Falcıya gittim?

arkadaşlar üç senelik ilişkim bitti. uzatmaları oynuyoduk zaten artık her buluşma aynıydı her konuşma aynıydı. ama ben mutluydum sadece kaybetme korkum yüzünden mutsuzdum. çünkü o istekli değildi neyse ayrıldık. ben etkilenmedim aslında ama dısarı çıktıgımda tüm şehir üstüme geliyo. yani bilmiyorum duygularımı. beni istemediğini işte bittiğini söyledi. ağır konustu yani bak deneyelim düzeltelim dedikçe uzaklaştı çünkü dediğim gibi keyif vermiyodu ilişki. ben zaten sessizim belki o istekli olsa canlanırdık iki hafta geçiyodu buluşmuyodu falan. neyse falcıya gittim dün. eğer tutarsa burdan yeri ve falcının adını vericem. çünkü inanın ümit yok. ben sadece biri olup olmadıgını öğrenmeye gittim. fala da inanmam aslında ama ayrılık psikolojisi. neyse kadın sürekli dönücek dedi. bisürü tarot açtı sorular sordum cevapladı sözlerini yicek dedi. direk mesaj atmıcak ama sana bir ışık yakıcak ve senden beklicek adımı çünkü seni suçlu görüyo falan dedi. dedim ki dönmez eminim o dediyse bitmiştir diyince falcı sırıttı ve 2-3 haftaya dnücek emin ol sen bişey yapma bekle dedi.
Falcıya gittim?