Sevse gelir miydi?

Üç yıllık ilişkim bitti. Aldatıldım, kandırıldım. Çok fazla kavga ettik. Büyük boyutlarda hatta ellerini parcalamisligi, benim de kendimi yolmuşlugum var sinirden. Sonra bitti her şey güzel geldi ozlemiyordum, üzülmüyordum. Bir gün aradı allak bullak oldum. Bir gün görüştük daha da kotu oldum. Sonra hayatında birisi varmış onu öğrendim. Bana bir suru şey söyledi kimse senin gibi olmuyor yapamıyorum vs gibi yalanlar. Yalan olduğunu biliyorsun ama bir yaninda inanmak istiyor iste. Degisicem falan gibi şeyler söyledi fakat ben kendin için degiş biz diye bir şey yok dedim. Bir kaç gün aradı sürekli duzelticegini söyledi herseyi daha sonra farklı şehirde okuyor kız da orada oraya gidince bir daha hic aramadı. Ben de haftalardır kendimle konuşup sorular soruyorum. Gerçekten birini sevmeye mi başladı? Beni hic mi sevmedi sadece dalga geçeceği biri miydik? Uç sene boşa mı gitti? Sevse bir kere olsa da arardı dedim. Bir yanda da bir araya gelmemizin imkansızligi var. Sizce bu sadece onun karaktersizligi mi? Sesimi duymak istese arar miydi? Bir şey degismiycek olsa da? Yoksa gerçekten ciddi bir ilişkisi mi baslamistir?
Sevse gelir miydi?