+1 yılbir dönem yataga yattıgımda yataktan kalkamıyordum. uykum olmasa dahi üzerimde bir agırlık oluyordu. ne yaptıysam çözüm bulamamıştım. bir tanıdık vasıtasıyla hocaya gittik. normalde büyüye inanmam ama artık umudumu yitirmiştim. bu yüzden gittim. büyü yapılmış dedi. bozmak için bir miktar ücret talep etti. eğer sorunum çözülmez ise ücreti iade edeceğini de söyledi. yaklaşık 3-4 gün sonra kendimi toparladım. öncesinde sanki yataga baglıyorlar gibi kalkamıyordum. başına gelmeyince kimse bu tarz şeylere inanmaz bence.
22 Yorumla
Oğlak+1 yılbu anlattıgın sey karabasan olayı falan bence kendini bikaç sefer aynı olayı yasayınca umutsuzluga kaptirmışsın ve psikolojik olarakda hocadan sonra iyi oldugunu zannediyosun
Soran+1 yılevet inanmıyorlar ben keyfi olarak neden böyle bişey düşüneyimki şüphelenmesem rahatsız olmasam neden hocaya gitmek isteyeym 24 yaşındayım ne falcı bildim ne hocaya gittim bu zamana kadar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak arkadaşım düşüncelerini her zman zinde ve temiz tut
eğer böyle bir şeyden şüpheleniyorsan iyi bir hocaya git eğer sana bir bakmaya sende büyü var diyorsa kesinlikle yalan buna inanma bir bakmaya büyü olup olmadığını analyamaz tabii durumun çok vahim değilseee... bende giden biri olarak söyliyorum tabiibana öyle bir şey demedi..
hayatımda benimde genel olarak çok aksilikler oldu 2010 ve 2012 yılları özellikle ama herşey gelip geçicii12 Yorumla
Soran+1 yılevet burda söyledim herkes düşünce değil ben bu kadar taksaydım 2 yıl beklemzdim hiçbişey için uğraşmazdım ama başına gelmeyince insan anlamıyor sanırım.. keşke güveneceğim tanıdık bir hoca olsa
Cevap sahibi+1 yıltamam iyi birilerini bulursun rahat ol kendini zinde tut olumlu bak olaylara... büyü belirtilerivar mı?? ne yönde aksilikler bunlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyülere inanmıyorum pek desem mi acaba. Ona bakarsan benim son 10 senedir herşeyim ters gidiyor şimdi senin gibi paranoyak mı olayım. Sen Allah'a inansan her gece dua etsen bu tarz saçmalıklara vaktini harcayacağına Allah sana yardım ederdi belki. Rüyalarıda böyle batıl mantıksızlıklara yormayın.
15 Yorumla
Soran+1 yılyaşadıklarımı bilmediğinden böyle düşünmen normal. ben elimden geleni yaptım eğer başta böyle deyip kesip atsaydım anlardım sizin düşüncenizi. neyse saygı duyuyorum inanmayabilrsinz
Cevap sahibi+1 yılevlendiğimde bakireydim, eşim tarafından tecavüze uğradım, babam annemi ölsün diye merdivenden attı, işimi kaybettim, parasız kaldım, şu an babam beni mahkemeye verdi annemi aldattığını açıkladım diye, sevgilisinin kardeşleri beni darb etmeye kalktı. ağır bir depresyonu atlattım ve hala ayaktayım Allah'ın sayesinde. sen ne yaşadın? herkesin yaşadığı kendine
Soran+1 yılçok zor zamanlar yaşamışsın bende zor zamanlar yaşadım bak uykuda uyanıkken hissediyorum ama bulamıyorum. teşekkür ederim bende inanmazdım belki ama yaşadıklarım bul diyor var diyor böyle bişey
Cevap sahibi+1 yılbu ara boşandım tabiki, çünkü aynı zamanda eşim beni bıcaklamaya bile kalktı para için. senin için dua edeceğim benim yaşadıklarımı yaşama diye son 10 senedir çekiyorum kendime birşey yapmadığım için ve bunca acıya karşı şu an parasız olsam zorla iki öğün yemek yiyebilsem bile bana biri büyü yaptı mı diye sormam kimseye
Soran+1 yılyaşadıklarına çok üzüldüm :(( allah yardımcın olsun.
+1 yılbüyüye falan hala inanan var mı yaa? hayatının bir döneminde herkess olumsuzluklar yasar veşu anöyle bir durumdasın. rüya olayıysa sadece bilinçaltı..
02 Yorumla
Soran+1 yılyaşamayan bilmiyor böyle düşünmekte kendinizce haklısınız ama bende bunları durup duruken söylemiyorum
Başak+1 yılbüyünün Kuran’da yazıldığını biliyorsundur umarım Müslüman olup cin diye bir şey yok falan diye gezen tiplerden değilsindir umarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Rüyaların gerçek olmasına felan inanmam ama büyü gerçekten yapılabilir birşey . Öyle üfürükten kandırılacağın birine değil de bir normal aklı başında dinden anlayan birilerine sorsan daha iyidir . Mesela Cuma'ya giden bir akraban varsa bir cami hocasına sordur derim
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. birkaç kez rüyamda buna yönelik sinyaller vardı.. başıma gelmese bende belki inanmazdım ama o kadar olumsuzluk varki. güveneceğim bir hoca tanımıyorum nasıl güvenilir :(
Soran+1 yılsağol bulurum inşallah
+1 yılYaşın kaç neden büyü yapıldığını düşünüyorsun. nasıl şeyler yaşadın 2 senede de bu fikirler aklına girdi. Rüya bilinçaltını etkisi gerçekten bir konuda çok düşünürsen görürsün rüyanda en kötü haliyle.
15 Yorumla
Soran+1 yılçok şey yani yüüzm gülmedi sabrettm dua ettm ama bulamıyorum çıkışı. burda büyü denilince dalga konusu oluyor ne diyeym yaşamak ve uzaktan seyretmek bambaşka bişey
Balık+1 yılYok olabilir, inan burda kendilerinin lanetlendiğini düşünen aldığı ahların acı acı çıktığını düşünen, hiç günahı yoksa bile belki geçmiş hayatlarımda çok kötüydüm bu hayatımda onların acısı çıkıyor sanırm diyen insanlar vardır adım gibi eminim. Sende lanetlendiğini düşünüyorsun olabilir. Ama Allah bazen sevdiği kullarını zorlar benim 2 senede neler geldi başıma , Allaha isyan eden bir tiptim. Devamını yazıcam da karakter hakkım yetmiyor :) Yorum yaz ya da mesaj at :)
Soran+1 yıldediklerinki gibi değil.teşekkür ederim
Balık+1 yılTakıntı yapmışsın bence, neyse sonuçta ben bir yerden sonra Allaha sitem etmedim yardım istedim sonra herşey o kadar hızlı düzelmeye başladı ki, başım sıkıştığında yardım istemek gerçekten çok yardımcı oldu. Bence bir hocaya gitmen çok yanlış, hem kaptıracağın parayı hemde büyü bozmak için gene büyü ile uğraşacağın için alakasız da olsa günahı var. Umarım sıkıntıların düzelirde dönüp geriye haline gülersin.
Soran+1 yılteşekkür ederim
İzmir ve Aydın taraflarındaysan SELÇUK - BELEVİN'de meşhur bir üfürükçü var. Gitmek ya da gitmemek senin tercihindir
11 Yorumla
Soran+1 yıluzak teşekkür ederim
+1 yıl2 kız bana bu olayı yaptırdı
peki aşırı bunalma sıkıntı evden çıkmama halsizlik aşırı sinir
ve onu düşünmevar mı?içinde?
gitmek istiyorsun ama gidemiyorsun birşey seni hem itiyor hem geri çekiyor ?11 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş olsun ya anlatıyorsun inanmıyorlar neden durup dururken söyleyeyim benimde rahatsız olduğum durumlar var. şüphelendiğim insanlar var ama yinede günah almak istemiyorum
bendensin sen de.. garantisini veremem ama görünebileceğin birini sadece tavsiye ederi.bana da faydası olmuştu.hatta benim de gene gitmem gerek sanırım
116 Yorumla
Soran+1 yılhoca gibi hoca bulmak zor nasıl güvenilecek .
Soran+1 yılçok zor inşallah bende bulurum sana kimin yaptığını söyledi mi
Soran+1 yılşüphelendiğim inanlar var ama yinede günah almak istemiyorum. herşeyim ters gidiyor hiç yüüzm gülmüyor yani sanki herşey hayatım ters akıyor çok şey yani
Soran+1 yılanladım geçmiş olsun diyeymallah korusun böyle şeylere inanmayan çok ama başa gelmeynce bilmiyor insan
Soran+1 yılneden büyü yapar insan ve nasıl yapar bunu hocalar ya
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yılsağol inşallah bir çözümü olur sende umarım kurtulursun
Soran+1 yılbişey sorcam yapanı söylerler mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılmahalledeki caminin hocasına git anlat o yol gösterir ama büyü bozmak için hocaya gitmekte günahtır sonuçta bence sen aç kuran oku
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, dua okuyorum ama geçmiyor bu durum 2 yılda çok yıprandım. büyü yapmak günah ama bozmak günahmı elimden ne gelir ki
Cevap sahibi+1 yılbence cami hocasına danış enazından seni güvenilir biryere yönlendirir öyle bilip bilmedik yerlere gidersen belki başına daha büyük işler alırsın canım
Soran+1 yılçevremdeki camide hoca ilgili değil sanmam ama bir bakayım teşekkür ederim
kendini büyüye o kadar kaptırmışsınki öyle bir rüya görmüşsün..nerden biliyosun başına gelenlerin Allah tarafından gelmediğini? belki şu an ilahi bir sınava tabiisin... büyü,muska gibi şeylere kafaya takma..
05 Yorumla
Soran+1 yılsadece ben değil benim ailem de böyle bişey olduğunu düşünüyor ben 2 yıldır gitmedm ama var bişeyler anlatılmıyor
Boğa+1 yılbende böyle şeylerle çok karşılaştım hatta insan sıfatında cin bile gördüm bunları kendine takıntı yaptıkça daha çok korkar ve ezilirsin altında... şöyle yap o zaman para için değilde sevap için bu işi yapan gerçek hocalar var bu hocalar tesirli dua ve surelerle insanların şifa bulmasına vesile olurlar.. bulabilirsen git.. ama para için yapanlara sakın ama sakın gitme...
Soran+1 yılevet bende bulmak istiyorum ama bulamadım keşke bulsam işin ilmini bilen sağlam bir hocaya gitmek istiyorum
Soran+1 yılamin allah böyle şerlerden korusun
+1 yılislamın ritüellerini yerine getir en baştan, sorun düzelir
13 Yorumla
Soran+1 yılinancım var elimden geleni de yapıyorum :(
Boğa+1 yılhamdolsun, namazı arttır o zaman kardeşim :)
+1 yılmusallat filmlerini izle ondan sonra büyü diye gez dur, diyanetin web sitesine gir orda sor danış, sonra hacı hoca derken sende yoldan çıkma,
02 Yorumla
Soran+1 yılizlemedim öyle şeyler izlemem. hocayada gitmedim farkındaysanız sordum çözüm arıyorum
Oğlak+1 yılfazla kurcalama böyle şeyleri git dediğim yere sor onlar nederse onu yap,neyse bu konuda bilmediğin çok şey var büyü deyip geçme...
Büyüye filan inanma. Olumlu şeyler düşün, o durum kendiliğinden düzelir.
00 Yorumlaaaa bendemi büyülendim acaba.. takılma böyle şeylere kaç yaşındasın ki sen?
010 Yorumla
Soran+1 yıltakılmayacak gibi bişey olsa takmazdım ki bu yaşıma kadar ne falcı ne hoca bilirim
Soran+1 yılsenin düşünceni anlıyorum eğer başlangıçta öyle düşünmeseydim çoktan hocaya giderdim çabaladım ama var hani bazen insan hisseder hem uykuda hemde uyanıkken.. ne diyeym yaşamayan bilmiyor sanırım
Soran+1 yılgüvenemiyorum tanıdığım bir hocada yok nasıl bulcam gerçekten bu ilimden anlayan hocayı :(
Soran+1 yılişte doğru yapmayıp kandıranda oluyormuş ve fazla para alıyorlarmış
Soran+1 yılsağol bakıyorum umarım bulurum çaresini
+1 yılbu ne yaa azcık kotu gıttımı hersey herkez buyu dıyor allağa sığın hıc bırseyın kalmaz büyü yoktur cahalet vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılazıcık değil işte öylesine değil yani
Boğa+1 yılbenımde bır dunya olumsuzluğum oldu borc işten cıkarılma kız arkadasımdan ayrılma ama hıc bır zaman buyu demedım sadece dik dur savas allaha sığın
Soran+1 yılallaha sığınıyorum zaten ayakta kalamazdım ama var üzerimde bişey.. bunu batıl inanç olarak algılama şu yaşıma kadar ne hocalara ne falcılara gitmedim ama geçmiyor benim etrafımda hasetlenen insanlar vardı günahlarını almak istemiyorum işte bende bilmiyorum ne yapsamda kurtulsam bu durumdan
Boğa+1 yılekle benı bı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir hoca var aslında fakat, karışımı fazla yapıyormuş. İçindeki cinleri söküp alıyormuş
https://www.youtube.com/watch?v=psb6FcE9IaE08 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçmek zorunda mısın
Cevap sahibi+1 yılpardon tamam şöyle bir soru sorcam, kim sana neden böyle birşey yapar ? ben inanmıyorum normalde böyle şeylere.
Soran+1 yılinanmayabilrsin ama bu dalga geçmene nedenmi olmalı. ben çok mu istiyorum inanmayı. burda bir durumu anlattım yardımcı olmayacaksanız en azından üzmeyin
Cevap sahibi+1 yılBenden sana tavsiye, ben çok duydum böyle yok orada hoca var yok buradaki böyle üflüyor (lodostan etkili) hepsi yalan dolan bunların. Bir kere şu var, eğer bu işten hoca denilen mahluk para alıyorsa. Bu adam bunu ticari amaçla yapıyordur. Bu tür insanlar ne allah tanır ne başka birşey.var mı?çevrende sana böyle büyü yapacak birileri.
Soran+1 yılşüphelendiğim insanlar var ben bu zamana kadar ne hocaya ne falcıya hiçbirine gitmedim. 2 yıldırda gitmedim eğer bişeyleri yaşamasaydım böyle düşünmezdm
Cevap sahibi+1 yılNe yaşadığını paylaşır mısın ?
Soran+1 yılçok derin şeyler bende kalsın
Cevap sahibi+1 yılBen inanmıyorum ama, hani eğer gerçekten böyle şeyler varsa. Tecrübe sahibi olmuş oluruz. Ne yani, birşeyler falan mı görüyorsun. rahatsız falan mı ediyorlar ?
aklını basına al. hersey duzelicek o zaman.
13 Yorumla
Soran+1 yıldüzelmiyor gösterdiğim çabayı bilemezsin :(
Soran+1 yılyaşadıklarım normal değil ben dua okuyorum inancım var gereksz bir takıntı değil bu
+1 yılkurşun döktür
13 Yorumla
Soran+1 yılgeçermi kurşunla
Oğlak+1 yıldenemek lazım. Yıllarca kullanılan bir yöntem. İslam kitaplarında bile sözedilir. Yani boş bişey değil.
Bence beddua almış olma ihtimalin daha fazla.
02 Yorumla
Soran+1 yılanlaşamazsam konuşmam ama zarar vermem kimseye
Ekmeğe basmış olabilirsin dikkat et kendine.
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir bir hocaya git kısa zamanda
01 Yorumla
Soran+1 yılblsam keşke:( her hocayada güvenilmiyor. teşekkür ederim
Daha kotu ne olabilir ki !
00 YorumlaYıl olmuş 2013
21 Yorumla
Soran+1 yıllaf dalaşına girmicem
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri