Sadece kokusunu özlediğiniz oldu mu hiç?
Neyini özlersiniz?
Neyini özlersiniz?
Bir bakışı vardı, sanki aklım beynimden çıkardı. unuturdum herşeyi, yeniden çocukluğuma dönerdim. bir gülüşü vardı, içimde dolanır her santimime dokunurdu. çok seyrek aşkım derdi, kaldırıma takılmış gibi tökezlerdim. hatta düşmemek için ondan tutunurdum. bazen öpme teşebbüsünde bulunur, vuracağını sanır kaçınırdım :)
kız olsa belki muhabbettini falan özlerim. Güzel gülüyorsa gülüşlerini vesayre vesayre
Kokusu gulusu bakisi ses tonu omzu omzundaki huzuru ozlenmez mi be
Kokusu lan burnunun direği sızlar insanın.
Cevap
21Cevap
Unutmaya başladığın o an ne ise en çok onu özlersin.
Onun yanındayken hissettiğim güven ve huzur duygusu, o varken sanki hiçbi şey bana zarar veremezmiş gibi.
Konusmasi kokusu hareketleri. Sana hos gelen her seyi 😊 o kokuyu herkes anlayamaz. Guvende oldugun yerin kokusudur. Sanki sagsalim evine sicak yuvana varmissin gibi bir sey.😊
eğer sana sıcacık bakmışsa o bakışlar özlenir sesinde sevgi şevkat varsa sesi özlenir eğer öküzse ve yine de sevmişsen öküzlüğü özlenir
aynen
Ben en çok güldüğünde o kaybolan gözlerini ve yüz ifadesini özlüyorum
olmaz mııııııııı
her şeyini özledimm ellerini yüzünü kokusunu bana bakışını...
duruşunu ve bakışını özlerdim herhalde birde ses tonu unutmadan kokusu da var :)
Ses, koku, giysi ve en onemlisi dudagina goturup icmedigi son sigarasi 🙊🙊🙊
Gulusu ozlenebilir muhabbeti falan
Varlığımı özlemiş -miş 😂
Bakislarini özledim en cok
Benim masumiyetimi özlemiş 5 yıl boyunca.
bir erkeğin kokulu çorapları özlenir 😂
sesini 😒 Neden huzne bogdun beni şimdi😢😢😢
baştan çıkarmasını özlerler...
Sıcaklığını, muhabbetini, kokusunu özlemiştim.
kokusu verdiği huzur ve güven
ses tonu ve bazı sözleri
en çok nesini sevdıysen osu özlenir
Hıc erkek özlemedım kanks
Bir erkeği neden özleyeyim ki
Özleme duygumu aldırdım
sarılmasını sahiplenmesini..
şimdi yok mu
var gibi yok gibi :)
benim de öyleydi bende yol verdim.
verdim olmuyor işte bir şekilde bakıyorum hayatımda.
o benim evim gibiydi ona sarılmak hayatımda hiç kimsede hissedemeyeceğim bir duyguydu aynı şeyleri yannyanayken ondan da hissederdim ama ayrıldığımız an başka biri gibi davranıyordu. ve bu beni çok yordu. artık onu özlemeye bile utanıyorum bir aydır aramıyorsa hiç sevmemiş demek ki
inan ki alışıyor insan. ben ki onun için kendimi bile vurdum. neleri aşmıyor ki insan
@Secretariat kesinlikle bende neler yaptım bileklerimi kestim ilaç içtim.. canını o kadar cok yakıyolar ki insanın alışıyor herşeye yalnız sevgilim olarak olmasada hayatımın bir parçası olup tehditle hayatıma girebiliyo.
Bende bunu anladım. sevdiği için değil çok sevdiğim için üzüldüğü için yanımdaymış meğer. gitmesine izin verince bak gitti ve aramıyor hiç. değmezmiş
@Secretariat geri döner bence elinde sonunda
artık dönse bile çok geç. onun için ağlasam bile bir damla göz yaşımı ona göstermem. onu düşündüğümü bilmesini dahi istemiyorum. çok fazla gururumla oynadı. o vedaları sevdi. oyuncak değilim ki ben. ne kadar kendi duygularımı düşünüyormuş gibi davransamda o bunu istediği için uzak duruyorum. aslında ilk defa kendimi değil onu düşünüyorum. o böyle daha mutludur. benim sevgim ona büyük geldi. ona her bağlandığımda hep korktu benden
@Secretariat sevgin fazla gelmis orasi belli. gercekten nasil atlaticaksin bitirmektr kararlisin yani?
Ben de sizin gibi cok sevdim. hala cok da seviyorum. ama ayni oranda sevmedigini ve dahasi beni ciddiye almadigini da goruyorum. bu durumda en mantikli olani yapip ne kendi kalbimizi uzup ne de karsimizdaki kisinin vaktini almali. o da bizim ona olan tutkumuzdan siyrilip asik olabilecegi birini bulmali bence. evet zor ama bu durumda ayrilmak ve iletisimi kesmek en dogrusu kizlar
aslında bağımlılığımız bir taraftan onların hoşuna gidiyor özel olduğumuzu herkesten farklı olduğumuzu söylüyorlar ama bir taraftanda bunu yansıtmıyorlar. ben ondan hissettiğim küçücük bir sevgiyle de ilişkimi yürütebilirim ama kafamı çok karıştırıyor umursamadığı zaman sevmiyor diye ayrılıyorum. ayrılınca kafanda kuruyorsun diyor. affedince kurgularım ortaya çıkıyor yani yoruldum bitirdim
@Secretariat ben iletişimimi kestim daha doğrusu mecbur kaldım. emeklerimin boşa gittiğini gördüm sevdiğim kadar sevilmediğimi gördüm daha doğrusunu söylemek gerekirse sevilmemişim hiç. hayatımın merkezine koyduğum insan herşeyim dediğim insan çok başka biriymiş meğerse.. 3 yılımı verdim sevgimi kullanmış beni kullanmış yapabiliceğim en doğru şeyi yaptım iletişimimi tamamen kestim. tek taraflı olmuyor gerçekten insan seviyorsa yormamalı karşısındakini yıpratmamalı ama onlar bunu yapmıyorlar.
Ikinizde benim ne hissettigimi ne dusundugumu ruhumu yazmissiniz resmen
yaşayan anlar seni :)
Şeyi ozlersin sen sjsjsjs
Kokusunu ve simsiki sarilisini cok ozledm
bilmem özleyecek kıza bağlı
bakışlarını, gülüşünü..
Bakışlarını:)
Koku nedir ya :)
erkek özlenir mi la..
Sevgisi özlenir...
Sarilmasi
Kokusu tabii ki