Merhaba çok seven darbe yiyen biri var karşınızda onun için şehir değiştirdim ailemi bıraktım ailesinin yakinina yerlestim öfkesine ailesinin bana sadece gelin gözüyle bakıp ayırt etmelerine katlandım ama o çocuktu evlilik sorumluluğunu alamadı herseyi benden bekledi çocuk istemedi aynı evde bilgisayar basinda oldu ama benim başımda olmadı her tartışmada seni bosarim dedi ve şu an ben İstanbul'da o ankarada 1 haftadır aramadi facesi ne resmimizi koymuş ama o kadar rahatti ki gideceğim günü bile bile ise gitti şu an ailemin yanındayim hergün uykulu kafa dağınık Üzgün geçiyor yeni bir ilişki belki iyi gelir diye istiyorum ama erkekler fayda için mi yaklaşır yanıma ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Soran öncelikle, Allah yardımcın olsun zor işin ama önce tamamen boşan ve sen başlat davayı aç sonra arayış içerisine girersin
kendini toparla önce
ayrıca
bazı beyni eksik yaratıkların yorumlarını önemseme
b*ka sürülecek aklı yok gelmiş hiç bir halt bilmeden ahkam kesiyorlar
iki gram beyinleri ( ki onun bile varlığından şüpheliyim ) belden aşağıda çalışıyor
sonra da anlamadan dinlemeden yorum yapıyor
anlayacak kapasite bile yok sadece laf kalabalığı yapıyor
insan kolay kolay evlenme raddesine gelmez ve aynı şekilde boşanma raddesine de
bunu basitleştirmek saçmalık
en yakınlarım yaşadı bu zor süreçlerin hepsini, gayet iyi bilirim ne eziyet olduğunu
o yüzden evlenmeseydin yapmasaydın bilmem ne diyen malların çok mu şahaneymiş hayatları
ancak cinsellik kategorisinde hayali fantezilere kafa patlatmaya devam edin siz
ciddi mevzular sizi aşar bulaşmayın...24 Yorumla
Soran+1 yılÖyle Canım çok haklısın çok teşekkür ederim beni anladığın için ilişkiyi Boşandıktan sonraki surec için sormuştum yakınlarınne durumda yeni hayatlarından memnunlar mi?
Soran+1 yılÖyle kime guvenir ki insan en sevdiği yaraladiktan sonra. Allah hepimize yardım etsin bana uzaktan ben yaşamam gibi gelir di ama yaşanıyor işte kaldı sen yasatmasanda karşı taraf sana yaşatıyor.
En İyi Cevaplar
Her şeyden önce geçmiş olsun, hakkında hayırlısı neyse o olsun ✌ ✌ 👍 boşan, geriye bakma değişir mi beni seviyor mu hala diye düşünme. Bu haldeyken bile yeni bir ilişki mi düşünüyorsun? Az bir boş dur, yalnız kal.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ilerisi için şu an değil
En başta belirteyim çok seven her zaman darbe yer zaten. Cunki sen ne kadar çok sevip fedakarlik gosterirsen karşıdaki insan o kadar kendisini bişey zanneder. Simdi birde sen evlendin bosandim mi yoksa boşanma asamasindamisin durum nedir. Birde daha bir şeyi üzerinden aramadan yeni ilişkiye yelken açma bence çünki duygusal boşluk tasin kullanmaya çalışan çok olabilir her kes için söylemiyorum ama bu zamanda aşklar hep laylaylom olmuş. Iki gün içinde aşık bişeyler yasandiktan sonra heves geçtikten sonra sen daha iyilerine layık sin veya gorsmeme dikkatli ol derim.
013 Yorumla
Soran+1 yılSoruda yanlış belirttim sanirim Boşandıktan sonra bir iliskiyi kast ettim benim durumumda olan var mı diye. şu an bosanmadim dava açmasını bekliyorum.
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum uygulayacagim😊
Soran+1 yılSen yaşadın mi peki
Soran+1 yılYoluna nasıl devam ettin o mahkeme çok soğuk gelmedi mi sana çocuğun var mı ben daha çok gencim çocuk isterdim ama bir çocuğum bile yok malesef
Soran+1 yılÖyledir muhakkak
Soran+1 yılYoo yeni üye oldum aciktir
Soran+1 yılYeni üye olduğum için atamiyorum doğrudur.
Öncelikle üzgünüm yaşadığın kötü tecrübe için
Bazı yorumları okudum aldırma diyorum o yorumlar için
daha dikkatli olmalısın çünkü ne yazık ki pislik bir zihniyet var etrafta
duygularına kapılmadan mantıkla yaklaşmalısın
unutma hata ikinci kez tekrarlanırsa hata olur13 Yorumla
Soran+1 yıl😊 çok teşekkür ederim elimden geleni yaptığım için gönlüm rahat sözünü tutacagim
Soran+1 yıl😊 inşallah
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
çok yenisin öncelikle boşanmalısın!
kocan da boşanmak istiyorsa anlaşmalı olduğu için 3 günde bitiyor. benim öyle oldu yeni bir başlangıç için kendini hazır hissetmek için zamana ihtiyacın olacak kendini toparlaman lazım aksi takdirde çok yıpranırsın.117 Yorumla
Soran+1 yılBen bosanmadan sonraki süreci kast etmiştim. Peki siz ne yaptiniz hukuki süreç nasıl işliyor şu an karşı tarafla diyalogumuz yok ailem onların dava açmasını bekliyor bana toplanmami bu konularla ilgilenmememi soyluyorlar
- +1 yıl
Bizim anlaşmalı olduğu için boşanma dilekçesini vermek için birlikte gittik 3 gün sonrasına gün verildi.
Mahkemeye çıkmadan hakimin odasında bitti boşanma kağıtlarını imzaladık her kez kendi yoluna gitti. Ama benim bir avantajım çocuğumun olmaması çocuğun var mı bilemiyorum süreci ne olur. Barışmak istemiyorsan elini çabuk tut uzatırsan ileride kocan sorun çıkartabilir.
Soran+1 yılÇocuğum yok 1.5 yıl evli kaldık. Avukat gerek miyor mu? Mahkemeye pat diye dilekçe ile gidildiginde sorun çözülüyor mu yani
Soran+1 yılPara talebim yok ama alma hakkım var mı doğrusu merak ediyorum
Soran+1 yıl😊 şaka gibi şu duruma gülüyoruz ya
Soran+1 yılHayırlısı arkadaşım bir kadın yuvayi kolay kolay bozmaz eşyalarım toplanirken Bike gözüm onu aradı saate baktım defalarca şu an bile bekliyorum bu bekleyiş dava kağıdını görene kadar surucek malesef
Soran+1 yılOlur mu olmaz arkadaşım olmaz
Soran+1 yıl😊saol inş hersey iyi olucak
Soran+1 yılİyi ki öbür dünya var dimi yoksa hakkımızı nasıl alirdik
+1 yılhiç acımıyorum sen ve senin gibilere hatun kafası işte evlilik olsun da nasıl olursa olsun anlaşabilir miyiz ailelerimiz uyum sağlar mı? geçinebilir miyiz? isteklerime cevap verebilir mi? hiç biri yok evlen de ne olursa olsun adı evlendi olsun. büyük konuşmayayım ama eğer kızım olsaydın asla geri kabul etmezdim seni beni çiğneyip gidene bir daha kapım açılmazdı asla
185 Yorumla- +1 yıl
aynen
Soran+1 yılAilemi cignemedim ki babam gitti soruşturdu ama içini bilemiyosun. Ailemin onayıyla telli duvaklı gelin oldum.
- +1 yıl
Yalnız burada ailemi biraktimdan kasit evlendim onun şehrine gittim, ailemi silip gittim dememiş. Hiç bir insan evlendim demek için evlenmez hele ki bayanlar çünkü evlenip ayrılmis bayanlara erkekler başka gözle bakarlar bunu sizler bilemezsiniz. Hayatta her zaman yanlışlar olur durum tam tersi de olabilirdi burada erkeğin sahipleyici olması gerekiyor maalesef erkekler genel olarak bir olgunlaşmaya geçmeden evlendiği için çok aile tarafından yonlendiriliyorlar ve bu sebepten bir çok evlilik bitiyor maalesef
Soran+1 yılEvet ailesi yonlendirirdi herseyde evimiz ayrıydi ama işe gider aksama ailesine giderdik pazar bile gelin oturun diye telefonlar gelirdi bizi yalnız birakmadi lar baştan beri annesi onun hatalarini hiç sorgulamaz bebek gibi davranır oğlunun canı bişeye sıkıldıysa sebebini bana sorardi hem ev hem id hem kocamin ailesi arkadaşım bile yoktu
- +1 yıl
@denizznby evlendiysen boşanma kelimesini aklından çıkaracaksın yok öyle bir şey asıl sorun sırf evlenmiş olmak için evlenmeniz. evlilik iyi bir şey olsaydı nenemle dedemin bir özelliği olurdu evlilik sıradan vasat günümüz beklentilerini asla ve asla karşılamayacak bir olay siz eski karılardan değilsini ki her çileye tahammül edecek. bunu bilmenize rağmen resmen evlilik manyağısınız yahu yıl olmuş 2016 . eveleneceğine git kariyerinle eğitiminle uğraş hayatını yaşa gez toz eğlen seviş yaşın 30 falan olsun aklın başına gelsin erkekleri tanı kendine göre bir gelirin gücün olsun ondan sonra evleneceksen yine evlen. @soran ailene başka seçenek bırakmamışın ki mecbur kaçmayasın diye kabul etmek zorunda kalmış zavallılar.
- +1 yıl
Soran+1 yılNe diyosun sen ya ben 4 yıllık üniversite okumuş çalışan bir insanım suçlayip da hep kadını suçlayin
- +1 yıl
@ßoran çocuk var mı sen onu söyle bana.
Soran+1 yılAdam yalvardi yakardi peşimden koştu üstüme titredi nerden bilebilirdim herkes evleniyor evlenmek doğanın kanunu açıkta mi yasasaydim biseyleri
Soran+1 yılÇocuk istemedi demiştim Hayır yok
- +1 yıl
şu an anlayamayacak kapasitedesin bu ne genişlik ozaman sen kızına çocuğum evlenmeyi düşünme gez toz kariyer yap onun koynundan çık bunun koynuna gir tüm erkekleri tanı öyle evlen dersin sonra sende ben erkeğim ben babayim diye etrafta gezersin kimse evlilik meraklısı değil öyle olsaydık eskiler gibi 14 yasimizda evlenirdik
- +1 yıl
evet evlenmeden yaşasaydın bin kat daha iyiydi neyse çocuk yoksa sorun da yok @soran yanlız burada 3 sorun var
1. si bir daha asla aileni kimseye değişme
2. si de bir erkekle sorun yaşadın diye tüm erkeklere karşı ön yargılı olma
3 bir daha da bu kadar evlilik meraklısı olma unutma her erkek ama her erkek ben dahil evlenince ya da uzun ilişki yaşayınca değişir.
Soran+1 yılAşırı bir merak içine girseydim okulumu okumaz 14 yaşında kocaya kaçardim. He o zaman hakliydin. Her kız gibi normal bir yasta (24) evlendim nerden bilebilirdim
- +1 yıl
evet @denizznby benim kızım da olsa oğlum da olsa asla ayırt etmem ikisi de aynı haklara sahip olur oğluma nasıl gez toz eğlen diyorsam kızıma da derim yalan yanlış evlilikler yapacağına evleneceği beyzademiz bakire kız fantazisi yapacak diye kızımın özgürlüğünü kısıtlayamam kusra bakma genişlikse genişlik insanları mutsuz hayatlara mahkum etmekten bin kat daha iyidir benim genişliğim ama senin bunu anlayabileceğini sanmıyorum kapasite lazım bunları anlayabilmek için.
- +1 yıl
Soran+1 yılBurasi Türkiye ABD değil sen resmiyet e dokulmesinde kızımda oğlumda ne yaşar sa yaşasın diyosun dinin ne acaba?
- +1 yıl
senden daha çok müslümanım merak etme @soran bunun dinle alakası olsaydı namazla , oruçla işi olmayan içki içen dedikodunun her türlüsünü yapan bin bir türlü günahı işleyen bu millet sadece iş sekse gelince başımıza hacı -hoca kesilmezdi bana din masalları anlatmayın bu işin dinle falan alakası yok
- +1 yıl
30 yaşına geldiğinde de anneleriniz 30 yaşında evde kalmış kızımı alacaksın diye yine yönlendirme yapıyor bence aile ve evlilikten çok uzaksın ve senin anlama zekan yok yıllarca gez toz ama evlendikte çok farklı olabiliyor bunun gezmeyle ya da görür görmez evlenmekle alakası yok
- +1 yıl
@denizznby 30 yaşlarına gelmiş ve hala anasının lafıyla hareket eden bir erkekle evleneceksen hiç evlenme zaten inan bana evlenmemen senin için daha hayırlı olur ayrıca günümüzde üni mezunu kariyerli bir çok kadın o yaşlarda evleniyor.
Soran+1 yılEvet aynen öyle 30 yaşındaki kıza da evde kalmış diye surat dönüyorlar, özgür bir insan olduğun ve Türk örf afet yapısını bilmediğin kendi rahatinda olduğun belli bana da hiç sormadan önyargı ile yaklaşıp okumamış kocaya kaçmış gibi yaklaştın halbuki okulumuda okudum ailemden de onay aldım sorun karşı tarafın sorumluluk ustlenmesiydi. Bana bu konuda fikir vermeni isterdim. Ama suçlu arıyorsun o ben değilim. Anladım mi
- +1 yıl
@denizznby tamam da sen de o yaşlarda olursan o da o yaşlarda olursan o zaman bu sorunları aşmanız çok daha kolay olur işki tarafında kariyeri mddi gücü olur bir çok şey yerine oturmuş olur bir marketten aç alışveriş etmekle tok alışveriş etmek arasında bile dağlar kadar fark vardır açken önüne geleni sepete atarsın ama tokken mantıklı düşünür sadece gerçekten ihtiyacın olanı alırsın 24 yaşlarındaki bir erkeğin ya da kızın daha o yaşlarda bu konularda mantıklı ya da ailesinden bağımsız hareket etmesi beklenemez.
- +1 yıl
- +1 yıl
@denizznby sen belli bir yaşa gelirsen karsındaki 40 yaşındaki çocuksa bile o zaman bu durumu anlayıp geri dönüş şansın olur ama gençken nereden anlayacaksın anlarsın ama iş işten geçtikten sonra anlarsın aynı şu anda olduğu gibi evlilik bir amaç değildir hayatın amacı da olmaz bırakın artık bu kafayı istersen bir ömür bekar kal ben bunda sorun görmüyorum :
- +1 yıl
hayatta her zaman risk vardır @denizznby eğer bu riskleri de alamıyorsan o zaman evlenmeyeceksin güzelim
- +1 yıl
yahu @denizznby galiba ben anlatamıyorum sen olgunsun yaş olarak karşı taraf da olgun yaş olrak ama baktın karşı tarafın karakter olrak olgunluğu yeterli değil o zaman evlenmeyeceksin o adamla zor değil ki o zaman geri dönme şansın kolay kendi işlin gücün kariyerin gelirin olur her türlü manevrayı yapma şansın olur ama gençken kapılır gidersin her tatlı söze.
- +1 yıl
Ama bu problemleri evlenmeden önce goremiyorsun çünkü sevgilikle ve evlilik bir olmuyor aileler sevgiliyken nisanliyken karismiyirlar ve kişiyi taniyamiyorsun ama evlendikten sonra karın neden bunu yapıyor karın neden şunu giyiyor neden oraya gidiyor vs vs gibi ee adamda gelip eve yansıtıyor
- +1 yıl
@denizznby 30 larına kadar hayatını yaşarsan erkeklerle ilişklerin olursa erkekleri çok iyi tanırsın merak etme hani derler ya insan sarrafı diye sen de erkek sarrafı olursun kimin ne olduğunu hemen çözersin ve baştan konuşursun her şeyi üstüne basa basa ama sen evlilik meraklısı görünürsen dünden razı olursan erkekler bunu çok iyi kullanırlar.
Soran+1 yılAynen öyle evlenmeden aynı evde yaşamadan gorulmuyor bilemiyosun.
- +1 yıl
O dediğin öyle olmuyor işte onu al onu bırak mi yapacak kadın belki tanıdın 3 yıl 5 yil konuştun evlendin sonuç böyle oldu bilemezsin yani insanları aynı evin içine girmeyene kadar taniyamazsin insanlar evleniyor 40 yıl evli kalıyor adamın ya da kadının yeni huyunu buluyor sonra 40 yıldır taniyamamisim der
- +1 yıl
- +1 yıl
nu risk her zaman var evlenmeyelim o zaman @denizznby
- +1 yıl
@denizznby evlilik biraz doğru kişiyi doğru zamanda bulmak olduğu kadar da sabırdır emektir bunu unutma asla.
- +1 yıl
Sabır edeceksin ama karşındaki sabrını suistimal ediyorsa ne olcak emek vermek sabır tabiki de önemli zaten hiç bir kadın ilk problemde evini yatağını duygularını anılarını bırakıp gitmez en son yapılacak birsey yok artık dediğinde bırakırsan ki bu bile çok zordur o evden gitmek
- +1 yıl
@denizznby yapacak bir şey yok eski evlilikler nasıl devam ediyor sanıyordun? birisi diğerini hep sırtlıyordu çünkü hem de karşılık beklemeden.
- +1 yıl
Ama eski insanların başka çareleri yoktu ne maddi olarak ne manevi olarak şu an aileler ben niye evladimi ezdireyim ben bir fiske vurmadim adam niye dovsun diyor eskiden kocandır birsey olmaz döver derlerdi şimdi kadınların çoğu meslekli niye ömür boyu çekeyim diyor eskiden birakirsam aç kalırım rezil olurum vardı eskilerle kiyaslanmaz bu isler
Soran+1 yılAllah kişiye yaşatmadan kişi bilemiyor uzaktan konuşması kolay ilişki tek tarafın emeği özverisi ile olmuyor o zaman niye bosaniyormusum okumamis ki adam yazdıklarımı boş muhalefet seninki
- +1 yıl
@denizznby kendin itiraf etmişsin eski insanların şansı yoktu şimdi bizim var diye bu da benim tezlerimi doğruluyor madem şans var imkan var evlenme o zaman yaşa hayatını doya doya gez toz eğlen seviş doy hayata ne zaman ki karşına gerçekten doğru olduğuna inandığın birisi çıktı hiç bir konuda şüphen yok onunla evlen nedir bu acele onu anlayamıyorum.
- +1 yıl
oooo burada kıyamet kopmuş... kızlar bence boşa kürek çekiyorsunuz
- +1 yıl
- +1 yıl
arkadaşım insanları tanıyorsan iyice huyunbu suyunu incelediysen zaten yanılma ihtimalin en aza iner bir insan ne kadar değişebilir ? ne kadar olmadığı birisi gibi davranabilir ? eğer birazcık aklı ve deneyimi varsa kadının evlenmeden bunları anlayabilir hadi onu da geçtim sizin evlilikten beklentiniz yüksek isiz en çok üzün konu da bu hiç bir erkek evlilikte süper romantik falan olmaz hiç bir erkek evlilikte çok nerjik olmaz hiç bir erkek evlendikten bir süre sonra sekste arzulu ve tutlulu olmaz performanslı olmaz bunları bilecesk razı olacak öyle evleneceksin. razı değilsen zaten evlenme.
- +1 yıl
@denizznby onu bir geçeceksin erkeklerden çok şey istiyorsunuz çünkü hayalinizde bir evlilik profili ve şartları var sürekli onun tatminini istiyorsunuz.
Soran+1 yılHe kardeşim He sen çok biliyosun Allah sana da versin. De o zaman neden evlendiniz diye biz burdan senin gibi boş konuşalım.
- +1 yıl
@denizznby @soran kızlar kızlar valla ağzıma ettiniz iki yerden yerlere serdiniz beni niye yapıyorsunuz bunu bana yaa valla ben ne dediysem sizin için dedim neden tüm sorunların intikamını benden alıyorsunuz ki? tamam sizin dediğiniz doğru olsun o zaman ne diyim başka.
- +1 yıl
tamam biliyorum @denizznby ama ben sadece o düşündüğümüz gibi olmayan şeylerin zaten hiç bir zaman düşündüğün gibi anlatmaya çalışıyordum o kadar günümüz erkekleri artık evliliği pek önemsemiyor anlayın bunu onun için de evliliğe aşırı anlamlar yüklemeyin aşırı beklentiler içerisine girmeyin demeye çalışıyordum sadece.
- +1 yıl
@denizznby o konuda granti veremem valla benim evlilik gibi bir hayalim hiç olmadı şimdi de umurumda değil valla
Soran+1 yılHeh o zaman öyle de günümüz erkekleri evliliğe önem vermiyor de yok hiç acimazmismista yok babamın yerinde olsa eve almazmista yok okumaliymisimda bilmeden etmeden boş boş konuştun siz erkeklerin on yargilisinin topunun Allah belasını versin. kizi olsa orda burada sürmesine izin verirmiste benden muslumanmista çok biliyosun sen senin bildiğin yanildigina yetmez.
- +1 yıl
Soran+1 yılDiyorum ya Yüce Rabbim senin başına da versin bende diğer arkadaşlar da sana burdan uyguladığın ABD politikasının bir hala yaramadığını böyle rahat rahat yaya yaya kıra doke aciklayalim
- +1 yıl
ohhh iyi yapmışım @denizznby :DDD
- +1 yıl
- +1 yıl
@denizznby zaten iyi niyetten maraz doğar diye boşuna dememişler :) iyilik yaptık üstüne azar işittik .
- +1 yıl
@denizznby peki öyle olun iyi akşamlar.
Soran+1 yıl@denizznby teşekkür ederim canım iyi arkadaş olabilirmisiz fikirlerin mantıklı ve duyarlı. Diğer arkadasta saolsun ben konuşayım da nasıl konuşursam konuşayım diyen benim eşim gibi ben bilirim diyen bencil ukala biri sizin gibilerin hakkı bizim gibi iyileri hak etmemeniz Allah gönlüne göre versin😊
- +1 yıl
Soran+1 yıl@denizznby saol deniz senin gibiler ve benim gibiler iyiki var bak alt ettik bay ukalayi😊
- +1 yıl
Soran+1 yılİşte dedim ya aynen soykedigin gibi (sen hep haklısın hep haklısın ) buna bencillik denir. Tabi kendince haklısın😊sadece kendince neyse olumlu ya da olumsuz hersey için teşekkür ediyorum bir daha ön yargıyla kimseye yaklaşıp cahil muamelesi yapmazsin en azından fikir senin fikrin varsin topluluk içinde konuşmada fikir sana özgü kalsın. Gördüğün gibi ne ben ne de diğer arkadaslarca kabul gormuyor😊
- +1 yıl
@soran benim bencil olmam için bir kere çıkarımla ilgili bir konu olması lazım ki benim çıkarımla en ufak ilgisi bile yok konunun hadi onu geçtim madem cahil değildin neden köylü kızları gibiilk kur yapana hemen atladın ? cahilmişsin işte anla bunu şu an olmayabilirsin ama o zaman cahilmişsin.
- +1 yıl
herkes senin gibi mükemmel değil red
çıkarı yokmuşmuş
çok iyi demagoji yapıyorsun
her insan hata yapar
burada en son akıl verecek insanlardan biri sensin
dayanamadım şu yorumları görünce
iyi niyetli olduğundan şüphe ediyor insan yorumları görünce
hayatı seksten ibaret gören birisin fazla yorum yapma batıyorsun - +1 yıl
@Ate_ist en azından senin gii var olan ve evreni kaplayan koca bir gerçeği görmeyecek kadar kör değilim aslında kör demeyecektim çok daha ağır konuşacaktım da dua et modsun pardon sen dua etmiyordun değil mi.
Soran+1 yılRedhotline sayfamı terk et Allah seni bildigi gibi yapsın.
- +1 yıl
@Ate_ist beynin yerinde kalsın ihtiyacın var ona o varken bile bu haldesin o olmazsa düşün artık halini keşke bilgisayarlara ram taktırma gibi senin de bir kaç beyin daha takma şansın olsaydı o zaman seni dikkate alırdım hadi güzel modcum sen işine ben işime sen her zamanki gibi ayakta uyumaya devam öptüm byeee.
- +1 yıl
@Ate_ist ben gerektiği yerde gerektiği yere vurmasını çok iyi bilirim arkadaşım o konuda çok yetenekliyimdir merak etme ;)
- +1 yıl
@Ate_ist süpersin abi yaaa avrupa modelli abimiz lafa gelince türk tripleri atıveriyor bu ülke senin gibiler yüzünden bu halde falan vayyy beee.
+1 yılboşanmak tabi kolay olmamalı ama okumuş, kendi çevresini terk edip, onun şehrine taşınmış birisi olarak hem ailesinin hem de kendisinin çok daha ilgili olması gerekirken tam tersi olmuş gibi. bu noktada, olay da sadece eşinin ilgisizliğinden öte, bence cehalet te var. artık gelin kaynana muhabbeti mi kalmış. bu ilgisizliğin haricinde birde yeni çevrenin vermiş olduğu yalnızlıkla da mücadele ediyorsundur eminim. bu çerçeveden bakınca boşanmak en doğrusu sanırım.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yalnızlık ilgisizlik is hayatı ve bunlarla mücadele için sadece eşim bana yeter dedim ama kendisini bogdugumu söyledi bana nişanlı ken destek olurum diyen insan evlenince değişti beyler sözüm size tutamayacaginiz sözleri vermeyin kimselere adam olun adam. (Babalarımiz gibi)
+1 yılöncelikle boşanmalısın tamamen..
bir haftalık ayrılıgınız var.. henüz evlisiniz
önce boşan hayatına bir anlam kat kendine bir hedef belirlen
sonra yanına birisi gelir ya da sen birisine gidersin.
bu sonraki hamleler03 Yorumla
Soran+1 yılDaha aramadi boşanmayla alakali bile olsa. Davayi onun açmasını bekliyorum bizde boşanan çiftte pek yoktur nasıl yaparım ne yaparım kanuni süreci de pek bilmiyorum
- +1 yıl
bir avukat tutarsanız davası siz açarsanız cabuk biter..
aksi takdirde onu beklersin
üç dört aya geri eve dönersiniz gibime geliyor
Soran+1 yılOnun yanına mi sanmıyorum bir mucize olmadıkça asla
Sizin olayınız bitmiş zaten.
Yara sarmak için kimseyi kullanma,
O da seni kullanır.
Akışına bırak. Seni hakettiğine inandığın biri çıkarsa şans ver kendine...12 Yorumla
Soran+1 yıl😊 öyle yapıcam teşekkür ederim
+1 yılBende bir erkek olarak aynı süreci yaşadım. Allah yardımcın olsun öncelikle. Evet Malesef erkeklerin bunu bayanlarda yapıyor, boşanmış kişiye kötü gözle bakıyorlar. Faydalanmak isteyecek zihniyeti bozuklar çıkacaktır muhakkak. Dikkatli ve temkinli olmalısınız. Ayrıca evliliğinizi tamamen bitirin öyle yeni ilişkiye başlayın kimse aldatılmayı haketmiyor. Önünüze bakın inşallah iyi günler sizi bekliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah arkadaşım inşallah boşanma davası açmasını bekliyorum ama o bosayacagim diye baş baş bağıran adamdan ses yok mahkeme kağıdı gelse de önüme baksam diyorum artık.
Daha boşanmadan yeni bir ilişkiye başlarsan eşin senden yüklü bir para alır. Ayrıca evet şu an sana yaklaşak erkeklerin hemen hepsi başka sebeplerle arkadaş olmaya calısacaktır..
02 Yorumla
Soran+1 yılBosanmadan sonrasini kast ettim aslında neler bekler beni on yargı vs
+1 yılerkekler fayda için mi yaklaşır yanıma ne yapmalıyım
ne demek bu :|01 Yorumla
Soran+1 yılGayet açık zaten
+1 yılsenin yerinde olsam ilişki falan istemem birinden çekmişim kurtulmaya çalışıp kafamı dinlerdim, çivi çiviyi söker mantığı yanlış..
13 Yorumla
Soran+1 yılBoşandıktan sonra ilişki olabilir diye düşündüm çünkü daha çok gencim eşim den hep bir bebek istedim o istemedi ilerisi için bir cocuk hayalim var ama
- +1 yıl
Tabi ki olabilr ama bence biraz kafa dinle
Soran+1 yılAynen dinliycem dinliycem 😊
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun... Zor bir sürece girmişsin ve Allah yardımcın olsun... Sana önerim önce boşanma sürecini tamamlaman sonra hayatına bir erkeği almandır
05 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılYa ben Boşandıktan sonra bir ilişkiyi kast ettim şu an değil tabiki
- +1 yıl
Soran+1 yılÖyle genel olarak planci programlı bir insanım belki de beni daha çok yaralayan yönüm budur. planlar alt üst olunca emek boşa gidince maf oluyor insan
- +1 yıl
hayatta her zaman bir adım sonrasını düşünmek doğru bir adım değildir
senin derdinidinleyecek dert ortağına ihtiyacın var herşeyden önce ilişkiyi sonra düşünmelisin bu kafayla sağlıklı karar veremezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılİliski şu an demedim ilerde dedim
hayatını akısına bırak rahat ol oylede boylede kımın ne dusundugunu zamanla anlıyacaksın uzulme ben derım
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem de öyle diyor
sen biraz bekle, bu ne acele, yeni bir ilişkiye açık mısın gerçekten de? ayrıca boşanmadan yeni biriyle başlama, onunda başını belaya sokarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBosanmadan sonrasini kast ettim
10 ayBır ilişkı Bıtmeden başka bır ılıskıye başlamak sağlıklı bır ınsanın verebılecegı karar degıl bence bu dusunceyı kafandan çıkar kımse bır başkasını unutturamaz Beyın oncelıkle sılmesı gerek
11 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Takip atar mısın lütfen
Üzülme sakın en isabetli kararı vermişsin, böyle daha mutlu olacağına emin olabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle en azından ailem yanımda olacak ise gidip gelince param bana kalicak verdiğim halde sorgulanmayacagim.
Soran+1 yılEvet her adimimda
Soran+1 yılValla öyle köle gibiydim
+1 yılBosanmak icin biraz beklemelisin bence kolay degil o karari vermek
07 Yorumla
Soran+1 yılOnun dava açmasını bekliyorum aramiyor sormuyor beni kafasını dolduran bencil bir ailesi var zaten tek korkuları oğlan istanbula gider de biz yalnız kalırız sırf bu yüzden beni karalamak için ellerinden geleni yapacaklardır. Evde kafamı koyduğum yerde uyuya kalıyorum bir değişik oldum ne bileyim
- +1 yıl
Peki bu dava durumu senin kafanda olan bisey mi yoksa istanbula ayrilmak icin gittigini bilio mu esin?
Soran+1 yılBoşanma benim isteğim değildi onun her kızdıginda söylediği bir sözdu zaten çabuk sinirlenen bir insandı. Kız gibi bir kuserse 3 gün kesinlikle konuşmaz beni yanına yaklastirmaz telafi etmeme imkan tanımazdi son kavgasında babasını aradı ben bosaniyorum dedi eminmisin dedim eminim dedi sonra bizimkiler aradı bak babama söyliycem eminmisin diye tekrar baktım yüzüne buz gibiydi yüzü eminim dedi tekrar 2 saat sonra ben eşyaları tiparlarken geldi seyran pişmanim dedi ama iş işten gecmisti
- +1 yıl
Pismanlik olusmus baksana acele karar verme onun ailesi cok mudahil oluyosa bunu direk soyleme senin etkin altina girmesi icin ugras bence gene olmazsa artik oda isteniyor demektir bosan gitsin
Soran+1 yılBu yüzden 1 haftadır bekliyorum ama gideceğim gün bunu bile bile ise gitti 1 haftadır aramadi hadi ben nom u değiştirdin ama ailemi de aramadi 3 gün önce sadece faceye resmimizi koymuş yaptığı tek şey bu ailem beni tekrar ankaraya yollamaz o gelirse bir şans vermek isterim ama okadar aileci ki bunu nasıl kabul eder bilmiyorum
- +1 yıl
O zaman zamana birak tercihi o yapsin ki bitirip pisman olan sen olma
Soran+1 yılEvet bende öyle yapıcam varsin sorumlulugu o alsın.
Oluruna birak. Ustune dustukce icinde ki yara buyucek. Zaman herseyi cozecek inan bana.
03 Yorumla
Soran+1 yılAilemde böyle diyor ama okadar zor ki bir de bununla etmemiş biri olarak bunu yaşamak koyuyor bana
Soran+1 yılÖyle
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Seni hak etmeyen biri için değmez üzelme ayril mutluluğa adım at
03 Yorumla
Soran+1 yılInsallah hakkımda hep hayırlısı dedim gidişat bossnmayi gösteriyor zaten
Soran+1 yılAmin insallah
+1 yılbüyük ihtimalle faydalanmak için sıraya gireecekler.
03 Yorumla
Soran+1 yılSonraki süreç arkadaşlar sonraki surec
- +1 yıl
sonraki sürecide Allah bilir.
Soran+1 yılOyle
+1 yılerkekler fayda için yaklaşır yanına, Allah iyiler ile karşılaştırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun
+1 yılbu konu uzar hayat bir kişiden ibaret değil ve kul sevdiğiyledir
00 Yorumla
+1 yılbiten bitmiş giden gitmiş bu saaten sonrası zarar
09 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı ne diyim ki
- +1 yıl
tabi her şeyin hayırlısı çok tavsiye eedilecek bişey değil ama bittiyse yapacak bişey yok Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun çok kafasına vuracak donecek ama olan bana oldu
- +1 yıl
herkesin bir sınavı var. buda senin imtihanınmış. keşke hiç bişey olmamış olsada iş bu noktalara gelmeseydi
Soran+1 yılKeşke de bilinçsiz biri olsam neyse ailem 4 4 luk insanlar bizde boşanan yok ne bileyim sevgi saygı önemli yer tutar bunu bana yasattilar ya sonuna kadar uğraştım bunu ben bile bu özveri ile yasadiysam herkes yaşar insanlara lütfen on yargı ile yaklasmayin arkadaşlar.
- +1 yıl
ne ön yargısı? ben sen suçlusun felan demedimki tabiki herkesin başına gelir. evlenmek ne kadar doğal ve hasa boşanmakta vardır. sen yanlış anladın sanırım
Soran+1 yılYo sana demedim. Genel konuşuyorum.
- +1 yıl
birilerini eleştirmek ya da fikir vermek... başkalarının hayatı üzerine konuşmak kolaydır. benim tarızm değil her şeyi sen yaşadın acısınıda sen bilirsin senin analıyorum desemde anlamam sadece zor olduğunu biliyorum o kadar ve elimden dua etmekten başka bir şey gelmez Allah ikiniz içinde hayırlısı ne ise onu versin
Soran+1 yılAmin insallah ne çok yakisirdik birbirimize gören ne güzel çocuklarıniz olur sizin derdi ama olmadı hepsi gözümde kaldı hayırlısı hersey için saol
Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. yenı bır ilişki için çok yanlış zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılİlerde arkadaşlar boşanma gerçekleştikten sonra
Soran+1 yılAnladım saolun
+1 yılboşandın mı sen peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek kardesim ve babam geldi tüm çeyizimi araba yükleyip istanbula getirdiler tel nom değiştirdim 1 hafta oldu faceye sadece resmimizi koymuş ama ailemden birini dahi aramadi. bosanma resmi olarak gerçekleşmedi. Ailem onun dava açmasını bekliyor.
- +1 yıl
sen neden boşanmıyosun? ondan neden bekliyosun
Soran+1 yılBunun sorumlulugu bana yüklenmesin diye çünkü bu ağır bir yük varsin yapsın sonra adım gibi eminim ki hayatının her adiminda pişman olucak neden bana yuklensin ki bu sorumluluk kaçan ben değildim.
- +1 yıl
anladım hayat senin karar da senin
Zor çok zorr
00 YorumlaCanm benim ya
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!