5 hafta once ayrildik. Yaptigim hatalardan dolayi eski sevgilimden ozur dilemek istiyorum. Uzerine cok gittim, bunaldi, biktigini soyledi. Stresli buaralar okuldan dolayi. Uzerime gelme derdi ama dinlemedim. Surekli kavga cikardim durduk yere. Sevmiyorum sogudum artik dedi ve ayrildik. Hatami kabul edip ozur dilesem Affedermi? Ayrilirkn aci cekecegini demisti
Cevabın nedir?
Bence fazla üzerine düsme, özrünü dileyebilirsin, ama bu sana yeniden sicak bakmasina vesile olmayacak, sana buraya yazabilirim bunu. Simdi o soguduysa senden, fazla üzerine düsmeyerek ama kendini hatirlatarak ona adim atmalisin. Yani Şu an fazla yaziyorsan ona, bikkinlik gelmistir, yazmana alismistir, o aliskinligi gidermek lazim önce. Simdi o adi gibi emindir, senin yazacagina ve üstelicegine, o yüzden onun icinden birsey gelmiyor. Ama sen üstüne düsmemeye basladiginda, yine o üstüne düsecektir, yazmadiginda artik ' acaba niye yazmiyor? Ben yazsam mi ' düsünecektir. Arada bir halini hatrini sorarak, konuyu kapatirsin mesela, ' artik üstüme düsmüyor, niye? ' düsünerek, o yine pesine düsecektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılVallah cok guzel soyledinde.. Burda suclu olan benim. Taman haklisin o Şu an bnden kesin bir mesaj bekliyodur. Huyumu biliyor sonucta. Herzaman ilk adimi bn atarim. Onsuz yapamadigimi da coookkk iyi biliyor. Ama suclu grcktn benim bak. Alttan alan hep oydu. Bni kac defa uyardi soyle yapma boyle yapma kavga cikarma. Ama dinlemedim iste:( ve en kotusu: yukariya yazmadim ama bn onu bsyle tehdit etmistim ve o tehditten sonra bnden iyice sogudu, bni tehdit edenle gelececegim falan olmaZ dedi:( ozur diledim yinede bana sans verdi. Bir ay boyle devam ettik ama birbirimize karsi cok sogukttuk. Ask muhabbeti yoktu aramizda yani. Sonra iste bjtirmeye karar verdi. Zorla kaliyorum aevmiyorum sogudum benim icin tamamen bitti artik falan dedi ve ayrildik:( arkadas olarak kalalim dedigimde sacmalama hayqtimiza baskasi girecek dedi sonra yinede kabul etti teklifimi. Tabi bn rahat durmadim. Arkadas doneminde arada iliski hakkinda laf sokup durdum belki doner sandim ama nafile. Daha cok sinirleniyodu ve iliski
Soran+1 yılVe iliski icin bn artik yokum, benim icin tamamen. bitti diyerek ayrildi. ve iki hafta sonrada bni whatsapptan engelledi:( yani o gun bugundur hic yazmadim ona. Ayrilirken aci cekecem gecmis silinmez diyerek ayrildi:( yani o bkdr kesin konusarak ayrildiysa ilerde donmesini bekleyemem. Sonucta gururda yapabilir. Bkdr kesin konusan bu laflari yutupta donecegini sanmiyorum. Bu yuzden ilk adimi ben atmak istiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle özür dile.. bu seni küçük düşürmez. Ne düşünüyosan açık açık söyle her zaman. İlerde keşke dememek için konuş. Ben aynısını yaşadım 141 gün oldu şu an hiç pişman değilim iyi ki o gün özür dilemişim ve şu an benim. O da zaten bekliyomuş bu özrü. Karşılıklı hatalarımızı konuşup özür diledik bazı yönlerimizi törpüledik bazılarını kabullendik. Başkasının yanında görmek istemiyosan bırak gururu özür dile.
114 Yorumla
Soran+1 yılAay canim Şu an nasil sevindim senin adina. Insallah hiic ayrilmazsiniz. Vallah bnmki cok kesin konusarak ayrildi ama:( bunun donusu yok, iliski icin bn artik yokum falan dedi:( arkadas olarak kalalim dedim, sacmalama hayatimiza baskasi girecek dedi:( en sonuda yinede kabul etti ama iki hafta sonra whatsapptn engelledi bni. Ona arada iliski hakkinda laf sokuyodum, daha cok sinirlendiyodu
- +1 yıl
Benimkide çok büyük konuştu ama seven insan unutuyo bunları zamanla..
Soran+1 yılCanim buarada kac ay hafta/ay ayri kaldiniz? Sizdede kesin olarak bitmismiydi iliskiniz? Benimki kesin olarak bitti dedi cunku:( bu yuzden korkuyorum mesaj atmaya
Soran+1 yılHmm, ama bnmki bana yemin ederek sevmedigini soyledi:(
Soran+1 yılAnlatacakmisin:(
- +1 yıl
Kesin olarak bitmişti bir buçuk ay ayrı kaldık. Şimdi ailesiyle bile tanışıyoruz
Soran+1 yılAy ne guzel, ne mutlu sana vallah:) peki canim ozur dilerken ne dedin ona? Ne gibi seyler soyledin? K. bakma vallah, boyke diyince umitlendim bnde:)
- +1 yıl
Yaptığım hataların farkında olduğumu ama o an sinirlendiğim için kendimi kontrol edemediğimi söyledim özür diledim helallik istedim. Ama hataların tek taraflıda olmadığınıda söyledim. Oda kabul etti ama çok kızmış kırılmış sonra uzun uzun konuştuk hatalarımızı daha sonra ben ona sevdiğimi unutamadığımı söyledim. İlk başta hemen oda adım atmadı ama daha sonra oda dayanamadı. Barıştık bu şekilde
Soran+1 yılCok sevindim canim senin adina:) peki bana tavisyen ne? Bn ona ozur dileme mesaji atsam ve ters tepki verse ne yapmam lazim? Mesaj atar atmaz tamam deniyelim demez bnce.. Nasil tepki vermem lazim ve ne yapiyim?
- +1 yıl
Yani burda bir abinin yorumunu okumuştum bende ona katılıyorum. Sen önce özrünü dile helallik iste usulünce daha sonra onun yaklaşımına göre yön verirsin sende eğer kesin bir dille istemediğini belli ederse sende bunu olgunlukla karşılar helalliğini alır yoluna devam edersin fakat oda ılımlı olursa sana karşı bir şekilde zaten yolunu bulur ilişkiniz
Soran+1 yılHmm, biz zaten helallesip ayrildik:( arkadas olarak kalalim dedigimde bana sacmalama hayatimza baskasi girecek demisti:( benim niyetim aslinda yaptigim hatalardan dolayi ozur dilemek, hatami kabul etmek ve mesajin sonunda beni affet, en azindan konusalim, hemen deniyelim demiyorum cunku ikimizwde zaman lazim felan demek istiyorum. Boyle olurmu sence iyimi?
- +1 yıl
Yani barışmak istediğini hemen belli etmesen daha iyi olur sanki
Soran+1 yılHmm, tamam canim bn bir dusuniyim ozaman
Soran+1 yılPeki cok kisabi mesaj yazabilirmisin acaba k. bakmazsan? Kisa ve oz veya sn nasil bsy yaziysan..
+1 yılOzur dilemekle hersey cozulmez. Tekrar birlikte olsaniz yine ayni seyleri yasayacaksaniz bos yere ozur dileme. Birak biraz kafasini bosaltsin. Zaten seni seviyorsa unutmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılUnutmaz belki ama geride donmezz. Sonucta suclu benim:(
- +1 yıl
tamam ozman biraz kendi haline birak. Arada arkadasmissiniz gibi mesajlar flan at. Zamani geldiginde de ozur dile.
Soran+1 yılAslinda biz arkadas olarak. kalacaktik. ama ayrildiktan 2 hafta sonra beni whatsapptan engelledi. Arada iliski hakkinda laf cakiyodum ona diye. En sonunda iste bni engelledi ve o gun bugundur daha konusmuyoruz
- +1 yıl
Iliski hakkinda laf mi cakiyordun:D neden bole bisey yapiyordun? Sen arkadasken bile cocugu rahat birakmamissin ki 😃. Biraz daha olgun dusun. Her firsatta cocuga laf sokmaya calisma.
Soran+1 yılIstee o en buyuk hatamdi zaten. Simfi iyice kontagimizi kestik:( ama dayanamiyordum elimde degildi. Belki tekrar ister diye laf sokup durdum ama o daha cok sinirlendi tabi.. Iliski icin bn artik yokum falan dedi:(
- +1 yıl
Iste cok yormussun belli. Maalesef kizlar bir erkegi cok sevse bile laf sokmayi , karsi tarafi sinirlendirmeyi seviyor. Bu sekilde sizi anlicagimizi saniyorsunuz. Fakat isler daha kotuye gidiyor hep.
Dedigim gibi biraz uzak durun birbirinizden , sen de o da beyninizi bosaltin farkli seyler dusunun bir sure. bir sure ayri kalsaniz ölmezsiniz ya da seni unutmaz merak etme. Seni seviyorsa zaten arada konusursunuz veya seni ozler. Ama ozlemiyorsa da zaten cok zorlama derim
Soran+1 yılYok kabul etmezse zaten daha bsy yapm bence. zaten Şu an ona zaman vermek istiyorum, degerimi belki anlar diye. Ama nkdr sure daha bekliyim peki?
- +1 yıl
Bak asil yapman gerekn sey onu habire dusunerek beklemek olmasin. Cunku bu da seni yorar. Bir sure sonra offf yeter artik kendimi bir insan icin bu kadar yoramam artik flan demeye baslarsin ve bikarsin.
Asil yapman gereken hayatina bak, eglen gez. O cocugu arkadasin olarak gor. Onu yakin arkadas olarak gor. Arada espriler yap ona. Ama hic iliskinizden bahsetme. Ama oyle de bir durusun olsun ki , cocuk etkilensin senden. Habire onu dusunmedigini goster ona. Guclu oldugunu , hayatta sadece onun olmadigini goster. Baska erkek arkadaslarin da olabilir ama sadece arkadasinol arak kalsinlar.
Herseyden once, onu nasil etkilerim diye dusunmemen lazim. Bunu dusundugun surece basarisiz olursun
Soran+1 yılCok guzel kobustunuz vallah. Hakisiniz ama bn Şu an onla bulusmak istesem, arkadas olarak konusmk istesem bile kabul etmezki. Konusacak sey kalmadi diyecek buyuk ihtimal (bu onun meshur lafi). Ve bsy dsha soylemek istiyorum. Ayrildiktsn sonra whatsapp, twittrr ve face de ingilizce bir yazi paylasti turkcesi bu:
Ok Ancak Geri Çekilerek Atılır. Hayat Seni Zorluklarla Geri Çekiyorsa, Seni Daha İyi Bir Şeye Fırlatacağı İçindir. Nişan Almaya Devam Et.
Iliski bittikten sonra boyle bsy neden paylasti sence? Bunun geri donusu yok mu demek istiyor sence?
+1 yılEe sende çıkarmasaydın.. 100 kere diyorum, boş yere kavga çıkarmayın karşıyız üzmeyin.. Boş yere sorun çıkarmayın.. Bağırmayın çarmayın ve karşıyı yormayın..
011 Yorumla
Soran+1 yılPismanim zaten:( bir yolu yok mu bunun acaba? Cok kesin konusarak ayrildi:(
- +1 yıl
Üzerine çok gidersen tabi bulanılır hatta yorulur.. Ben bile yoruluyorum ne diyorsunn sen :D O kadar kişiye ilişki davranış biçiminde ders verdim ama ne yazık ki ben bile dayanamıyorumm.. Ben bile yoruluyorum yani.. Bazen davranışlarınız ağlamaya ve sıkmaya yönelik durdurulamaz olabiliyor.. Bu erkeği çok soğutur yapmayın lütfenn.. Acı çekeceğini söylediyse bir ihtimal olabilir.. Geri dön ve özür dile.. Bu ihtimali denemek zorundasın.. Ve unutma denemeden asla bilemezsin..
- +1 yıl
Ve asla bir erkeği yorma ve kavga sınırında aşma.. Aşarsan sonunda yalnız kalırsın.. Çünkü bizde can taşıyoruz.. Ya akıllı bir kız olur heveslerini kontrol edip bir yerden sonra durursun ya da sonucuna katlanırsın.. Aksine ben bir yol sonuç biliyorum diyorsan, buyur seni kimse tutmuyor :)
Soran+1 yılTamam coook tesekkur ederim. Allah razi olsun. Vallah rahatladim:) insallah doner ve onu elimde tutmak icin elimden geleni yapacam. Insallah ters tepki vermez, bn ondan korkuyorum aslinda
- +1 yıl
Sevindimm.. :) İnşallah döner.. Aynı zamanda onun karakterinide bağlı bu, hep korkarak sonsuza dek bekliyemezsin, unutma.. Sonucu görmek için gidip denemen gerek.. :)
Soran+1 yılAynen oyle:) peki bsy sorabilirmiyim? Soguyan ve sevmeyen erkek geri donermi? Tabi bu her erkege gore degisir ama genel olqrak soruyorum
Soran+1 yılSende asaga yukari ayni durumdayfin herhalde anladigim kadariyla. Ondn soruyorum
- +1 yıl
Aslında cevabını kendinde vermişsin.. Genel olarak bu soru asla bilinemez.. Ama eğer çok cevabını istiyorsan, sanırım dönmez diyebilirim..
- +1 yıl
Hayır aslında ben aynı durumda değildim tam olarak, sadece benzer bu olayı yaşıyor olabilirim belki.. Yani senin yaşadğın ayrılmadan önceki evreyi.. Ama tamamen aynı değil.. Geri kalan benim hayal gücümle desteklenmiş özel mantıklı cevaplardı :)
Soran+1 yılHmm tamam kardesim tesekkur ederim, bn yinede sansimi deniyecem. Insallah geri doner. Hersey icin cok sagol allah razi olsun vallah
- +1 yıl
İnş döner.. :) Evt dene şansını.. :) Rica ederimm :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
7Cevap
Hayatta olmaz diye bir şey yok. Sen şansını bir dene önce, sonrasına ise bakarsın. Özür dilemek ayrıca bir erdemdir, gurur yapılacak bir şey değildir.
115 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama cok kesin konusarak ayrildi. Bunun donusu olmaz, iliski icin yokum bn artik dedi:(
- +1 yıl
O zaman şöyle yap; hemen ilişkinize yeniden start verme imasında bulunmak yerine bir şekilde geçmişteki hatalarından dolayı O'ndan içten bir şekilde özür dile, helallik iste. Sonrasında ise atacağın adım; O'nun göstereceği reaksiyona göre şekillenir.
Baktın sallamıyor, çok soğuk, unutursun. Ya da çok sıcak ve sevecen yeniden muhabbeti kurmanın yollarını ararsın vs.
Soran+1 yılTamam abi bir deniyecem ins. Allah razi olsun
Soran+1 yılPeki abi bsy sormak istiyorum. 2-3 hqfta daha bekliyim diyorum. Ona zaman vermek istiyorum. Belki degerimi anlar diye ama bu sure icinde yani nkdr mesafeyi uzatsam, daha cok sogumazmi? Şu an hersey taze sayilir o yuzden yazmak istemiyorum. Bsy degismez bnce ozmn ondan
Soran+1 yılAmin tesekkur ederim
Soran+1 yılYa oyle ama ayrilali 5 hafta oldu. Aytiliktan sonra 2 hafta daha arkadas olarak konustuk sonra beni engelledi. Yani 3,5 haftadir konusmuyoruz.. Erken degilmi sizce?
Soran+1 yılAynen iste ondn beklemek istiyorum. uzerine cok gidersem, hersey daha kotu olur. Huyunu bildigim icin brz beklemek istiyorum. Biraz sakinlessin, zaman gecsin degerimi belki daha iyi anlar
Soran+1 yılYok malesef. O baska sehirde yasiyo bnde baska sehirde
Soran+1 yıltamam abicigim. hersey icin cookk sagol
ara nasılsın falan de özlediğini söyle konuyu ne yap et size getir ama barışmak istediğini falan söyleme sadece beni kötü hatırlama de özür dilerim de
010 Yorumla
Soran+1 yılYookk cesaret edip arayamam ya:( ona mesaj atmak istiyorum
Soran+1 yılBnce sinirlenip teli yuzume kapatir
Soran+1 yılOnce brz zaman gecsin. Şu an onu rahat birakmak istiyorum zamanla bakarim ne yaparim
Soran+1 yılTamam canim allah razi olsun. Bsy dsha sorabilirmiyim? Ayrildiktsn sonra whatsapp, twittrr ve face de ingilizce bir yazi paylasti turkcesi bu:
Ok Ancak Geri Çekilerek Atılır. Hayat Seni Zorluklarla Geri Çekiyorsa, Seni Daha İyi Bir Şeye Fırlatacağı İçindir. Nişan Almaya Devam Et.
Iliski bittikten sonra boyle bsy neden paylasti sence? Bunun geri donusu yok mu demek istiyor sence? Yoksa okul. bni yoruyor stresliyim ondanmi/
Soran+1 yılIste bilmiyorum nedemek istedi acaba orda? benim aklima gelen su:
hayat seni zorluklara geri cekiyosa yaziyo ya, acaba diyorum aci cekecek gecmisi dusunerek ama ne olursa olsun geri donmicem, onume bakacam. Olabilirmi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbekle bence biraz bak canım benimkide seninle aynnnı durum ama ben bekliyorum çünkü şu an üzerine gitmem onu daha da bunaltmaktan başka işe yaramayacak bence sende bir süre beklemelisin
019 Yorumla
Soran+1 yılAynen canim belliyorjm zaten ama dayanamiyorum gercekten. Dedigin gibi uzerine gitsem daha cok bunalacak. Ama benim bkdr kudurmamin sebebi hatali olan benim cunku. Hep o alttan aldi. Bide ayrilirken cookk kesin konusarak ayrildi. Bunun donusu yok, iliski icin bn artik yokum. Sendn sogudum sevmiyorum dedi.
Cevap sahibi+1 yılbana da aynı lafları etti bende hatalı tarafım hatta az önce benim olduğum bir ortamda sırf ben ordayım diye kapıdan döndü... sinirleri yatışınca adım atmamız lazım doğru zamanda yani şu anlık ne kadar dayanamıyor olsakta durmamız lazım şu an doğru zaman değil malesef
Soran+1 yılAslinda sabretmemiz lazim. Herseye zamana birakmak en iyisi ama iste dayanmak zor. Yapacak bsy yok ama. Dedigim gibi beklememiz lazim. sonucta allahtan umit kesilmez:) nrkadar oldu peki ayrilali? Ve sen nezaman yazmayi dusunuyosun?
Cevap sahibi+1 yıl26 ocakta ayrıldık bir ay olacak işte gecen perşembe de beni engelledi whatsapptan o yüzden ben sanırım bir süre daha kendimi geri çekicem ama o da bu süre zarfında yanlış şeyler yapmaya başladı hani clublara gidip duruyor dengesiz dengesiz davranıyor ben aslında içimde bitirmekte istiyorum bir andan bir yandan çok özlüyorum o yüzden direnmeli miyim bitirmeli miyim bilmiyorum..
Soran+1 yılYook canim bitirme simdilik. Ne olursa olsun seviyosan once elinden geleni yap, icinde kalmasin, ilerde en azindn pisman olmazsin. Ilerde yazdigin zaman onun ozaman verdigi tepkiye bakarsin. Olumsuzsa en azindn dersin bn elimden geleni yaptim istemeyen o. Ozaman kaybedende odur canim unutma. belki yazdigimiz zaman bizi affetmeyebilirler ama en azindn bilsinler onu hala dusundugumuzu, sevdigimizi. Ilerde pisman olup daha kolay donme ihtimali var bence.
Soran+1 yılBelki ilk adimi bizim atmamizi bekliyorlar. Bilrmeyiz...
Cevap sahibi+1 yılben ona bana son söylediği o iğrenç cümlelere rağmen adım attım bir süre daha bekleyip adım atalım olmazsa bile dediğin gibi keşke demeyiz ilerde.. sen ya ada ben hangimiz önce adım atarsa buraya tekrar yazalım bu konuşmanın altına olur mu
Soran+1 yılBuarada biz bekliyelim diyozda, araya zaman girince bizden iyice sogumazlarmi?
Cevap sahibi+1 yılo biraz belirsiz bir olay yani soğuyadabilirler ya da onlarda insan duyguları var illaki özlerler aslında tamda adım atmamız gereken zaman o gerçekten özlediklerini hissettikleri zaman
Soran+1 yılAynen bencede:) peki sn nezaman yazmayi dusunuyorsun? Ben belki 2-3 hafta sonra yazabilirim
Cevap sahibi+1 yıl1 Mart doğum günü o zaman yazıcam.. görürsem yüz yüze konuşacam aynı şehirde okuyoruz
Soran+1 yılAa neguzel sn yinede arada goruyosun onu. Bn hic goremiyorum bile:( bide en kotusu ayrilirken insallah ilerde hayirli bir es karsina cikar demesi bni yiktii:( bu yuzden emin olamiyorum donwrmi diye
Cevap sahibi+1 yıllaflarına bakma sen onların
Soran+1 yılCok kesin konusarak ayrildi ama ya:( doner doner diye kendimi kandiriyorum bence:(
Cevap sahibi+1 yılümitsizlik en kötü şey şu hayatta nefes aldıkça hep bir ümit vardır unutma ama sonra hüsrana uğrayadabiliriz bunu da unutma
Soran+1 yılAynen oyle canim. Umitsizlik seytandandir sende bunu unutma. Biz dua edelim umidimizi kesmeyelim ins:) rabbim insallah sevdigimize kavusturur bizi
Cevap sahibi+1 yılbenimkide çok kesin ayrıldı ama hakkımızda en hayırlısı olsun
Soran+1 yılBnmkide cok kesin ayrildi:( amin insallah
Soran+1 yılCanim yarin yazacakmisin eski sevgiline? Dogum gunu icin...
5 haftadr konusmadiysaniz git yanina ve barismaknistedigini syle pişmanim de seviyorsa uzatmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılBulusmak istesem kabul etmiyecek ama. benim icin tamamen bittidemisti:(
Soran+1 yılDaha onceden iliski bittigi zaman ertesi gun evinin onundeki otobus duraginda bir saat bekledim onu. Bni gorunce sasirdi ama bir okdrda kizdi.( gerci annesi gorur bizi diye korkmustu) ama yinede kizdi bana yani. Hemen eve gidiyosun dedi ve konusamadn gittim:( ya yine aynisini yaparsa?
Soran+1 yılHaha dogru:)
Bence yapma bir insan gercekten sevseydi ne sinir hicbişey etki edemezdi sevmıyorum a dili gitmezdi ayrıca gene okulu var gene aynı dertler
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin ama denemekte fayda var, sonucta kaybedecegim bsy yok. Ayriliktan otesimi var sanki? Biyandan cesaret edemiyorum ama, korkuyorum olumsuz seyler soyliywvek diye
Soran+1 yılHaklisin canim. En azindan hala sevdigimi, onu dusundugumu bilsin. Simdi kabul etmese bile belki ilerde kendisi doner. (Ins tabi)
Soran+1 yılDestegin icin sagol:)
Bız nerden bılelım eskı sevgılınle gobegımız bır mı kesıldı sabah sabah soruya bak ya
00 Yorumlazor be abla soğuduysa sende soğu bence bir bardak su iç.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDile o zaman bize ne soruyun
00 YorumlaÖzür dile affeder belki
014 Yorumla
Soran+1 yılbenim icin tamamen bitti artik demisti. Bunu diyen geri donermi? Belki ofkeyle demis olabilir diyorum ama cok kesin konustu:(
Soran+1 yılPeki ayni durumda sen olsan affedermiydin? Yani kizin baya hatalari var ama pisman oldu, ozur diliyor. Sogudugun ve sevmedigin halde sen affedrrmiydin?
Soran+1 yılEvet ama o bana cooook sans verdi. Baya gidip gelmeler oldu yani. Oda yoruldu artik, tamamen bittigini soyledi:(
Soran+1 yılInsallah dedigin gibi olur ya:)
Soran+1 yılInsallah kardesim:) yok 2-3 hafta daha beklemek istiyorum. Simdi yazsam bsy drgismez bence. Hersey daha taze sayilir Şu an . Zaman gecsin degerimi anlar belki diye bekliyorum biraz
Soran+1 yılPeki son bsy daha sorabilirmiyim? Ben Şu an bekliyorum ama kafada iyice bitiren kisi zaman gwctikce iyice sogumazmi benden? Acaba diyorum beklemekte hatami yapiyorum
Soran+1 yılEvet dogru:) tamam kardesim insallah en yakin zamanda yazacam ona. Allah sizden razi olsun:)
+1 yılBen etmezdim
01 Yorumla
Soran+1 yılHatali olan benim ama. Coook uzerinegittim, durduk yere kavga cikardim hep
+1 yılOzAman dile pampa
02 Yorumla
Soran+1 yılSoguyan erkek geri donermi? Cok kesin konusarak ayrildi
- +1 yıl
Ozaman bye dicem ama her erkek farklıdır panpa :P
Özür dile
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yıldile
11 Yorumla
Soran+1 yılSoguyan ve sevmeyen erkek affedermi peki? Belki ofkeyle demistir bilemem. Ama affedermi sence?
+1 yılbelli olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrilirkn tamamen bittigini soylemisti ama?
- +1 yıl
herkes söleyebilir anlık birşey stres sinir öfkeden kaynaklı
Soran+1 yılBnde oyle dusunuyorm ama okadar kesin konustuki bnde emin olamiyorum artik:( Ve bsy dsha soylemek istiyorum. Ayrildiktsn sonra whatsapp, twittrr ve face de ingilizce bir yazi paylasti turkcesi bu:
Iliski bittikten sonra boyle bsy neden paylasti sence? Bunun geri donusu yok mu demek istiyor sence?- +1 yıl
bence burdan güzel bir anlam çıkıyor gibi :)
Soran+1 yılNasiln bir anlam, lutfen soyle
Soran+1 yılSoyliyecekmisiniz?
+1 yılBende istiyorum 😒
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri