıktır nasıl bir saçmalıktır. Menopoz teyzeleri bile geçmiş.
00 YorumlaBence boş ver sen bu çocuğu çok aksi üzer yani hiç alttan almaz
05 Yorumla- +1 yıl
@fallinsky
Merhaba size birşey sormak istiyorum eğer yardımcı olursanız çok sevinirim dün sevgilim beni bıraktı onu deliler gibi seviyordum herşeyi yaptım onun için o ise bıraktı dun beni çok canım yanıyo onun arkadaşlarıyla konuştum onlarda bırak düşme üzerine ne yaparsam yapayım bırakamaz beni diye düşünüyo umursama mutluymuş gibi yap nasıl geliyo peşinden dediler çok iyi tanıyoruz onu bizde konuşuruz dediler lütfen yardım edin geri döner mi :'(
Soran+1 yılEvet öyle bende bıktım
- +1 yıl
Canım hiç üzülme. Üzülürsen mantıklı düşünemezsin. Onun için herşeyi yaptın bu Yüzden onu kaybettin aslında. Şimdi Gül eğlen bunu ona göster demicem çünkü yalan olduğunu anlar.. Sakinliğini koru, hiç bir sosyal medya aracında ne yaptığını ruh durumunu asla asla belli etme, ya da başka bir yerde. Gizli ol Kafayı yesin ne yaptığını nerde olduğunu vs merak etsin. Arkadaşları ile vs vs ile de konuşma. Meraklandırsa mesaj atar. Sakın kıskandırayım eğlendiğimi göstereyim ayaklarına girme. Ama hiç ilgilenme umursamadığını görsün. Yani kaybetme korkusu yaratman gerekiyordu ona ilişki sırasında. Mesaj atabilirsin bana istediğin zaman yardımcı olmaya çalışırım @içiyanankızz tam ayrıntı bilmediğimden genel yazdım hani
- +1 yıl
@fallinsky ama biz birbirimizi çok kırdık sinirle ben ona ağıza alınmayacak şeyler söyledim oda sevmiyorum seni duygularım bitmiş uzatma dedi arkadaşları da düşme üzerine bak nasıl geri gelecek o bizde konuşuruz onunla dediler.. Daha önce de bıraktı beni sonra 3 ay sonra geri geldi barıştık bu sefer birbirimizi çok kırdık ama ben onu aşağılamış gibi konuştum oda bana sevmiyorum anla uzatma artık dedi 2 gundur aramadım hiç oda aramadı beni facesinden sildi aklım hergun onda çıkmıyo geri gelir mi bu sefer
Maksat moralim bozuk espri kaldiramam havalari iyi sabretmissin yuzune kapatsaydin gorurdu gunaydini...
02 Yorumla
Soran+1 yılGereken tavrı koydum
Bu tip insanlara katlanmak ayrı bir meziyet gerektirir
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılespiri değil ki normal bir şekilde sana da günaydın , her insanın dediği gibi.. afyonu patlalamamış arkadaşın. sen haklısın hiç muhattap olma. o kim ya erkek olacak bir de tavıra tribe bak. çekilmez boş ver üzülürsün
00 YorumlaBurcu ne? Ve bir önceki konuşmanız güzel sonlanmışsa sana da günaydın demek yerine günaydıınn gibi cicimsi bişey yapabilirdin. Geç kalmış stres olmuş ondan böyle tepki vermiştir takma kafana :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Soldaki sana da derken diye başlayanı kim yazdıysa, onunla hayatta geçinilmez. Havadan nem kapan bir tip o, konuda o haksız ve çocukca davranmış.
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte bahsettiğin kişi sevgilim olacak insan
+1 yılay nefret ediyorum bu tarz dengesizliklerden. ama sana da günaydını tirip olarak anlamış belli ki
00 YorumlaEn iyisini yapmışsın ugrasilmaz bunla insanın ömrünü yer valla bu nası bir trip 😀
00 Yorumlaben kim kız kim erkek tam olarak anlayamadım ya kız gibi trip atan erkek mi sen misin kız olan omu tam şey edemedim
02 Yorumla
Soran+1 yılSanada günaydın şekerim yazan taraf benim
Yok ya sende sorun yok arkadaş yanlış taraftan kalkmış olsa gerek, pek aksi. Bırak sönsün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Gençler bilmem aranizdaki muhabbeti ama karşı taraf sanırım menapoza girmiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılKendini son model kaf dağlarında görüyor bu arkadaş, boşverin.
00 Yorumlabazı insanlar sabah çok sinirli olur, dokunamassin.
00 Yorumla
+1 yılGünaydın diyip gecmesi lazimdida anlamamis bosver gönlünü al sen yinede belliki sinirli biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne ya okurken bile içim daraldı bide ısrarla hala cvp yazmışsın böyle kıl insan görmedim Allaha yakın bana uzak olsun boşver sanada uzak olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArkadaşın başkasına kuzmış, senide pek önemsemiyor belli ki. Onun bir taraflarını kaldırmakendi gelip konuşma uslubunu düzeltene kadar sen yazms
00 Yorumlacanım la bu. sorun çıkarttığı olaya bak sanada nie diomussun. suç sende düşünüpte günaydın diosun buna.
00 Yorumla
+1 yılSanada günaydın derken ilk onun günaydın demesi gerektiğini vurguluyon ilk sen desen ne olcak bunun dışında bir hatan yok 😊
00 YorumlaBosver yazma bence artik sen keyfi yerindeyken o sana gelsin konuşmaya calissin
00 YorumlaSen de bir kusur ypk bence o sana trip atmak veya uğraştırmaktan zevk alıo gibi bende sevmem böyle muhabbetleri uzuyo olay çünkü
00 Yorumlayazışmalarda jest ve mimikler görünmediği için yanlış anlaşılmalara müsait oluyor o nedenle şaka yapmaktan kaçınırım hep
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle dengesiz insanlardan hayır gelmez. Salla gitsin
00 Yorumla
+1 yılHaklısın sen konuştuğun kişi affedersin de malın önde gideni panpa
00 Yorumla
+1 yılPişman olur özür diler. Dilemezse de bosver gitsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan bu millet ne mal yaaa :D
töbe estag. bulaşma bacım bu manyağa :)00 Yorumla
+1 yılHatalısın çünkü averiyodu"aptal aşık"sın. Üç kuruşluk adama beş kuruş değer veriyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazma uzerine dusme hatasini anlasin artik o sana yazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevglin ay başımı oldu bir sor diycemde bu kez artık ne yapar bilemiorum
00 Yorumla
+1 yılGunaydin de gec diyor ya; öyle yapsaydın bu sefer neden kuru bir günaydın diyorsun derdi
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma uzun okumadım ama kesin haksız olan sensindir
00 Yorumlanumara veya isim so isim gözükmedigi sürece sıkıntı olmaz gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı dengesiz bende de mevcut canım inan baş etmesi zor -.-
00 Yorumla
+1 yılO alıngan; sen de ileri derecede atarlısın :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılBak doğru
+1 yılbence onu kendi haline bırak, dönerse senin.
02 Yorumla
Soran+1 yılDönmezse kimin olursa oksun
- +1 yıl
aynen, zaten bu senden çoktan gitmiş gibi duruyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadasin regl olmus galiba, bu ne trip 😒
21 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir :)
Ne kadar itici gereksiz ve gıcık birşey bu :/
00 Yorumla
+1 yıldengesiz bence hadi ordan et o zaman
00 YorumlaAma gülmemişsiniz 🤔🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılEmojji pek kullanmam
+1 yılDengesiz uğraşmaya değmez boşver
00 YorumlaAy en sevmediğim insan tipi
mal.02 Yorumla
Soran+1 yılBende bir sorun yok dimi. Hep beni suçluyorda
Aynı dert Bizde de var allah sabır versin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Sen doğru cümleleri yanlış kişiye kurmuşsun..
00 Yorumla"Çatacak yer ararken ben" konulu...
20 YorumlaAyyy waalla ben bile strese girdim😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBen geberdim, kafayı sıyırdım
+1 yılYok artik kaba saba biri kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılOff off..
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir iki cumle okudum devamini okumadim cok ergence
00 Yorumla
+1 yılDengesiz insan temsili. İyi demişsin boşver şunu
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar sen haklısın. Bu ne alınganlık ya
00 Yorumlayaş kaç arkadaşın?