Eşiniz sizi sıkıyor mu? Baskı uyguluyor mu?

ben yeni evliyim 2 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik. eşimin tüm baskıları beni istemeye gelecek oldukları hafta içinde başladı. benim gardolubum askılı, hafif dekolteyli bluz ve diz üstü etekle doluydu giyim tarzım böleydi eşim biz sevgiliyken hiç giyim kuşamıma tepki göstermiyordu ama istemeye gelecekleri o bir hafta içinde beni karşısına alıp gardolubumu değiştirmemi istedi etek giymek yasak, askılı yasak dekolte yasak dedi bende kabul ettim ve gardolubumu değiştirdim. sözlenidik, nişanlandık bu sefer de yeni yasaklar çıkardı kalçaları kapatacak şekilde kabanlar ve bluzler giy dedi ve dirsekten yukarı kısa giymiyeceksin dedi çok ağladım bu yüzden nafile en sonunda bana bunu zorla kabul ettirdi.Şu anevliyiz ve yaz mevsimine giriyoruz ve ben hiç yaz olmasını istemiyorum çünkü resmen kapalıyım sadece başörtüsü takmıyorum ve bu durum beni çok üzüyor napmam gerek. facebook hesabı da kapattırdı tabi kenidside kapattı kendi hesabını. işimide çok sevdiğim halde bıraktırdı evlenmeden 1 gün önce ayrıldım işimden de. resmen sadece onun her dediği oluyor ben ne kadar eşitiz desemde eşit diliz dior. ayıptır sölemesi kestirtiyim mi eşit olmak için dior susup kalıyorum. bana hiç acımıyor bu konuda ama beni çok seviyor benim onu sevdiğimden daha cok seviyor beni hergün çicek getiriyor sevgi sözcüklerine boğuyor yemek yaparken bile mutfakta yanımda durup beni izliyor gidip salonda falan oturmuyor yorgun olduğu halde. hep fotoraflarımı çekiyor her halimi ölümleştiriyor. hiçbişeyimide eksik ettirmiyor, gezdiriyor arabayı hep benim kullanmamı istiyor ama giyim konusunda beni çok sıkıyor bu konuda çok mutsuzum siz olsaydınız napardınız bu kadar sevgiye boğulsaydınız sevinirmiydiniz yoksa benim gibi giyim konusun takıp kenidinizi üzermiydiniz.
Eşiniz sizi sıkıyor mu? Baskı uyguluyor mu?