Nasıl geri kazanırım güvenini?

Evliyim ama çok farklıyız. Görücü usulü evlendik. Sevdim ben ama o bana hiç sevdiğini hisettirmedi. Herşeyi sanku zorla yapıyordu. Bir yere gidelim dediğimde zorla tamam diyordu. En son pes ettim. Çok yalnız hissediyordum. Biriyle netten konuşmaya başladık. Ama sadece konuştuk. Şimdi ne diyeceksiniz biliyorum . Lütfen söylemeyin sizin söyliyeceklerinizden daha kötüsünü ben kendime söyledim ve hala Söyliyorum. O çocuğa bağlandım ama eşimle aslında biyle olsun istedim hep. Suçlu hisediyordum konuşunca bir çok kez bitirdim. Eşimle..

konuşmayı denedim..ama hiç yaklaşmıyordu..benle konuş mutsuzum dediğimde anlamıyor sevgidiğini hiç söylemiyen biri. .düzelsin istedim hep. Hata yaptım ama ayrılmak istemedim hiç. Hep düzelsin diye hala çaba göstermeye çalıştım. .ama öğrendi. .suan çok kötü herşey. .bitirmiyor..ki bende aslında istemiyorum bitmesini. .ama onun nedeni çocuk..benimki sadece çocuk değil. .onu seviyorum. .ama konuşmuyor da. Ne yapmalıyım. Konuşmasak bu hiç çözülmiyecek. .benim ona plan kurduğumu inanıyor ayrılmak için.ama asla yapmadım. İçimden geçenler değildi o yazdıklarım..nefsime yenildim. .çok pişmanım ama ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl geri kazanırım güvenini. .ona bunları yaşattıhım için ömür boyu vicdan azabı çekicem ama bana inanması lazım..ne yapmalıyım. .inanırmı bir dah?
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece esimle biraz da olsa konuştuk. .ben duygularımı belli etmedim tek hatam bu dedi..beni sevdiğini düşündüğüm icin bosluga düştüm dedim...biraz umudum oluştu. .geri kazamirom belki trkrar..yorumlarınız için teşekkür ederim
Nasıl geri kazanırım güvenini?