Sevgilim askerdeydi ve ben onu düşünerek aylarca yazı yazdım.. Fakat ayrıldık ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce vermelimiyim? Çünkü eğer vermezsem bir daha yazı yazabileceğimi düşünmüyorum
❗❗Birini düşünerek bir defter yazdınız fakat ayrıldınız.📒✏📝Defteri ona verirmisiniz?
Woow günümüzde böyle duygusal insan kaldı mı? Bir kadının duygularını düşğncelerini defttere yazıp verdiğini düşünmek kesinlikle harika olurdu. O anki psiklojimi tahmin dahi edemiyorum. Zamanında bir kez duygularımı içeren bir defter yapmıştım. 170 sayfaya yakındı. Hak etmeyen birine yazdığım için pişman olmuştum fakat defterle sohbet etmek içimi rahatlatmıştı. Duygular kalem hala sende var boşver ver gitsin okusun ayrıldığı için kendi utansın. Sen yazmak istediğnde yeniden yazabilirsin fakat o bir daha defter okuyamayacak. Bu tarz insanları seviyorum. kKafası çalışan duygularını ifade edemediğnde yazarak içini boşaltan insana bön bön duygusuz bakmak yerine gerçekten o duyguyu içinde yaşayan hassas insanların olduğunu bilmek güzel. Ben bu tarz insanlara roman kalpli diyorum. Kalbinde bir sürü hikaye duygu barından insanlarla sohbet etmek seviyeli, duygulu ve eğlenceli oluyor
Böyle düşünmeniz de beni çok mutlu etti.. demek böyle ufak şeylerle mutlu olan insanlar hala var.. Evet ben konuşamam anlatamam ancak yazarım.. nefretimi de aşkımıda ancak yazabilirim öyle anlatirim kendimi
Bence doğru olanı yapıyorsunuz. Keşke herkes sizin gibi düşünseydi. Sevdiğim kişinşn bana araba ya da binlerce liralık bir kıyafet almasına gerek yok. Bana göre duyguların yazılı olduğu bir defter kağıt parçası gibi şeyler daha değerlidir. Bu tarz özel şeyler dükkandan satın alınmaz içinizden gelmesi gerekir. Sevdiğim insanın benim için çabalaması düşünmesi elbette hoşuma gider. Eğer gitmiyor ya da değersiz buluyorsa ya insan değildir ya da beni hak etmiyor diye düşünürüm. Kadınlar erkeklerden daha hasssastır. Çoğu daman duygukarı ön plandanır. Erkekler kadınlar kadar hassas düşğnemez detaya inemezler. Daha düz mantık düşünürler bu değer vermediği anlamına gelmez elinden gelen çabalayan erkek hemen anlaşılır. Sen doğru olanı ve içinden geleni yapmaya devam et bırak onlar utansınlar onlar pişman olsunlar ya da onlar kaybetsin. Doğru yaptığın bşr şey için asla üzülüp pşlnan olma! Her neyse yine çok yazdım xD
Yazımı okuduğun için ben teşekkür ederim. Yardımcı olabildiğime sevindim. Duygusuz ve kötü niyetli saygısız insanların iyi niyetli insanları üzülmesinden hoşlanmıyorum. Bu sebeple fikrimi açıkça belirtmek istedim
Yazıyı okumaya üşenen diğer arkadaşlar için ve senin içinde özet olarak Kimse için kendini üzmeye değmez. Elinden geleni en iyi şekilde yapmış emek sarfetmiş biri olarak bırak onlar pişman olsunlar. Biri benim için sevdiğini her fırsatta emekleriyle çabalarıyla belli etse ve ben onu hiç takmayıp en sonunda ayrılmaya kalksam o değil kesinlikle ben kaybederim. Erkeklar ya da kadınar lütfen sevdiğiniz kişie değer verin. Karşılık beklemeden siz elinizden geleni yapın burak sonunda onlar utansın
psikopat_hatun diyorki: askerde ayrılıklar kolay oluyor erkek bunlıma giriyor ayrılmk istiyor fikri değşiyor kızlar çok rahat oluyor beklemk zor geliyor.. askerlik psikolojisidir o bence ver defteri. benim başıma geldi bn defter yazarken o bni aldatmış edepsiz gözünün önünde yırttım sayfaları yüzüne attım :D
psikopat_hatun diyorki: askerliğni çabuk bitirir inşallah kuzum bak bende asker yolu bekleyeceğim ve sevgilisi askere gidenler hiç iyi şeyler yaşamıyor canın yanması çok normal gelince herşey düzelcek inşallah. :( bende kndimi değişik psikolojilere hazırlıyorum :D
Kıyamam... çok anlamlı çok değerli belki de bir daha başkası için yapmak içinden bile gelmez bence ver ama barışma bahanesi olduğunu sanmasın belli et yani
Bir defter tutacağımı sanmıyorum diyelim ki tuttum 2 ihtimal var doğal olarak :D a- Bir kopyasınıda kendime alır ona verirdim (ki bu bana göre değil :D) b- Bana yaşattıkları iyisi kötüsüyle bende kalırdı (bu bana daha uygun) c- Yakmakta var tabi :DD
Eski sevgilim böyle bir şey yapsa bir değişik olurum vicdan azabı duyabilirim eğer gerçekten sevdiysem saklarim o günleri okuyup aglayabilirim bile 😄 bence b en iyisi 😊
Bence vermelisin yani çünkü bir devirde uzakta olan sevgilisini sevmez sahip çıkmaz ama sem sanki yanında gibi yazmışsın ayrıldınız evt ama bence o günlüğü ona vermem senin ne kadar değerli birisi olduğunu anlar
Bence ne olursa olsun ver sen onun için çabalamışsın o defteri atıcakmısın saçmalama lütfen ona karşı duygularını yazmışsın ve ayrıldınız diye herşey bitmemiştir belki bir bakarsın tekrar geri döner ☺️
Çok üzüldüm tatlım ya bence vermelisin okusun son kez dönüp baksın kaybettiklerine ayrıca sen de yazmaktan sakın vazgeçme defteri ona versen de vermesen de
sinirli anda defterin fotoğraflarn anıların hiç bir anı yok. tek bir kötü an tüm güzzel anları silebiliyor. yoksa ben sana resimlerden anılardn hediyelerden bir yığın gösterim ama önemi olmuyor bazen
ççoookkk eskilerde platonik sevdiğim biri vardı bnde ona böyle bir defter tuttumuştum birgün ona vermek umuduyla... verdimde insan çok rahatlıyor yaa o duygu yoğunluğunu ancak o şekilde atabiliyorsun. bence vermelisin... hiç sevgili olamadık başkasıyla evlendi aradan 4 yıl geçtikten sonra beni aradı nekadar pişman oldgnu söyledi ama hersey için geçti. demem o ki söz uçar yazı kalır bazen kelimeler anlamsız ama yazılar kalpte derin izler bırakır. vermelisin
Ben daha sevgili bile değilken , ilerde ona açılınca sürpriz yapmak için ilk sms den itibaren (o zamanlar sadece sms vardı:) 10ay boyunca tüm sms lerini yazdım bir deftere... Aradan aylar geçti dayanamayıp açıldım... Yok dedi.. Olmaz dedi.. Peki bu msjlar ne peki deyip önüne attım defteri... Elleri titredi...
benimde askerdeyken bir sevgilim vardı. Oda bu şekilde günlük tutmuş, attığım her mesajı ve verdiği cevabı bir deftere yazmış. Ayrılırken bana vermişti ve çok hoşuma gitmişti. Hala saklıyorum.
En İyi Cevaplar