Sevgilime o kıyafeti giyme dedim cünkü biraz açıktı oda bilerek giydi sonra tartiştik agir laflar ettik tabi o dahada agir konuştu ayrildik. Kim hakli arkadaşlar beni niye dinlemedi?
Cevabın nedir?
Bu ne ya evcilikmi oynuyordunuz? Onu giyme bunu yap saga don sola don hazir ol rahat... Hayatta birbirinize daha onem gostericek seymi bulamadiniz. Millet ne acilar yasiyor farkindamisiniz. Yeniden istiyorsan ozurdile. Hayat kisa.. pisman olma sonradan. Ve lutfen su kiyafet konusuna karismayin.. ya ben mesela sevgilimin 10 parmagina yuzuk iki kulagina kupeler takmasini istiorum. Cunki canim oyle istior cunki ben istiorum. Ya o kimki benn istiorum beee. Ohaa ya lutfen. Acik giysin istemiorsan git daha kapali bir kiz bul.. degistirme degistirdikce aci ceken sen olursun o yine bildigini yapar. Sen babanin annenin her ne dediyse dediklerini yaptini? Kizdin ve aksini daha cok yapmissindir senide sen yapan buydu cunki.. bu sekilde davranman coook yanlis..
02 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi seviyoruz benimde bazi şeyşeri yapmamasini istemem dogal degilmi. Bilerek sevdigi insana bunu nasil yapar. bazi şeylere karişilmazsa nasil olabilirki
- +1 yıl
Bu tarz birbirinize karismaniz icin evli nisanli falan olmaniz gerekiyor. Sizin Şu an okulunuz varsa okuldan isiniz varsa islerinizden bahsetmeniz lazim. Birbirimizi seviyoruz diyorsunya ozaman gelecekten evlilikten yuva kurmanin nasil zor oldugunu ve bunlari nasil atlatmaniz gerektigini konusun. Geleceginizi ve mutlu gunlerinizi konusun. O bunu giydi o bana karisti ben yaptim o yapmadi na girerseniz oooooo. Simdiden baslamissiniz. Ben sana bisey diyimmi senin demene sen dinliyor bu kiz senin inadina biseyler yapior seni dinlemiorsa evlendikten sonra nasil olacak? :) ayni eve girince istekler beklentiler artiyor unutma. Saygi gosterin birbirinize ve birakin birbirinize karismayi...
En İyi Cevaplar
Arkadaşım niye boyle seyler yapıyorsunuz? Su kızları kısıtlamaya çalışmayın. Eğer kıyafetini begenmediysen duzgunce soyler rica edersin. Ben rahatsız oluyorum lutfen giyme olur mu dersin. Sen boyle yasak koyar gibi emir verir gibi giyme etme dersen gider inadına giyer
37 Yorumla
Soran+1 yılOnun istemediklerini ben yapmiyordum ama
Soran+1 yılEvet onun yaptigi gibi
Soran+1 yılMesela koluna asla dövme yaptirmicaksin dedi
- +1 yıl
iyi demiş :) Ama arada şöyle bir fark var bak, dövme bir kere yaparsan pişman olsan da geri alması zor olan bişi. Kıyafet üstüne bir şal atsan örneğin omzun kapanır. Sadece örnek.
Her neyse. Kimse kısıtlanmaktan hoşlanmaz elbette.
Özelden bir yazsana istersen bikaç şey sormak istiyorum cinsellikle ilgili değil kimse yanlış anlamasın sadece sevgilinle arandaki herşeyi buraya dökmeyelim istersen diye
Soran+1 yılTabiki olur mesaj atiyim
+1 yılOlan olmuş bu saatten sonra haklı olsan ne olur olmasan ne olur? O hayatında mı hayır. Olay bitti o zaman.
Her şeyin bir yolu yordamı var. Bir kızın bir şeyi giymesini istemiyorsan onu o şekilde değil daha farklı yollarla yapabilmen lazım ;-)
Her şey tadında güzel. Maçoluğun da bir sınırı var ;-)
Sırf sen yapma dediğin için yaptı. Farklı bir şekilde kendini ifade edip yapmasının seni nasıl rahatsız edeceğini net bir şekilde ifade etseydin seni üzmemek için yapmazdı ;-)26 Yorumla
Soran+1 yılO kıyafet benden önemlimiydi peki? Birde onun yapmami istemedigini ben yapmiyordum
- +1 yıl
O kıyafet asla senden önemli değil. Ancak doğru ve sağlıklı iletişim kurmak bu yüzden önemli. ;-)
O kıyafetin senden değerli olup olmadığını onun düşünebilmesini sağlaman lazımdı ;-) Bu da onu giyme diyerek olacak bir şey değil. Neden giymesini istemediğini ve giydiği takdirde senin nasıl bir ruh haline gireceğini anlatsaydın emin ol seni seviyorsa onu giymemesi gerektiğini anlardı ;-)
Ben olsaydım. Giymesini istemediğimi çünkü her şeyiyle bana özel olmasını istediğimi sevdiğimi kimselerle paylaşamayacağımı söylerdim. Sana yine de giyme yapma etme demeyeceğim fakat giyersen beni derinden üzersin. Bunu bile bile giymeye devam edersen ister istemez senden soğuyacağımdan şüphe duymuyorum. Yine de tercih senin. Önemli olan senin ne istediğin, tercihini sen yap der konuşmayı noktalardım.
Eminim oda (aptal değil ya güzelce giymeni istemiyorum demek istediğimi) anlardı.
Soran+1 yılGercekten cok güzel anlattiniz şimdi cok iyi anladim eger barişirsak aynisini söyleyecegim. Bu arada o bana istemediklerini güzel dille söylemiyordu bende onun gibi yapiyordum. Tekrar tsk ederim
- +1 yıl
Böyle yaparak karizmanı ve kaliteni konuşturursun sevgilinin gözünde, diğer türlü sadece canını sıkarsın. Zaman zaman o da lazım ama tadında ve doğru davranışlarla ;-)
Mesela bu şekilde giyinmekten vazgeçtiğinde canı sıkılacak giyemediği için ama en azından kırıp dökmüş olmayacaksın ;-)
Ayrıca en nihayetinde sevgilin resmi bir bağın yok. Resmi bir bağınız olsa belki yaptırımlarınız daha kati olabilir birbirinize karşı ama bu durumda hiçbir şey yapamazsın. - +1 yıl
@The_Queen sanırım soruyu soran arkadaşa dedin zira bende farklı söylemedim sanırım :-)
+1 yılBen sana hak veririm. çünkü mevzu kıyafet dahi olmasa. sorun sevdiğinin çok kızacağni bildiği birşeyi yapmasdr. aşk sözde kalmamalı yaşayarak göstermeli. sevgi cümleleri kurunca çok seviyor olmuyor insan yoksa hiçbir şair yalnz kalmazdı:)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
5Cevap
+1 yılBir erkek bir kizin kiyafetine karisiyorsa resmen kufrediyordur. Saygiszlktr resmn o... musun gibi birsey demissin kiz. Cok yasadim bu sorunlari oyle hissettim ve inadina giydim.. ama hic bir zmn beni anlamadi bnde artik tartismk istemedigin icin her lafina uydum gecistirdim herseyi. 5 sene böyle devam etti. Simdi de ayrildik. Neymiş efenim masaya elimi vurmamisim hep sorunlari gecistrmisim.. resmen adadim ona kndimi. Kndimden cok taviz verdim. Asalak oldum. Sonra bni begnmedi gitti baskasini buldu. Herseye ragmn yine benim canım yaniyor. Yapma arkdsim tatli dil yilani deliginden cikarir
01 Yorumla
Soran+1 yılBence abartiyorsun
Herkes birbirinin isteğine saygı duymalı bence. Açık kıyafet giydiğimde erkek arkadaşım etraftaki bakışlardan rahatsız oluyor ve bunu normal karşılıyorum ama çok abartmadığım, dikkat çekmediği sürece de kıyafetime karışmasını istemem. Dik başlılık yaparak isteğine saygısızlık ederek konuştuysa pişman olan taraf sen olma
10 Yorumla
+1 yılcanım bak bir kız evet erkek tarafından sahiplenmeyi sever fakat fazla ilgiye gelemez kıyafet konusunda Şu an benimde erkek arkadaşım var 5 ay oldu yani kıayfet konusu bizdede oluyor ben tamam tamam desem de sonradan susmadım bizde tartıştık felan ama ayrılmadık canlı örnek benim işte bende adam akıllı geçip karşısına anlatıyorum ve düzgün bir biçimde dikkat ederek giyiniyorum sende git mantıklı bir açıklama yap kız zaten seni seviyorsa döner emin ol ama özür dilemeyi de unuta :)
17 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim güzel anlatmişsiniz ama onun özür dilemesi gerek degilmi bilerek yapti
- +1 yıl
yani hem o haklı hem siz ama siz olayı daha net bir şekilde oturup ona anlatırsanız ve özür dilerseniz o sizi anlamaya çalışıcaktır emin olun bende aynısını yaptım işe yaradı içnden gelerek konuş özür dilemen bana mantıklı geliyor en azından senin için diyorum :)
Soran+1 yılAnladim. Ama kendime yediremiyorum özürdilemeyi bilerek yapti ya ne bileyim içim götürmüyor. Sizce beklesem nolur 1 gündür konuşmuyoruz
- +1 yıl
aşkta gurur olaz beklemeyin derim ben yedirememe meselesi olmasın tüm kız ve erkekler bu yüzden kaybetti zaten bilerek benimde yaptığım oldu bunun yapmasının sebebi sen alış ben böyleyim gibidir belki benim düşüncem ama kız bunu istiyorsa tekrar söylüyroum mantıklı ve net bir şekilde anlatırsanız anlayışla karşılayacağını umuyorum ben.
Soran+1 yılHaklisiniz. Cok tsk ediyorum bana yardimci oldunuz
- +1 yıl
ne demek her zaman işe yarayacacaktır güvenin bana. İyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler :)
Ya bunlar boş şeyler arkadaşım. Kimse kimsenin hayatını kısıtlayamaz. Evlensen bile evlilik iki insanın hayatının bir noktada kesişmesidir. Ki bu kısıtlamalar her ne kadar da güveniyorum desen de güven eksiklğindendir. Hayatındaki insana güvenmiyorsan o ilişki zaten boşa.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir sonuçta benimde istemedigim şeyler olabilir ondan dimi
Elbette giyecek kizlar o kiyafetleri giyinmk icin aliyoruz kiskandigini belli etme hatta bu tur seylerle seni sinir etmesine izin verme alti ustu bir kiyafetten dolayi mi ayrildiniz, ne kadar sacma. Kiz hakli. Sen de ona guvendigini goster. Sen kizmasaydin o kiyafetleri sen rahatsiz oluyorsun diye zamanla giyinmeyi birakirdi inan
04 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta ondan giymemesini istemiştim ama benimde bazi şeylere karişmam gerek
- +1 yıl
Sen mi yarattin onu yaa. Yanlis yontem uygulamissin. Şimdi yaninda mi degil. Ama birazcik akillica davransaydin yaninda olacakti. O kiyafeti giyinsin, sen de iyi uyumlu giyin. Seni onun yaninda kim gorse agzinin paayini alir zaten. Neden bu kadar guvensizsiniz. 40 yilin basi bir sey giyinmek istemis sevgilin. Onun mutlulugu cok mu? Ne gecti elinize
Soran+1 yılSenin sevgilin yapmasini istemedigin bişeyi bilerek yapsa nasil olur sevgiline diger kızlarin bakmasi hoşuna gidermi mesela? Ben ondan bunu isteyemezmiyim?
+1 yılkız haklı sen daha şimdiden böyleysen seni çekemez kızlar ilerisini düşünür
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bak bunu düşünmüş olabilir. ama yaptigi yanliş degilmi
- +1 yıl
yaptığı yanlış değil.. bırak giyinsin
Soran+1 yılBilerek yapiyor bunu nasil kabul edeyim ama sevdigine böyle yaparmi insan
+1 yılsen haklısın gıcıklığına giymiş eğer giymesinin mantıklı açıklamasını yapıp seni kırmamaya çalışsaydı o haklıydı
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte cok dogru söyledin haklisin
Moda & Stil konusunda 349 cevap paylaştı. Anası babası karışmıyorsa sana düşmez. he evlenince böyle istemiyorum dersin oda uygun görür görmez ona göre sende yol verirsin Şu an buna karışma yetkn yok en az sözlü olmanz gerk ona bunu söylemen için.. sonuca görede yol verir ya da vermssn
12 Yorumla
Soran+1 yılO bana karişiyor ama
kıyafet yuzunden ayrılınmaz acık bı dılle söyleseydınız karsılıklı olmamış ama o haksız
12 Yorumla
Soran+1 yılSizce ne yapmaliyim?
Sevgilin haklı Allah aşkına giydiğinden çıkardığından sanane açıksa ailesi izin veriyorsa bırak giysin şimdi sen laf atıyorlar bakıyorlar flan diyeceksin oda onu yapanların seviyesizliği git özür dile kızdan
03 Yorumla
Soran+1 yılO bilerek yapti onun özür dilemesi gerek ya
Soran+1 yılPek öyle degil
Valla haksızsın, bırak istediğini giysin. Bir de sana öncesinden kızgın olup ilgini çekmeye çalışmış olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılÖncesinden tartişmamiz vardi ama bunu yapmamaliydi bilerek yapti
Soran+1 yılSeviyorsa niye böyle yapsinki ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbiniye bu kadarsıkıyosunuz kışın ortasında ne giyebilir zaten sıkarsandaralır yani özelhayatı var kocasımısın bu kadarkasma yanında giymesinezin ver en azından
012 Yorumla
Soran+1 yılAma bazi şeylere karişmaliyim. O kıyafet benden önemlimiydi sanki. Oda bana karişiyordu ben uyuyordum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın suskunlugunu koru seviyosun ipleri onun ieline verirsen canını yakar bak ben sana bunu diyim bana oldu biliyorum kıyafet tabi senden önemli degil ama karsıdaki insanada basko yapıp üstelenmez barısınız sacma neden bu yagit gönlünü al veya hemen barısırsınız
Soran+1 yılAçikcasi ben onun özür dilemesini bekliyorum. Sizce napiyim
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilemez bosuna bekleme seviyosa Özür diler amaa
Soran+1 yılBekliyimmi biraz daha 1 gündür konuşmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılBekle üç gün gecsin yani yazana kadat sonra yazmadı olmadı yaz yani ben olsam öylr yapardım
Soran+1 yılTamam şimdilik yazmayacagim
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın oda haklı cünkü bu kadar cok sıkarsan bir süre sonra kacmak ister cünkü bekarlık sultanlıktır :D annesi babası karısmıyosa seninde hakkın olamaz bence sonıcta Şu an evli degilsin evli olsan eyvallah kocasısın der susarım ama ikinizde haklısınız
Soran+1 yılYaaa nasil biri haksiz olmali :) ama bilerek yapti o ona cok kızıyorum sevdigin insana bu şekilde davranilmazki
Cevap sahibi+1 yılKıskandım diye terk edildim Öyle bir yaparlarki
Soran+1 yılHadi ya. Halbuki seven insan kıskanir
Cevap sahibi+1 yılSevmedigini sogudugunu söyledi
O haklı. Senin için değişmek zorunda değil. Kafana göre bir insanı kısıtlayamazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun kısıtlamalarini ben yapiyorum ama
+1 yılKarşın daki insanin mutluluğunu kisitlarsan boyle yalniz kalirsin iste.
06 Yorumla
Soran+1 yılO kıyafeti sevdiginden daha mi önemli
- +1 yıl
En nefte ettiğim şeydir. Kimse beni kisitlayamaz ne giydigime nereye gittiğine karışamaz. Olduğu gibi kabul edersen edersin etnezsen kapı orda. Bu karşı taraf için de geçerli.
Soran+1 yılAnladim. Tabi ben böyle düşünmüyorum. Sevgilim banada kısıtlama koyuyordu ama uyuyordum mesela
- +1 yıl
Demek ki eteği senden daha çok seviyo allah allah
Soran+1 yılNe bu atar sende. Sevgilin varmi?
- +1 yıl
Hayır neden
Insanı belli bir raddeye getirmesi hoş değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılSizce ben hakli degilmiyim. Ondan giymemesini istedim bazi şeylere karişmak zorundayim
- +1 yıl
Kendinize göre haklısınız. Ama bir de şu açıdan bakın. Babası karışmıyorsa Size bir şey demek düşmez. İlerde evlenirseniz istediğiniz gibi müdahil olursunuz. Ama şunu da söylemek istiyorum. Sevgiliniz de haksız. Bile bile insanı kızdırmak doğru değil. İnsanı belli bir raddeye getirip kontrolden çıkarmak da yanlış.
Soran+1 yılEvet dogru söylüyorsunuz ama bilerek yapmamaliydi ben kaldiramadim. İnsan sevdigine böyle davranmamaliydi
+1 yılAma neden ayrıluyorsun ya
11 Yorumla
Soran+1 yılTartiştik sonrada cok agir konuştuk
İstediğini giyer sana ne sen daha kimsin ki anası babası karışmıyorsa sana laf düşmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOnu giyme diyicektin , giydimi , direk ayrilcaktin hic agir kelimelere gerek bile yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçokta haklı değilsin
bide ne önemi var kimin haklı olduğunun zaten ayrılmışsınız03 Yorumla
Soran+1 yılÖnemi olmaz olurmu ayrilik bu
Cevap sahibi+1 yılolmuşla ölmüşe çare olmazmış
Soran+1 yılSagol
Neden inadına böyle bişi yapıyo ki
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte bilmiyorum. Yaptigi cok yanliş bana göre giyme dedigimi giydi ya bilerek
+1 yılTekrar birlesirsiniz dert etme.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi diyorsun kardeşim inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni kaybetme korkusu yok demek ki
28 Yorumla
Soran+1 yılİyi biyere degindin. Olabilir ama cok seviyorum seni herzaman diyordu
Cevap sahibi+1 yıllaflarla degil hareketlerle gostermek gerekiyor
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılbuarada yorumumdan dolayi uzulebilirsin olumsuz diye ama uzulme :/ ben hissizlestim benimde sevgilim seviyorum diyordu ama en son 1yildan fazla sevgili olduk dediki sevmedim kusura bakma :/
Cevap sahibi+1 yılsoylese bile sevdigini sana hissettirmesi gerek hissettiriyorsan sorun yok
Soran+1 yılGercekten cok haklisiniz
Cevap sahibi+1 yıltesekkurler, mutluluklar sana hayirlisi neyse o olsun
Soran+1 yılBende tsk ederim, amin
aynısını yaşadım :D ayrıldım ağladı ama boşuna
14 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi ya. Anlatsana lütfen nasil oldu
Soran+1 yılVay be bende senin gibi yapsaydim keşke. Bu kadar cabuk nasil silebildin peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hakloson. Hic uzulme. Akisina birak.
22 Yorumla
Soran+1 yılİyiki varsiniz
Cevap sahibi+1 yılHer zaman icin buradayim ;)
Sen haklisin
32 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi kızlar iyiki var
+1 yılSen haklısın
23 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibiler iyiki var
- +1 yıl
:) hatasını anlayacaktır sinirleriniz yatışınca düzelir aranız
Soran+1 yılBakalim inşallah öyle olur :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHazir ayrilmisken birdaha barisma
10 YorumlaSen haklısın
11 Yorumla
Soran+1 yılİyiki varsiniz sizin gibiler
İstediğini giyer çok Karışma
01 Yorumla
Soran+1 yılKarişmadan olmazki
Ergen ergen tavirlar
10 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Sevgilime o kıyafeti giyme dedim. Gıcıklıgına giydi beni dinlemedi. Bende kızdim ayrildik? Yardim edin arkadaşlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler