Evli olan patronumdan çok hoşlanıyorum napacağıııım :(

Bi işyerinde çalışıyorum ve her pozisyonun bi takım lideri var . Ama ben işe ilk girdiğimden beri takım liderine yani bi nevi menajerimizden çok hoşlanıyorum . İşe girdiğimde onun ekibinde değildim daha sonradan o ekibe geçtim ev li olduğunu öğrendim ama yinede ona karşı sürekli bişeyler hissediyorum rüyalarıma giriyor . adam 30 yaşında ama 24 felan gösteriyor ben 19 yaşındayım işyerinden ayrılan ve benden 1 yaş küçük olan bir arkadaşım bana onunla görüştüğünü hatta aralarında birkaç bişey yaşadıklarını eşiyle mutlu olmadığını felan söylemişti ve o arkadaşım benden güzel çekici yada onu extra kılan bişey yok . Bi yandanda bu adam beni kardeşi olarak görüyor ben defalarca işten ayrılacağımı söyledim başka işte çalışmak için hep mani oldu işte burda daha iyi yerlere geleceksin ben seni kardeşim olarak görüyorum zarar görmeni istemem felan demişti ama ben onu düşünmekten kendimi alamıyorum dikkatini çekmek istiyorum . Yani o arkadaşım nasıl olduda onu kendine çekti bilmiyorum eğer ona baktıysa banada bakar yani .arkadaşımada bunu anlatamadım tabii zaten artık arkadaşımla görüşmüyoruzda ama en azından bi kez bile olsa bu adama sarılmak omzunda yatmak istiyorum . Yanlış bişey belkide ama napıcam böyle bilmiyorum :( :(
Evli olan patronumdan çok hoşlanıyorum napacağıııım :(