Sevgilim sanırım alkolik ve ondan ayrıldım. Detayı okuyup yorum yapar mısınız? Hatalı mıyım?

2,5 senelik sevgilimden çok fazla alkol aldığı ve bu nedenle sürekli tartıştığımız için ayrıldım. Perşembe günü 2 hafta olacak ayrılalı ancak bugün bana mesaj atmış sensiz olmuyor falan yazmış. Bende gayet net şekilde ''sürekli tartışmalı stresli gün geçirmektense bu şekilde kalmak daha iyi lütfen bir daha bana yazma'' dedim. Başka bir şey yazmadı o da ama sizce iyi mi yaptım bilmiyorum. Evet beni çok seviyor ancak o alkol içtikçe ben bittim, ben eridim. Dayanma gücüm kalmadı. Bir arkadaş ortamına gittiğimizde sarhoş olmasından, onu taşımaktan, evinden alıp gece vakti evine bırakmaktan yoruldum. Bir erkek olarak onun yapması gerekenleri ben yapıyorum artık yıprandım ancak o bunu anlamıyor. Alkol konusunda bin kere söz verdi ancak tutamadı. Haftanın 4 günü mutlaka içer. Sizce hata mı yapıyorum? Sevgi bu şeylerin üstünde mi sizce?
Sevgilim sanırım alkolik ve ondan ayrıldım. Detayı okuyup yorum yapar mısınız? Hatalı mıyım?