Ondan nefret ediyorum ama seviyorum napcam?

Aynı mahallede oturuyoruz binalarimiz karsilikli. Cocukluk askim onu cok seviyorum o beni seviyormu hic bir zaman anlamadım en on ciktigimizda 4 gun surdu 1 kere sarildik cok eglendik 4 icinde mahallede oyunlar oynadik cok guzeldi sonu kötüydü ayrılalım dedi falan. ayrildik sonra zaten seni hic sevmemistim baska birini seviyodum falan demeler filan ardan 3 ay gecti arkadaslarima sevgilisi varmk falan sormalar benim olmadigi halde var dedim tamam falan dedi sonra bana yazdi konustuk falan ama ben kotu cevap veriyodum ne var falan diyodum sonra pisman oldugunu ayrilma sebebi de etraftan aldigim sacma sapan duyumlardi dedi inanmadim tabi. sonra iste daha napiyim kendimi affetirmek icin yalvarmalar falan sana mesaj atmak icin alarim kuruyorum dedi unnutmayim diye bu sozunden herseyi anladim zaten ama onu ne olursa olsun cok seviyorum kabul etmedin istemiyorum dedim simdi yazmiyo artik en son bu durum atmisti sen kendini zorla unnuturdun keyfinlede hatirlayamam. Diye unnutu heralde affetmek icin biseyler yapsin istiyorum ic cabalamiyi onj cok seviyorum aklima gelip duruyo napcam ondan baska birinide sevemiyorum ki Yarim edin ne olur ya?
Ondan nefret ediyorum ama seviyorum napcam?