Tartıştık bu aralar aramız fazla iyi değildi aramızda şöyle Diyolog geçti
E: triplisin insan çekemem ben
K: bitti mi yani
E: ara verelim biraz
sizce
E: triplisin insan çekemem ben
K: bitti mi yani
E: ara verelim biraz
sizce
Bilemiyorum bu konu sevgilimle benim aramda geçmişti bir ara o trip konusundan değil ailesiyle sorunları vardı bir hafta arkadaş gibi olalım sana geri döncem dedi su an sadece aileye odaklanmak istiyorum snden bir hafta istiyorum dedi akşamına terk ettim onu. Sonra da geri dondum. Çok zor kabul etti istemedin derdime ortak olmadin dedi. Hala sorunlar var iyi düşün derm
Triplisin Insan çekemem ben ne demek? Garip bir diyalog olmuş arkadaş insan istemiyorsa yapıcak bir şey yok böyle bir ara verme şekli yok yani keyfin bilir de geç
Vize ve pasaport işlemleri sol tarafta pılını pırtını al bır daha yoluma cıkma de gönder o iş bitmiş umut da etme
güle güle denmeli
Cevap
36Cevap
Fazla trip atıp çocuğu bunaltma. Alttan al biraz şirinlik yap :) Ha bunları yapar çocuğu bunaltmazsan ona rağmen ara vermek istiyosa altında bir kaşarlık vardır. Dikkat et araya reklam sokmasın ;)
bana da aynısı oldu ayrılıktan korkan erkek milleti genelde bu taktiği uyguluyor bana da biraz yalnız kalmak istiyorum zamana ihtiyacım var dedi dönmedi
bendede oldu bacim nazini cekemem ben dedi bende cekmessin dedim ama bitmedi onlar ölye diyo aklin basina glmesi icin. bunlar anlamiyo biz kizlar trip atariz naz yapariz bu bizim dogamizda var
Yani diyor ki sen şöyle kenarda bekle ben bir etrafıma bakayım senden iyisini bulursam ne ala bulamazsam devam ederiz
istemiyorum demelisin.. hatalarım varsa bunu sensiz diil senin desteginle düzeltmek istiyorum demelisin
Ara vermeyelim tamamen bitsin demen gerekiyor.
cunku ara verelim demek seni yedekte tutmak istiyorum demek oluyor.
Ara veririseniz biter.
Biraz gururlu ol, ara vermek istemiyorum, bir süre sonra biteceğine şimdi bitsin de.
O mal gibi kalsın ortada, sen kalma 😉
O ilişki bitmiş. Geçmiş olsun. Ara verelim nedir pembe dizimi bu? Ve her pembe dizinin bir sezon finali vardır bunu unutma..
Yani sana demek istemişki sen burda dur ben bir dolanayım senden iyisini bulamazsan tekrar sana gelirim demiş. Bence hiç uzatma araya gerek yok ayrıl de kullandırtma kendini
aynısını ben 2 kez yaptığım için net söyleyebilirim ki kızdan kendi yaptığı tavrı gözden geçirmesini istedim... Ota b. ka da trip olmaz arkadaş..
1 hafta boyunca düzgün konuşmamak nedir bide diyor ki pazar günü bol bol konuşuruz sonra mesajlarıma cevap vermiyor buna trip atıyorum haksızmıyım yani
Haa düzgün konuşmuyorsa ona bişey diyemem, ben kendimden yola çıkarak böyle bir tepki koymuştum. Günde ort. 2.5 saat tlfla konuşuoduk (bigün 4.5 saati görmüştüm) 2 saati aşmamak süreyle msjlaşıyorduk. Hatta bir anımı anlatayım, bir akşam en yakın arkadaşımla (yanlış anlamayın erkek) muhabbet etmek istedik, erkek erkeğe kızlar filanda yok, 7saat dışarda kaldım dönüşte tüm gece onunla ilgilenmediğimle suçlandım, kavga çıkardı. Kendi hafızamdan şüphe edip tlf kayıtlarına baktım, o 7 saat içerisinde farklı zmnlarda yapılmış ve atılmış 3 tlf görüşmesi ve 33 mesaj vardı. İletişimimizin olmadığı en uzun süre 1 sa 41dk dı. Yani böyle hemcinslerinizde var. Fakat bunun tam tersi bir erkek karşında var ise o onun öküzlüğü.. Tabi konuşmama nedenlerine bakmak lazım. İş, sağlık, ailevi vs. nedenlerde olabilir.
Çalıştığı için
şöle söliim çalıştığı için cvp veremiosa ya da ilgilenemiosa hoşgörülü olman lazım mesela eski iş yerimde girişte üstümüzdeki tüm elektronik cihazları verip öyle giriş yapıoduk, 8-9 saat tlf yok yani. Abim mesela bankada çalışıyor o kadar yoğun ki sabah 7,5- 8 den akşam 11e kadar tlfla konuşacak fırsatı bile olamayabilio yani anlayacağın bazı işyerlerinde kurallardan bazılarında ise yoğunluktan dolayı ilgilenemeyebiliniyor. böyle bir durumda sevgilinin en çok ihtiyacı olan şey senin anlayışın..
Ama haftasonu arkadaşlarıylayken konuşmaması bunasa mı hoşgörülü yaklaşıyım
kastettiğim bu değil..
İş yerindeyken cevap vermemesine bişey demiyorum zaten
Şu aklıma geldi, haftasonu arkadaşlarıylayken konuşmaması için; belki arkadaşlarının yanında senle konuşmaya çekiniyordur. Olabilir. Mesela bende de vardı bu durum. Arkadaşlarımın yanında kız arkadaşımla konuşurken rahat olamazdım bu yüzden onların yanında tlfla konuşmak istemezdim. Bİ keresinde arkadaşın yanındayken "bitanem" demiştim 6 ay kurtulamamıştım dilinden :)
bizde aksine erkek tripli ben de cekemiyorum, ayrilalim dedik , ama hala haberlesiyoruz,
Bazı erkek vardır cidden ara vermek ister hani bir ikiniz de nefes alsın ister bir de vardır ki takılıyordur sana.
Bunu senin anlaman lazım kalbini bir kenara koyup
Kolay gelsin
Sen burada bekle ben başka birisini bulayım, bulamazsam sana geri dönerim demeye çalışmış.
kaynar kazana atmalı yandım aşkımdedikçe altına odun atmalı
tripkolik oldu garibim :)
fazla naz aşık usandırır...
Geri döner mi peki
seviyorsa dönecek elbette...
İnşallah
Tripli kizi kimse cekmez emin ol..
Belki kendini torpulersin bilmem ama triple iliski yurutemezsin
Trip dediği de şu biz bir haftadır konuşamıyoruz doğru düzgün haftasonu bol bol konuşuruz dedi bende tamam dedim haftasonuna konuşamadık çünkü arkadaşlarıylarıyla beraberdi
Konuştuk ama eskidi gibi değil
Ara vermek olmaz ya ne bilim sacma geliyor soyle diyebilir Şu an yalniz kalmak istiyorim gibi. Ara verince ayriliga gidebilir sonuc.
iyisini bulursam dönmem ama cok yalniz kalirsam tekrar gelirim demiş
içi darlanmıştır bana da oluyo bazen iki üç gün sonra git çiçek falan götür barışalm de
Bilmiyorum Çiçek olmaz ya o mesaj atar Barışırız
ara verme direkt sen bitir
beyin ölümü gercekleşti.
Ara vermeyelim ayrılalım de
Hic cekemem boyle tripleri ara verme uza derim
Ben boş durmiyim bu ara de
Bitti demek istiyo kibarca
ok dycen aramıycan arayana kadar
zaman ver kafasını toplasın
Gözün aydın ara verdiyse başkasına gitmiştir
İyi yapmis trip cekilmez
valla tripliyi bende cekemem