Oğlak kadını ailesi için terkettiği ,
Aşık olduğu erkeği unutur mu?
Aşık olduğu erkeği unutur mu?
Unutmasi imkansiz bir de sevdigini inan oglak bir insana yaklasirsa ciddi yaklasir o yuzden hayatinda merhaba dedigi o niyetteki bir insani bile unutmaz hep gelir aklina eser bir yerden hep bakar takip eder. kendimde oglagim ve nefret ediyorum
Peki ailesi istemiyor diye sevdiği erkeğe neden sevmiyorum der? Ve vazgeçtim der?
Bak sana sunu diyim benim icin ailem onemli ama ailem icin ayrildim sonra baktim seviyorum dinlemedim o farkina varirsa zaten ailesini dusunmez cidden seviyorsa. Emin ol Şu an pismandir bile bizler cok dengesiz kararsizdir
Yani arayip sormammi gerek kardeşim? Yoksa biraz birakip Kafasinimi Dinlemesine izin vermeliyim?
bence senin icin o kadar sey yapms ve senin ona degmedigini dusunuyor ya da sevmedigini ailesini karsina aldigina degmez diyordur buyuk ihtimal. bir oglak kadinin pesinden git o seni birakamaz sen sadece git onlar yok diyemez fazla
biraz bekle sonr git
Kardeşim seviyorum o da biliyor bana cesaretim yok diyor Ailesine çok değer veriyor bu benim elbetteki hoşuma gidiyor ama bir yandan zoruma gidiyor ailesi beni tanimadan on yargili davraniyor o da sabretmek yerine Hemen bitiriyor.
Yani daha once yuzyuze konusmadik hic ben bir anda ilerde 7-8 ay sonra karsisina ciksam Konuşsam onunla aramiz HAYIRLISIYLA İNŞALLAH iyi olursa.
Yani kendiside zorlarmi? O sureye kadar vazgecmez değil mi?
Unutmazzz hele seni hiç unutmaz her gün pes etmeden aynı soruyu yazıyorsun :D
Kardeşim çok seviyorum ya :)
Cevap
0Cevap
Oglak kadini zor unutur. Bende oğlağım
Benim için intihar etti.
Şimdi ben seni sevmiyorum diyor yalan mı söylüyor?
Facesinde kapak fotosunu değiştirmiş ve şu söz yaziyor (Bırak imkansiz kalsın)
Ikinci adinida değiştirip (vazgeçmek tarzım deil) yazmis ama şimdi sordugumda sevmiyorum diyor Ikimiz buna mecburuz beni sil bende oyle yapacam diyor? O gerçekten silebilirmi? Ben onun için cok mucadele ettim sonuçta evlilik, çocuk hayali bile kuruyorduk. Sevmiyorum demesi yalandanmi ibaret?
Evet bence oyle. Seni deniyor. Sevip sevmedigini filan anlamya calisiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar