Biten ilişki sonrası erkeklerin ruh hali ve düşünceleri?

Güzel bir beraberlik var. Karşınızdaki erkekten eminsiniz sizi seviyor. Ve ileriye yönelik para biriktirip evlilik hayalleri var. ama ne işi nede bunları yapacak durumu olmadığını da biliyor ve bu durumdan çok mutsuz rahatsız. Karşısında da evlilik diye direten bir kadın.. Sevdiğini söylüyor ve bunda yalan payı olmadığını özellikle iletiyor. Erkek kadın için başına gelen en büyük şans olduğunu ve onun kadar kendisini kimsenin sevmediğini değer vermediğini söylüyor. Birbirimize zarar vereceğimizi söylüyor. Birgün deli giibi aşık birgünse tamamen bir yabancı. Bu durumdan rahatsız olarak ben ayrılmak istediğimde tamam diyerek güzel bir veda ile ilişki bitiyor... Ayrılık sonrası 2-3 kez nasılsın ne yapıyorsun muhabbeti geçiyor ve beni özlediğini söylüyor. Sonrasında neden yazdın dediğimde ise... Bir yanım seninle konuşmak istiyor kendimi tutamıyorum. Bir yanımda dur yazma yanlış yapıyorsun hiçbişeyden emin değilim diyor. benim düşüncem ise acaba bu çocuk gerçekten seviyor mu? Kendisi için herşeyi yapan birini ve 1 kez bile kötü cümle kurmadığı kadını unutabilir mi? Aklımı kurcalayan konular ise. Benim onu cocugum gibi sahiplenmem, elimden gelenin kat kat fazlasını yapmak. Böyle birini unutabilir mi? Aklına gelir miyim acaba? Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.
Biten ilişki sonrası erkeklerin ruh hali ve düşünceleri?