Eger erkek iliskiyi kafada ve tamamen bitirdiyse, zaman gectikce erkek pisman olup donermi? Her nekadar ayrilirken sogudum ve sevmiyorum desede, ilerde ozleyip donme ihtimali varmi?
Cevabın nedir?
Kızlar döndüğü gibi erkeklerde dönebilir bunu bir çok kez bende yaşadım ama sevmiyorum diyip kafada bitiren gelir mi sanmıyorum yeni birilerini tanımayı tercih eder bence
05 Yorumla
Soran+1 yılYok sanmiyorum. Yeni birisini tanimaya calismaz. Okul onu buaralar cok yoruyor bnde uzerine gittim ve surekli kavga cikarip duruyodum oda bunaldi ve sevmedigini sogudugunu dedi ve ayrildi
Soran+1 yılInsallah ya:( ayrilali 6 hafta oldu. Haftaya ona ozur dileme mesaji yollamak iatiyorum. Sonucta suclu benim. Bazi kisiler bekle zaman ver diyo ama bnce nkdr cok beklesem, okdr kolay bni unutur ve iyice soguyabilir
Soran+1 yılEvet diyebilir, hic belli olmaz.. bakalim insallah doner:(
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılsende bulduklarını o aradıklarında bulamassa gelır anca. ya da salaktır eseklık yapmıstır gec farkına varır.
05 Yorumla
Soran+1 yılYok baska birine gidecegini sanmiyorum. Okul onu buaralar bayaaaa bir yoruyor. Stresli hayati var. Bnde uzerine gidince ve surekli kavga cikarinca bunadi oda ve bitirmek istedi:(
- +1 yıl
hım senın de etkenın olmus. fazla ustune gtmemen lazımdı
Soran+1 yılEvwt haklisiniz pismanim zaten:( ondan ozur dileyecem ama kabul edermi bilmiyorum:(
- +1 yıl
bence soyle en azından hatanı kabul ettıgını anlasın daha ılımlı olur
Soran+1 yılEvet aynen oyle:) insallah doner
+1 yılÖzleyipte dönme değilde umduğunu bulamadiğinda döneceğinden emin olabilirsin tabi ayrilik sebebinize gore değişecek bir görüş bu
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki donebilir ama bildigin gibi degil aslinda. Suclu olan benim. Onun cok uzerine gittim. Alttan alan hep oydu. Bana coooookk sans verdi ama bn bu sanslari degerlendiremedim. Buda yetmedi birgun bsyle onu tehdit ettim ve ondan sonra benden iyice sogudu. Ozur diledim affetti ama aramiz soguktu ve bir ay sonra bitirdi. Iliski icin bn artik yokum, seni sevmiyorum sogudum, bunaldim artik, zatem stresliyim falan dedi okul yuzunden ve ayrildik. Bu aralar okul onu bayaaa bir yoruyor. Ayrilinca aci cekecem drmisti ama. Yani suclu benim , o bnce adim atmaz. Genelde ilk adimi hep bn atarim. Ve sucsuz oldugu halde ilk adimi onun atacagini beklemiyorum acikxasi. Bu yuzden bekliyorum biraz, ona zaman vermek istiyorum. Ilerleyen zamanda hatami kabul edip ondan ozur dileywcem ins. Ama donermi bilmiyorum:(
- +1 yıl
Dönmez o zaman kanka bidaki iliskinizde sağlam olmaz bozmussun herseyi
Soran+1 yılYaa deme boyle:( zaten cok kotuyum:( Hatalarimi kabul edecem ve icten ozur diliyecem ondan yinedr ihtimal yokmu?
Kafada bitmişse dönme ihtimali yok ama o bittiğini sanmışsa dönebilir
07 Yorumla
Soran+1 yılSuclu ola benim ama. Ondan ozur dilemek istiyorum. Yinedemi ihtimal yok?
Soran+1 yılAldatma kesinlikle yok tovbeee. Okul onu buaralar cok yoruyor ve stresli. Bnde onun uzerine cook gittim bunalttim. Surekli kavga cikarip durdum ve sonunda oda bitirmeye karar verdi
Soran+1 yılbakalim ins doner. bn elimden geleni yapacam zaten. Allah senden razi olsun destek oldun:)
Soran+1 yılInsallah kardesim. Allah ummeti muhammedi sevdigine kavusturur insallahhh:)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
Hepsi bumerang gibi elbet dönüyor. Ha bazısı yokluktan-boşluktan bazısı gerçekten sevdiğini ve sevildiğini tamamen bittikten sonra anlıyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle ama benimki donecwgini sanmiyorum. Suclu olan benim. Onun cok uzerinw gittim ve onu bsyle tehdit etmistim ve o gunden sonra bndn iyice sogudu. Ozur diledim affeti ama aramiz soguktu. Ve bir ay sonra o bitirdi:( seni sevmiyorum sogudum hayattan biktim dayanamiyorum bunaldim okul bni yoruyor falan diyodu. Zatwn bitmeden once bana derdi uzerime gelme zaten stresliyim, bunaldim ama bn hep kavga cikarip durdum ve tehditten sonra iyice sogudu ve tamamen bittigini soyledi:(
Arkasında acı bırakan herkes geri dönmeye mahkumdur. İster sevdiği için ister kendini affettirmek için Fakat, senin onu kabullenmen ne kadar doğru olur orası meçhul.
17 Yorumla
Soran+1 yılYok suclu benim. Aslinda bni cok sevdi. onda suphem yok. Ama ayrilirkn sevmedigini, sogudugunu, kesin bittigini soyledi. Onun icin emin olamiyorum artik seviyomu aevmiyormu diye. bn bunu bsyle tehdit etmistim:( yapmaz olaydim. O tehditimden sonra bnden iyice sogudu ve bni tehdit edenle gelecegim olmaz dedi:( ozur diledim affetti ama aramiz soguktu hala ve bir ay sonra o bitirdi. bunun donusu yok diyerek:( zaten stresli okul yuzunden, bunaldim biktim dayanamiyorum, senden sogudum sevmiyorum falan dedi ve bitirdi, yani bu kisi daha nasil donsun? ayrilirken aci cekecem dedi ama. Bn ozur dilesem bile tekrar donermi sence?
Soran+1 yılBn ondan ozur diliyecem. bir sansimi deniyim bakalim ne olacak. Insallah doner:(
Soran+1 yılZaten cok pismanim. Dedigin gibi keske yapmasaydim:(
Soran+1 yılEvet haklisin canim, hayirlisi olsun insallah
+1 yılSoğudum diyipte. giden erkeğin dönme olasılığı var ama hayırlı değil yani aşk falan ya da seni sevdiğinden değil. bir erkek sevseydi asla gitmezdi.
00 Yorumla
+1 yıldöner. çıktğnz dönemde gerçktn sevdiyse %99döner sabret ve bekle gör
018 Yorumla
Soran+1 yılInsallah doner ama suclu taraf benim malesef:( tamam o terk etti ama bn kasindim, uzerine cok gittim, bunalttim onu. Ve ayrilirkenm tamamen bittigini soylemisti:(
- +1 yıl
merak etme seven affediyor. sinirinin geçmesi zaman alcka bu süreçte bekledğini belli et. ama boşa mesaj atp yorma kendini sinirlyken sadece yaptğn yanlş gelir aklına
Soran+1 yılAyrilali 6 hafta oldu. Ben aslinda haftaya ona mesaj atmayi dusunuyordum. Erkenmi sence? benim aklima gelen su: nkdr gec yazsam, okdr cabuk unutur ve soguyabilir benden. Cunku kafada iyice bitirdi ya ondan
- +1 yıl
bence biraz daha sabret. arada bir tek mesaj at okdr
Soran+1 yıl2-3 hafta sonra sinavlari var zaten. Bu donemler bayaa strese giriyor ozaman. Aslinda yazmasam daha iyi bence. Sinavdan sonra yazarim belki. Peki bsy sorabilirmiyim? Zaman gectikce iyice sogumazmi? Sobucta sevmedigini sogudugunu soylemisti
- +1 yıl
aynı şeyleri bende yaşadım. insan sinirlyken tam bişey düşünemiyor çevreside etkliyor oalbilir. unut gitsin kızmı yok felan filan. ama zamn geçtikçe çevre karşmıyor unutyor seni ama sen kendini unutmuyorsn sakin düşünmeye çalşyrsn üstünde bir baskı hissetmiyorsn kalbini dinlemeye çalşyrsn. eğer dediğim gibi gerçektn sevdiyse ve senin onu sevdiğine inandıysa geçte olsa arar
Soran+1 yılInsallah dedigin gibi olur:) bakalim zaman neyi gosterecek
Soran+1 yılK. bakmazsn bsy sorabilirmiyim kardesim? Sende ayni seyleri yasadim diyosun ya. Senin sinirin nzmn gecmisti peki? Ve ayrildiktan sonra ilk adimi atan kim ve kac hafta/ay sonra konusmaya basladiniz tekrar?
- +1 yıl
benim 2,5aya yakn sürmüştü. kıza hep mesaj atmak isitedim ama engel oldm kendime. benden1,5ay sonrada hiç dengi olmayan biriyle çıkmaya başlamş
Soran+1 yılPff, belki o kisi hayatinda vqrdi zaten? Peki bana tavsiyen ne? Ne yapmam daha mantikli?
- +1 yıl
sen dua et bol bol. kendine yakışmayan hareketler yapma. sabret eğer gerçktn sevdiğine inanıyorsan oda dayanamyp döner
Soran+1 yılAslinda sevdigine inaniyorum. Bni cok sevdi, onda suphem yok. Ama ayrilirkn sevmedigini, sogudugunu, kesin bittigini soyledi. Onun icin emin olamiyorum artik seviyomu aevmiyormu diye. Aslinda sana soylemedim ama bn bunu bsyle tehdit etmistim:( yapmaz olaydim. O tehditimden sonra bnden iyice sogudu ve bni tehdit edenle gelecegim olmaz dedi:( ozur diledim affetti ama aramiz soguktu hala ve bir ay sonra o bitirdi. bunun donusu yok diyerek:( yani bu kisi daha nasil donsun? ayrilirken aci cekecem dedi ama. Bn ozur dilesem bile tekrar donermi sence?
- +1 yıl
tehdit hoş olmamış aklında hep şüphe kalacak. bende asla affetmicem dedm bitti dedim. sana güvenmiyorm dedim. ama sevmek herşeyi hemn affettirmiyor
Soran+1 yılHaklisin:( neyse bn zamana birakacam bakalim ne olacak. Hersey icin tsekkur ederim allah razi olsun
- +1 yıl
amin cümlemizden. banada dua et
Soran+1 yılTabiki ederim:) allah insallah gonlundeki kizi sana hayirli kilar ve nasip eder (eger hala eski sevgilini istiyorsan tabi). Onu istemiyorsan en yakin zamanda sana allah hayirli birini karsina cikarir ve o kisiyle bir omur boyu mutlu olursun ins? Amiiiiiiinnm:)
- +1 yıl
ben eskisini istyrm ilk ve son olark kalsın istedim hep (:sağl dualarn için allah razı olsn
Soran+1 yılAmiin cumlemizden razi olsun, insallah en kisa zamanda degerini anlar ve geri doner sana:)
+1 yılBoyle birinin donmesini bile bekleme. Dese ne fark eder nasil guvenceksin ki deme ihtimali var tabi bosta kalirsa gelir.
010 Yorumla
Soran+1 yılYok bildigin gibi degil aslinda. Suclu olan benim. Onun cok uzerine gittim. Alttan alan hep oydu. Bana coooookk sana verdi ama bn bu sanslari degerlwndiremedim. Buda yetmedi birgun bsyle onu tehdit ettim ve ondan sonra benden iyice sogudu. Ozur diledim affetti ama aramiz soguktu ve bir ay sonra bitirdi. Iliski icin bn artik yokum, seni sevmiyorum sogudum, bunaldim artik, zatem stresliyim falan dedi ve ayrildik. Ayrilinca aci cekecem drmisti ama. Yani suclu benim , o bnce adim atmaz. Genelde ilk adimi hep bn atarim. Ve sucsuz oldugu halde ilk. adimi onun atacagini bekleyemem. Bu yuzden bekliyorum biraz, ona zaman vermek istiyorum. Ilerleyen zamanda ondan ozur dileywcem ins. Ama donermi bilmiyorum:(
- +1 yıl
Suclu benim diyorsan ayri tabi ki. Adim atman mantikli geldi evet. Ne kadar zaman oldu ayrilali
Soran+1 yılAyrilali 6 hafta oldu. Hafyaya ona yazacaktim ama 3 hafta sobra sinavlari var. Sinav donemlerinde o bayaa strese giriyor. Iliskimizde bile beni ihmal ederdi ogrenmekten. Sinavdan sonrq yazsam ayrilali 2ay olmus olacak. Ozaman bndn iyice sogumazmi? Bide ayrilirken aci cekecem gecmis silinmez demisti bana
- +1 yıl
Bence daha fazla bekledikce soguyabilir 6 hafta az degil ne yapacaksan yap bence
Soran+1 yılCok yazmak iatiyorum aslinda ama ya ters tepki verirse? Cunku gercekten cok strese giriyor sinav donemlerinde. O stresten belki bana ters tepki verir diye korkuyorum, ozaman tamamen kaybedecem onu:(
- +1 yıl
Guzelim oyle kuruntu yaparim diyosan sonra yaz her sey bitince. O zaman da olumsuz cevap verirse yapcak bir sey yok hayatina devam etceksin. Seni istemeyen bir adamla olamazsin
Soran+1 yılVallah kafam karisti ya:( kimisi soguyabilir diyo. kimisi sogumaz diyo. Sinavlari isi bozdu zaten. O olmasaydi haftaya yazacaktim. Sen benim yerimde olsan ne yapardin?
- +1 yıl
Ben bekleyemezdim yani. Sinavlari daha onemli geliyosa benden sacma sapan davraniyorsa da onun sorunu. Ama sen pisman olurum olmaz falan diyosun ya bekle o zaman ama sogumasi da bir ihtimal yani sende bitiyor her sey
Soran+1 yılTamam canim bn bir dusuniyim en iyisi. bakalim insallah doner. Yinede destegin icin sagol allah razi olsun
- +1 yıl
Evet tatlim her seyi enine boyuna dusun. Pisman olacagin bir sey yapma. Rica ederim herzaman
ihtimal var da bana kalsa işim olmaz bir daha aynı zaatla herkes farklıdır
10 YorumlaEğer boşta kalıp , seninle sevişme ihtimali varsa geri döner
00 Yorumla
+1 yılDöner ama iş işten geçince sen bu ruh halındn çıkınca
016 Yorumla
Soran+1 yılSuclu taraf benim aslinda. Hatami kabul edip ozur dilesem, bu laflari saydiktan sobra yinede donermi
- +1 yıl
He öyleyse çabala uğraş canını yakman için diyodur ne kadardır ayrısn
Soran+1 yıl6 hafta oldu. Isin ucunda bide tehdir var. O tehditten sonra iyice sogudu bnden:( ve tsmamen bittigini soyledi bana ama ayrilinca aci cekecem demisti
- +1 yıl
Sen ara mesaj at yuyzue görüşmemız lazım de konuş guzlce zor valla ya
Soran+1 yılSansimi deniyecem ins doner:(
- +1 yıl
Sen çabala ne zamandır bırlıkteydınız balım
Soran+1 yıl2,5 sene birbirimizi taniyoruz. Arada ayrilmalar oldu tabi. Ama bni cok sevmisti. Tehdittimden sonra iyice sogudu bnden. Ayrilirkende aci cekecem gecmis silinmez demisti. Burdan biraz destek aldim acikcasi ama donermi bilmiyorum. Cok kesin konusarak ayrildi cunku. Iliski icin bn aetik yokum demisti
- +1 yıl
Döner imler dönmüyorki sen sevgine sahip çık sevıyorsan
Soran+1 yılNe yapmam sence abla? Arilali 6 hafta oldu. Haftaya yazacaktim ona ama 3hafta sonra sinavlari var. Ve bu donemlerde cok stresli oluyo. Iliskimizde bni bile ihmal ediyodu ogremekten. O derece yogun yani. Ama bir yandan diyorum sinavdan sonra yazsam ayrilali 2 ay olmus olacak. Ozaman iyice sogumazmi?
- +1 yıl
Yaz bugun uğraş boşver sınavını canın yanıyor senın çabala isterse oda döner istemezse yıne çabala isteyene kadar
Soran+1 yılSen benim yerimde olsaydin yazarmiydin abla? Onun sakinlesmesini beklemezmiydin?
- +1 yıl
Kaç hafta olmuş ohhoo ben dakka başı mesaj atıp azarlandığımı bilirim ama her zaman başarmışımdır sadece kendını düşün
Soran+1 yılBasardim derken? Yani bittikten sonra yazdiginda seni azarladi ama yinede donmusmuydu sana?
- +1 yıl
Yüzsüzlük yap ısrar et
Soran+1 yılSen yazmismiydin ama? Sana ozaman donmusmuydu?
- +1 yıl
Evett
+1 yılBu soruyu ben de soruyorum kendime ama henuz bir yanit bulamadim cunku yillar gecti donmedi
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrilma sebebin neydi? Bu iliskinim biesi benim sucum ama. Bu yuzden ondan ozur dilwmek istiyorum ama donermi bilmiyorum:(
- +1 yıl
Yapma oyle bisey. Donecegi varsa bile donmez
Soran+1 yılHatali olan benim ama?
- +1 yıl
Iste o yuzden diyorum iyice havalara girer kendince surundurdugunu dusunur
Soran+1 yılHaklisin:(
Kafada ve kalpte bitirdiyse dönmez. Dönüyorsa da niyeti başkadır
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrilirken aci cekecem demisti ama? okul obu buaralar cok yoruyor. Streslii bunaldi ve bnde surekli kavga edip duruyodum onla, uzeribe coook gittim ve bu yuzden bitirmek istedi.
+1 yılKafasında Bitirdiği Birşeyi Yaşamasının İmkanı Yok.
014 Yorumla
Soran+1 yılHatami kabul edip ozur dilesem bile ihtimal yokmu?
- +1 yıl
Kızgınlıkla Yaptıysa Var Ama Gerçekden Bitirdiyse Sözlerin Bir Anlamı Olmaz.
Soran+1 yılOff yaa:(... Ayrilali 6 hafta oldu. 3 hafta sonra sinavlari var. Bu donemlerde cok strese giriyor. Aslinda simfi yazmak istemiyorum. Gelecegi varsa bile sinav yuzunden gelmeyebilir diye dusunuyorum. 3 hafta sonra yazsam iki ay olacak ayrilali. Iyice sogumazmi sence? Daha nkdr bekliyim?
Soran+1 yılBuarada ayrilirken aci cekecem demisti
- +1 yıl
Bu Dönemde Çok Strese Giriyor Diyorsun EN Büyük Strest Ayrılırken Yaşamıştır Git Özür Felan Dile Sağlam Kafayla Sınavlarına Girsin. ^^Bana Göre Böyle Yapman Doğru Ama Yindede Sen Bilirsin...
Soran+1 yılAslinda dedigini cok yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum belki hala sinirlidir diye. Ama iki ay aradan gecse buseferde iyice soguyacak bnden. Soyle biseyde var, eger alistiysa bu ayrilik durumuna, ayrildigimiz icin hala stres yasayamayabilir. Rahat kafayla sinavlarima calisacam diye dusunebilir
Soran+1 yılVallaha kafam okdr cok karistiki ne yapacagimi sasirdim:(
- +1 yıl
Cesaretmi Edemiyorsun? Biraz Kendine Gel bir Sirkelen :)
Soran+1 yılHaha, yani ters tepki verebilir anlaminda soyledim, o yuzden cesarett edemiyorum
- +1 yıl
Ne Kaybedeceksin Alt Tarafı 5 Gün Acısını Hissedersin. ? Böylesi Daha Kötü :)
Soran+1 yılSinavlari olmasaydi yazmayi dusunuyordum simdi, sinavlari engelliyo beni Şu an . Cunku biliyorum sinav zamanlari nasil strese girdigini.. Bni bile ihmal ederdi o donemler. Surekli calismaktan/ogrenmekten..
- +1 yıl
Ozaman Öyle Yap Empati Kurduğumda Bana Bu Durum Koyuyor. Dediğim Gibi İçinden Ne Geliyorsa Onu Yap Ama Zaman Hiç Birşeyi Düzene Koymaz. Aksine Daha Fazla Bozar. ^^Bana Göre
Soran+1 yılTamam tesekkur kardesim:) bn bir dusuniyim ozmn..
- +1 yıl
ESTAĞFİRULLAH Yardımcı Olabiliysek Ne Mutlu ^^Np
+1 yılUzun zaman geçtiyse dönmez mesela 1 ay ondan Sonra donsede eskisi gibi olamayabilir surekli ayrılıklar olur.
09 Yorumla
Soran+1 yılAyrilali 6 hadta oldu. Ama suclu taraf benim . Ozur dilesem yinemi donmez?
- +1 yıl
Sevdiyse tabi döner ama aradaki sıkıntı neydi oda önemli birden ozur dilemekte olmaz ufak ufak konuşmaya calissan denesen zaten senden bir hareket gorurse onunda içinde biseyler olur yavaş yavaş herşey acele olduğu zaman olmuyor.
Soran+1 yılAslinda bni cokk sevdi. Fazlasiyla bunu belli etti zaten ama son donemlerimizde cok kavga ediyoduk durduk yere. Uzerime gelme ztn bunaldim biktim, hayattan biktim stresliyim, okul bni yoruyor falan diyodu ama bn yinede dinlemedim surekli kavga cikarip durdum. Ve birgun bsy oldu bnde salak gibi onu tehdit ettim ve bu tehditimden sonra iyice sogudu. bni tehdit edenle gelecegim olmaz, sendn sogudum falan dedi. Ozur diledim affetti. Bir ay daha devam ettik. Ama aramiz soguktu. Bir ay sonra yine ayni seyleri soyledi yani seni sevmiyorum sogudum biktim bunaldim artik, stresliyim, dayanamiyorum, iliski icin bn artik yokum, benim icin tamamen. bitti falan dedi ve ayrildik:( yani bunu diyen kisi donermi daha sence bn hatalarimi kabul edip ozur dilesem?
Soran+1 yılBu arada unutmadan soyliyim. Ayrilirken aci cekecegini soylemisti
- +1 yıl
Aynı olaylar yakın zamanda benimde basımdan geçti sevdiğim halde bitirdim çünkü surekli kavga ediyoduk şimdi içim hiç rahat değil konuşmuyoruz ama erkeklerin çoğunda soyle bisey vardır ayrılan kendi olsa bile gurur yapar dönmez sen ayrilsan belki arar sorar ama kendi ayrılmış ustune gitmeden halini hatrini sor hataliydim de fazlada konuyu acma eminimki oda bekliyordur bir mesaj atsa diye severek ayrılan her zaman ici içini yer ne kadar uzak kalmak istesede yapamaz ama çok uzun arayi acarsan kuş olur uçar gider bırakmamak lazım yalnız çok uzun sureler.
Soran+1 yılAbicigim cok haklisin ama isin ucunda bide tehdit var. O en buyuk hatamdi zaten. O tehditten sonra bnden iyice sogudu. Bni tehdit edenle gelecegim olmaz falan dedi. Ozur diledim affeti ama aramiz soguktu. bir ay sonra o bitirdi. Sevmiyotum sogudum dayanamiyorum, hayattan biktim, syresliyim okul yoruyor beni falan dedi ce bitirdi. Yani hatami kabul edip ozur dilesem bile affedermi bilmiyorum:( aslinda ona haftaya yazacaktim ama 2 gun once ogrendimki 3 hafta sonra sinavlari var ve bu donemlerde o bayaaaa bir strese giriyor. Yani donecegi varsa bile sinav stresin yuzunden donmeye bilir. Ters tepki verme ihtimalide var. Ayrilali 6 hafta oldu. 3 hafta yine beklerim bsy degil ama benim korkum sinavdan sonrayazsam ayrilali 2 ay olmus olacakk. Ozaman iyice sogumazmi benden? Kafada eger bitirdiyse? Bide tehdit etmistim onu:(
- +1 yıl
Streslide olsa yaz bir bak ne diyo yaziyomu yazmiyomu eğer hiç karşılık gelmiyosa seninde Alışman lazım ama konuşuyor cvp veriyorsa dediğim gbi yanında ol ki oda unutmak istemesin
Soran+1 yılHaklisin, sonucta kaybedecegim bsy yok. Ayriliktan otesimi var sanki.. Ayrilirken bide aci cekecem gecmis silinmez demisti. Burdan biraz destek aldim acikcasi:$ bu lafi bni birazdaha umitlendirdi:$
Soran+1 yılPeki nssil bir mesaj atiyim ona? Yani ne yaziyim? Sana nasil bir mesaj grlseydi sevinirdn?
+1 yıldönse bile; bulmayı umduklarını bulamayabilirsin...
00 Yorumla
+1 yılDuygusalsa döner aksi halde dusuk ihtimal
013 Yorumla
Soran+1 yılAslinda duygusal biri ama cookk kesin konusarak ayrildi:( yinede donermi bilmiyorum:(
Soran+1 yılBide suclu taraf benim:(
- +1 yıl
Bir süre sevgilisi olmazsa ve duygularına yenilirse sana mesaj atacaktir, bekle
Soran+1 yılBen ondan hatalatimi kabul edip ozur dilesem olmazmi? Onu cokk bunalttim ve birgun onu bsyle tehdit ettim ondan sonra iyice sogudu benden. Yani donecegini pek sanmiyorum. Ozur dilemek daha mantikli degilmi sence? Ayrilali 6 hafta oldu
- +1 yıl
"Tehdit ettim " ayrıntısıni söyleseydin baştan ona göre akıl verirdik sana. Ya sen hataliysan bikere zaten özrunu dileyeceksin en başta bunu yapman lazım zaten. Pismanligini ona samimi dille ifade et. Herkes hata yapar de. Yalvarma moduna girmeden yap bunu ama. Samimi olduğunu anlasın.
Soran+1 yılHatami kabul edip (ayrintili soylicem tabi) sonra tekrar biseyler deneyip herseyi duzeltebiliriz en azindan deneriz. Birlikte konusarak sorunlari cozebiliriz falan filan desem iyimi sence?
- +1 yıl
Yaptığım hatanın farkındayım ve seni de nasıl hayal kırıklığına ugrattigimi biliyorum... Herkes ikinci bir şansı hakeder şeklinde cümleler kur. ama nolur affet falan deme, dik dur ve içindekileri samimi bir dille anlat.
Soran+1 yılIliskimiz 2-3 defa bitti. Yani bidaha sansverirmi bilmiyorum. Yoruldum artik diyodu bana hep. Abi bsy sormak istiyorum. Ayrilali 6 hafta oldu. Haftaya ona yazmak istiyordum ama 3 hafta sonra sinavlari varmis. O simav donemlerinde bayaaa strese giriyor. Iliskimizde bni bile ihmal ederdi o zamanlar ogrenmekten. Diyorum acaba simdimi yazsam (ama stres yuzunden ters tepki verebilir belki diye dusunuyorum) yoksa acaba sinavlarindan sobrami yazsam? Sinavdan sonra yazsam ayrilali 2ay olmus olacak. Iyice sogumazmi bnden ozaman? Yoksa simdi yazmakmi daha mantikli sence?
- +1 yıl
İşte bu daha önce yaşadığınız ayrılıklar barışma ihtimalinizi düşürüyor. Çünkü adam barissak bir süre sonra tekrar ayrilacagiz nasılsa diye düşünecek. Sinavlarini anlatsın ondan sonra yaz bence.2 ay ayrılık çok değil bence. hem kafalarınız dinlenmiş olur, biraz da özlem duyarsiniz birbirinize. Biraz daha dayan. Her seferinde onun fotoğraflarına bakmaktan da vazgeç bir süre :)
Onunla olmazsa artık başka erkeklerde mutlulugu ararsın (son çare)
Soran+1 yılFotograflarina bakmamaya calisiyorum zaten. Birsuru fotograflari var ama galeriye giremiyorum. Kotu oluyorum onun fotolarini goruncee:(. Bn en iyisi sinavdan sonra bir sansimi deniyim. Insallah doner:( allah razi olsun abi destegin icinn
Soran+1 yılBide abi ayrilitken aci cekecem drmisti. bu lafindan biraz destek aldim acikcasi. Belki doner diye umidim var yinede. Sevnese niye aci ceksibki bir insan
- +1 yıl
Evet o seni seviyor. Sevmese öyle demezdi. Sinavdan sonra harekete gec. insallah olur. Allah senden de razı olsun.
Soran+1 yılInsallahh doner abi yaa:( sinavlarini yapsin hele bir ondan sonra dedigin gibi harekete gececem
Tabi Neden olmasın ki
06 Yorumla
Soran+1 yılBelki donebilir ama bildigin gibi degil aslinda. Suclu olan benim. Onun cok uzerine gittim. Alttan alan hep oydu. Bana coooookk sana verdi ama bn bu sanslari degerlwndiremedim. Buda yetmedi birgun bsyle onu tehdit ettim ve ondan sonra benden iyice sogudu. Ozur diledim affetti ama aramiz soguktu ve bir ay sonra bitirdi. Iliski icin bn artik yokum, seni sevmiyorum sogudum, bunaldim artik, zatem stresliyim falan dedi okul yuzunden ve ayrildik. Bu aralar okul onu bayaaa bir yoruyor. Ayrilinca aci cekecem drmisti ama. Yani suclu benim , o bnce adim atmaz. Genelde ilk adimi hep bn atarim. Ve sucsuz oldugu halde ilk adimi onun atacagini beklemiyorum acikxasi. Bu yuzden bekliyorum biraz, ona zaman vermek istiyorum. Ilerleyen zamanda ondan ozur dileywcem ins. Ama donermi bilmiyorum:(
Soran+1 yılAyrilali 6 haftaoldu. Aslinda haftaya yazacaktim ama 3 hafta sonra sinavlari varmis diye ogrendim. Sinav zamanlari o bayaa strese giriyor. O yuzden vagectim. Sinavlarindn sonra yazacam ins. Ama sorum su: sinavdan sonra yazsam ayrilali 2 ay olmus olacak. Ve bu sure icinde iyice sogumazmi sence? Sn erkeksin daha iyi bilirsin
Soran+1 yılAtmak istiyorum:( ama sinavlar engelliyo bni
Eger bir erkek soguduysa geri dönmez.
00 Yorumla
+1 yılBen düşünüyorum ama bazen de iyi yaptım diyorum
020 Yorumla
Soran+1 yılSeviyosan sonuna kdr git bence. Ilerde pisman olabilirsin
- +1 yıl
Biz 2.3defa ayrıldık ve barıştık hergece düşünceli bir yapım var düşün düşün nereye kadar ve sonunda ben ayrıldım 4 ay oldu 1.5yıllık bir ilişkimdi ciddi düşünüyorduk ailem biliyor du kızın annesi biliyordu whatsap tan çevrimiçi gördünmü kıskanıyorum evliliğe dair herşeyi konuşmuştuk
Soran+1 yılBizde aynen sizin gibiydik. Evlilik dusunuyorduk. 2-3 sefer ayrilma oldu. Ama ne olursa olsun seviyosan bnce sonuna kdr gitmelisin. Benimki cook kesin konusarak ayrildi ama ne olursa olsun pes etmicem. Bn sevdim onu gercekten. Ve bn onu bunalttigim icin kavgalarimizdan dolayi, veya baska seylerden dolayi, kolay kolay pes etmicwm. cunku suclu benim. Elimdn ne geliyosa sonuma kdr yapacam. Ozur bile diliyecem ondan. Kafada bitirdi ama yinede belli olmaz. Allah oyle bsy verirki icine, bir bakmissin oda pisman oldu veya ozledi. Bnce sende bir sansini dene. Sucsiz olsan bile bence bir ara veya mesaj at
- +1 yıl
Öyle bir hayvanlık yaptım ki şimdi yazmaya yüzüm yok Zaman'la unuturum diyorum ama unutamıyorum be geçen tek şey Zaman sen yaz bakalım çünkü o senden ayrılmış o bırakmış bende tam tersi
Soran+1 yılOlsun kardesim. Aranizda ne gecti ne oldu bilmiyorum ama gurur yapma bence. Askta gurur olmaz. Daha once yazdiysan yazdin. Unut onu. Tekrar yaz. Aradan zaman gecti zaten belki oda ozlemistir. Tekrar senden bir adim bekliyordur? Belki oda yazmak istiyor ama cesaret edemiyodur? Bnce kardesim ilk adimi sen at. En azindan ilerde keske demezsin. Yazmazsan inan bana cookk pisman olacan. mesaj atarak kendini kucuk dusurdugunu sanma sakin. Yok oyle bsy!! Sen neyapiosan sevdigin icin yapiosun. Burda gurur murur bnce dusunme ve yaz kardesim
- +1 yıl
Bak şimdi bazen gece yarısı çevrimiçi görüyorum eskiden benimle konuşuyordu peki ya şimdi hayatında birisi varsa ki vardırda ne işi var o saatte çocuk oyuncağı değil ki bu söyleyeceği sözler benim yazdığıma pişman ederse beni
Soran+1 yılOrasini bilemeyiz tabi ama yazinca en azindan bazi seylerden emin olabilirsin. Sana ters tepki verirse en azindan onu unutmak belki daha kolay olur. Ilk basta zorlanirsin tabi ama en azindan bn yazdim, o istemiyo vazgecti diyip yoluna bakarsin. Whatsappa da bnce cok kafayi takma. Bn eski sevhilimi geceleri cevrimici gordugum zamanda ona kizardim, bu konu hakkinda cok tartistik ve onun cookk uzerine gittim. Online gorunce kizlarla konusuyo saniyodum ama aslinda biliyom arkadaslariyla dersle alaki bsy soruyo veya konusuyorlar. Whatsapp listesine kac defa baktim. Kiz yoktu ama bunu bile bile hep kavga cikardim ve boyle kucuk seylerden dolayi iliskimiz hep daha kotuye gitti ve ayrildik. Yani kardesim cevrimiciyse geceleri hemen yanlis anlama veya dusunme. Bu kiz arkadasi olabilir, kuzenlwri olabilir ya da belkide okul hakkinda konusuyordur
- +1 yıl
Nasip kısmet kardeş bu işler birde araya mesafe girdimi hiç birşey gelmiyor elinde memlekette ken bir çok kez denedim yanına gitmeyi okul önünde liseliler gibi bekledim yapacak birşey yok allah onu bana unutturacak kısmetler çıkarır inşallah
Soran+1 yılInsallah kardesim:) elbette birgun karsina daha hayirli birisi cikar. Sen dua et yeter. Allahtan hayirlisini iste. Allah gonlune gore birini verir insallah:) illa eski sevgilini istiyorsan, allah insallah onu sana hayirli kilar ve oyle nasip eder. Sende boyle dua et kardrsim:)
- +1 yıl
Amin inşallah boş yere üzülmemek gerek elden gelen tek şey dua başına şişirdimse kusura bakma dertsiz baş yok bu vakitte uyumadıysan sende çok düşüncelisin en iyisi uyu sen ben yine ayaktayım yazarsan ve o dönerse haber edersen sevinirim iyi geceler
Soran+1 yılYok estagfirullah nedemek. Tamam söz ona yazdigim zaman, sana burdan sonucunu soyleyecem ins. Hakkini helal et, baya dertlesttik, zamanini aldim, seninde basini agrittiysam k. bakma. Benden yana hakkim helal hos olsun. Hayirli geceler
- +1 yıl
Teşekkür ederim helal olsun iyi oldu dertleşmek ks de insan varmış
Soran+1 yıl:):)
Soran+1 yılMerhaba kardesim, eski sevgiline yazarsan bana haber ver drmistin. Dun yazdim ama malesef donmedi. Istemiyor artik. Beni rahat birak, konusmak istemiyorum senle felan dedi. Yani donmedi:( ona iki ay zaman verdim, ama ozlememis demekki.. Yapacak bsy yok artik malesef
- +1 yıl
isimsiz dostum boşvermek gerekiyor demekki hakkınızda böylesi daha hayırlıymış demekki. Hem sen elinden geleni yaptın o kaybetti ben artık takmıyorum olursa olur olmassa yapacak birşey yok nasip kısmet allah herkesin gönlüne göre versin ilerde evlendikten sonra pişmanlık yaşıyacagına şimdi olmasın elbet karşına bir kısmet çıkar
Soran+1 yılEvet haklisin ama canim yaniyor. Onu kaybetmek istemiyorum:( evine gidiyimmi acaba diyedusunuyorum. yuz yuze konussak daha iyi drgilmi sence?
Bnce pek degisen olmicak ama gidiyimmi?- +1 yıl
Gitmek ya da gitmemek sana kalmış daha gidersen kendini rahatlatrmış olursun olmasa bile gittim dersin ama gitmesen bu seferde kendine suç bulursun keşke gitseydin whatsap tan vs. Mesajlaradamı cevap vermiyor ben gel demiyorum eski sevgiliye çünkü yüzüm yok artık gelirse ben onu birdaha incitemen ve evlilik yolunda ilk adımı atmış olurum ama olmassa çok kötü olacak yine
Soran+1 yılHerseyin hayirlisi olsun kardesim. Ama gercekten icten soyluyorum. Insallah sana en kisa zamanda geri doner. Ve iliskiniz busefer ins daha iyi gider. Hic birseyden pisman olma sakin. Kaybeden onlar sonucta. Bak sende zamanjnda ilk adimini attin, bnde iki gun once ilk adimi attim. Ne seninki ne benimki dondu. Ama su bir gercek asil gercekten seven biziz. Isimiz artik allaha kaldi. Dua etmekten baska caremiz yok. Rabbim ins en kisa zamanda bizi sevdigimize kavusturur.
- +1 yıl
Amin kardeşim amin ama ben biliyorum ki şu an yazsam bana döner lakin ben daha fazla üzmek istemiyorum
Soran+1 yılOrasi sana kalmis bsy. Doneceginden eminsen bn olsam yazardim. Ama uzmek istemiyorsan onu. Ozmn yazma kardesim:) pisman olacagin seyi yapma..
+1 yılDönebilir
00 YorumlaImkansiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Yok be canım
023 Yorumla
Soran+1 yılGidin ozelden konusun ya allah allah. Sohbet etmek icin bula bula burayimi buldunuz
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım