İlişkide aile engeli ne kadar dikkate alınmalı?

4 bucuk yil ne yasarsak yasayalim birbirimizden kopamadigimiz bir iliskim vardi ve bu surede bir kere bile evlilik konusunu acmadim. cunku sadece sevdim. ileriye ilk bakmak isteyen o oldu ve konu acildi. beni kaybetmeyi goze alamayacagini defalarca soyleyen adam , o hic evlenmemis biri, bense evlenip ayrilmis bir bayan olmam sebebiyle özellikle annesinin restine maruz kaldı ve bitirdi. zaten sevmedim demek de kurtulus cumlesi oldu. 1 yili bitmek uzere ayriligin. ama hala sevgim ilk gunku gibi ve hala ilk gun gibi içim aciyor. hicbiseye cevap vermedigi gibi her ortamdan da engellemis durumda. ne yapmaliyim? Sevgisiyle bekleyeyim mi bir umutla yoksa ummadigi bir anda yeniden karsisina cikip konusmaya mi calisayim?:(
Güncellemeler
+1 yıl
Olmayacak duaya amin denmez sozuyle ne olursa olsun Allah tan umit kesilmez sozunun celiskisi degil midir bu?
Güncellemeler
+1 yıl
Sabahlara kadar hatta gunlerce yazabilirim duygularimi da umutlarimi da caresizligimi de.. aklima gelmeyen su da olabilir aslinda diyebileceginiz bisey yok mu? Olmaz denilecek bir sevginin ta kendisini yasiyorum.. Allah in mucizeleri unutmak ne kadar dogru?
İlişkide aile engeli ne kadar dikkate alınmalı?