sevgilim terk etti son kez buluşmaya ikna ettim, ne yapmalıyım?
istemiyor, sevmiyormuş artık, ben de vazgeçmeli miyim? ne demeliyim buluştuğumuzda?
istemiyor, sevmiyormuş artık, ben de vazgeçmeli miyim? ne demeliyim buluştuğumuzda?
Duyguları da bi kenara bırakmak öncelikle mantık açısından bakmak gerekir yapılanlara.
Gerçekten olduğu gibi açık açık ifade etmek gerekli delikanlı gibi kendini.
Ama herkesin yaptığı bir şey de değil samimi olmak.
İletişiminizin çok iyi olması gerekir kısacası, konuşacaklarınıza göre karar vermeniz daha mantıklı.
Yüzyüze konuşmak en iyi çözümdür bence.
Önceki hayat rutininize geri dönmelisiniz..
İlk başlarda zor gibi görünsede, aslında en iyi çözüm budur ve pek bir zorluğu yoktur. Öncelikle ''istenmiyorsunuz'' ve ''eskisi gibi olmayacak''.. Bunların farkında olun.
Etrafa baktığınızda, ilgi duyulabilinecek insanlar olduğunu fark edeceksin. Korkmayın, gidin ''nasılsın'' deyiverin..
Seni istemeyeni sen hiç isteme.Bence buluşmaya da gitme.Ek onu.Buluşma saatiniz den 15 dakika sonra veya o seni nerede kaldın, diye aradığında ona şu mesajı çek;
Senin varlığın tın
Yokluğun fifi
Benim varlığım olay
Yokluğum koyar
Diye çek sonra kapat telefonunu.
Super, bayildim ya :))
çöpe atardım:) istenmediğim yerde durmam ki genelde istemeyen taraf ben olurumda :pp :)
Cevap
15Cevap
ne hissediyorsan onu söyle kardeşim benim. belki de seviyordur da söyleyemiyordur gururdan. ne güzel ilişkiler heba olup gidiyor bu küçük oyunlar yüzünde. insanoğlu sadece sevsin, gerisi gelecektir. saf sevgi aranan en güzel şeydir.
Siz kendi düşüncelerinizi ve duygularınızı doğru ve düzgün bir şekilde ifade etmelisiniz. Sevdiğinizin düşüncesine saygı duymalısınız. Geri döndürmek için etkilemeniz ve gerçekten onu sevdiğinize inandırabilirsiniz.
gelmez gelirse de öpüşmek için gelir..
modadır bilirsin ayrılmadan önce öpüşmek için buluşulur son kez.
fakat bu yaptığın kendini kandırmaktan başka bir şey değil , olamaz da.
o artık vazgeçtiysen senden ne yapsan boş.kandırmaktan ibaret bişey olur devam etmeniz.daha çok üzülürsün onun bu hallerini gördükçe.yol yakınken aklından çıkarmaya bak.Zorla güzellik olmaz
terk eden sevgili niye buluşmaya ikna edilir ki?zaten terk etmiş ne dersen de umurunda mı olacak zannediyorsun
bence dık dur vazgecmesen bıle vazgectım,sensızde yasayabılırım havası ver,sakın aglama tek basına ıken uzun uzun aglarsın,ne kadarlık bı ılışkı?
bence warlığı bıle ılgılendırmesın senı artık...bazı ınsanlara tenezzul etmedıkce yaranıosun..
buluşunca birdaha seni görmek istemiyorum, karşıma çıkma, sesini bile duymak istemiyorum de, bunuda kararlı bir şekilde söyle.
bu şekilde senin değerini anlayabilir belki
(not:sadece bir taktik)
ya varya bazen kız olmaktan... Allah'ımmm seni istemeyen adamı sen napcaksın ya?
Beni istemeyen adamı ben hiç istemem be kurban olsun bana.. hıhh..
yalvarıcak halin yok yalvarıp kendini küçük düşürme buluşma bile bence boynunu eğmeki kendi pişman olsun
Öfffffffff. Bırak gitsin, erkek mi yok? Kadınlığını kullan biraz. Sal gitsin, koşma peşinden.
Hayatında mutluluklar dilerim de çek git .
cehenneme kadar yolun var de..
seni sevmeyen ölsün herşey yalan gercek sensin
GİDENE KAL,KALANA GİT DENMEZ.
Sevmeyeni zorla sevdiremezsin en güzeli vazgeçmek.
normal konulardan konuş o konuyu açma bile...
buluşmaya gitme, özür dile, gelemeyeceğini belirt
yok gurursuz bir aptal olup ayaklarina kapan...
Tabıkı senı sevmeyenı ne dıye ıkna edeceksın kı
Beni istemeyeni ben 5 kez istemem.
İstemıyor Sevmıyor. Neden Ugrasıyosun ki
seni istemeyen biri icin hic ugrasmmaaa
Iyi sen bilirsin de yoluna devam et.
Döverim, tekme atar şiş ile demir ile saldırırım.
Seni istemeyen biriyle ne işin var kardiş?
bulusmazdım bıle
bulusmaya gitme
Tabiki vazgeçmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar