Sevgilimle kavga ettik? Uzun ama okuyun lutfen?

Sevgilimle hiç olmayacak birşey yüzünden kavga ettik. Geçen hafta bundan facebook şifresini istedim laf arasında ne tepki vericek diye. ( Normalde asla facebook yüzünden kavga cıkarıcak biri degilim) Oda tamam eve gidince mesaj atarım e maili dedi ve yoldayken sadece sifresini söyledi. Bende tamam dedim. Aksam evde mesaj attım birileri face sifresini veriyordu hani diye. Oda sifre yok faceye gırıs yapamıyorum dedi. bende niye nasıl oldu durup dururken dedim. Sonra aklıma bunun yolda bana soyledıgı sifre geldi. Emailini almama gerek yoktu facebook urlde ki ismiyle giris yapmayı denedim ve sifreniz 1 saat once degistirilmiştir dedi. Yani bana yolda soyledıgı sifreyi eve gelir gelmez degistirmis ve sonra bana faceye gıremıyorum demiş. Bende anlattım ona boyle boyle yaptım nıye sıfrenı degıstırdın dedim degistirmedim giremiyodum zaten dedı lafı cevırıp durdu yeniden sıfre almam icin 3 gün gecmesı gerekıyomus dedı. Bende neyse tamam dedim olayı kapattım uzatmadım. Aradan bir hafta geçti Dün aksamda konusuyoduk pcde takılıyorum dedı bende ee canım facebook sifreni alabildin mi dedim oda pc ekranının resmini attı oyun oynuyorum dedı bende pcde naptıgını sormadım faceni alabildinmi diye sordum dedım ha yok alamadım dedi tamam dedım sonra tekrar mesaj attı bosver sende kullanma gereksız dedi bende allah allah ben sıfrenı ıstemeden once gayet guzel kullanıyodun giris yapabiliyodun simdimi gereksiz geldi sana dedım oda aynen geç farkettim dedi bende fazla uyanık geçiniyosun dedım oda lafı cevırdı sonra hay aksilige bak bir insan tam sevgilisi sifresini istedigi gün facesinde sorun nasıl olusabilir ya nasıl bir denk gelis bu dedım kavga ettık baya. hep konuyu kapatmaya calısıyo bana azcık guven dıyıp duruyo. Ama asıl mesele onun benı bu sekılde salak yerıne koyması yalanlar sıralaması. Kısaca sifremi vermek ıstemıyorum diyebilirdi ama yalan soyleyıp bu sekılde davranması.. napmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca telefonunda messengerı hep açık messengerı kullanıyor sadece facebooka gırıs yapabiliyorum dıyor. Ee sifresini bilmiyo olsa messenger kendi kendine atmazmıydı bunu faceden? Kafamı allak bullak etti resmen sacma sapan sebepten dolayı kavga edıyoruz ya kendıme ınanamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
pardon facebooka gırıs yapamıyorum dıyor.
Sevgilimle kavga ettik? Uzun ama okuyun lutfen?