Içimde hayata dair hiçbir heves kalmadı?

Merhaba herkese iyi geceler.. Öncelikle 23 yaşındayım. Calisiyorum. . Hayatım böyle geçiyor şimdilik. Daha çok gencim bilmiyorum neden bu kadar karamsarlık yaşıyorum bilmiyorum. Hayatıma 2 kişi girdi bugüne kadar. Kısa zaman önce yaklaşık bir ay oldu. Birlikte evlenmeyi düşündüğümüz karşılıklı o benden daha çok istiyordu. yaşca büyüktü benden. Olgundu en azından. Ayrıldık. 7 ay boyunca hergün konuştuk. toplasak 2 kez gördüm. Ama çok sevdim. Değil elini tutmak sarilamadim sıkı sıkı bile. o kadar güzel hayallerimiz vardı ki. ilk defa bir erkek beni annesine anlatmıştı.. Bende tabi ki. çok güzeldi. Benim için tam anlamıyla adamdı. gerçi hala öyle. Yalnız çok takintili bir insandı. Ayrılık sebebimiz ailemle anlasamayacahini düşüncesi oldu. Daha çok uzulurmusuz. sevmese benimle gününü gün edermiş ama sevdigi icin uzak duruyomus. ayrıldıktan sonra kaç kez yazdım. seviyorum ayrılmayalim dedim. bende Seviyorum ama olmaz dedi. ailelerde evleniyormus. çok özlüyorum ama artık yazmıyorum. iyice içime kapandim. içimden hicbirsey gelmiyo. o kadar kıyafetim makyajlarim var hevesim yok yüzümü yıkayıp ise gidiyorum. hayata karşı herseyden soğudum. nasıl geçecek bigün döner mi..
Içimde hayata dair hiçbir heves kalmadı?