Acı çekiyorum telefonu yüzüme kapatdi kavga ettim nisanlim la ona bütüm kufurleri hakaretleri etmek istiyorum?

Acı çekiyorum telefonu yüzüme kapatdi  kavga ettim nisanlim la ona bütüm kufurleri  hakaretleri etmek istiyorum?

6 aylık nişanlıyiz ve
ilk 1 ay hersey güzeldi sonra zamanla aramaz oldu mesaj atmaz oldu bugün yemek yiyorum isteyim uyuyorum yorgunum uyumusum telefon şarja film izliyorum gibi bir ton şeyler söylüyor ben arayinca mesaj atınca hergün konuşmak için onu bekliyorum ve bu aralar dargindim bundan dolayi ve bugün dışarı çıktı isim var diye benden habersiz cafeye gitmiş arkadaşlarıyla 2 saat mesaj atmadi bende merak edip attım nerdesin diye arkadaslarlayim dedi cevap yazmadım yarım saat sonra eve gelmiş ara dedi bende isim var dedim sonra aradım neden haber vermedin dedim arkadaşlar çağırdı dedi arkadaşlardan gaz falan almış galiba evli nisanlilar bile geziyor ben niye gezemiyorum diye cikisti bende hergün insan cikarmi dedim onlar çıkıyor sizinkilerde çıkıyor ben görüyorum falan dedi çocuk muyum sen anlamiyorsun beni dedi sen beni tuvalete de gondermessin bende tuvalet evde var dedim sanki içiyorum kızlara gidiyorum dedi başım ağrıyor kapat dedi bende sakin ol dinle beni dedim saat yedide cikicam yine dedi ben gitme bile demeden bana bağırdı hep senlemi kalacam başım ağrıyor evde dedi telefonu kapat dedi ve yüzüme kapatdi gidecegi yerleri bana soylemiyor sonradan haberim oluyor her gitdigi yere ve faceden şifresi vardı bende arkadaşı yüzünden kavga ettik girme diye face şifresini değiştirdi arkadaslarina daha çok önem veriyor neden ve beni ihmal ediyor neden böyle yapıyor yalvarmasini istiyorum bir defa aradım mesgule aldı bende. Aramadim aramayida düşünmüyorum benim ne yapmam lazım söyler misiniz b
Güncellemeler
+1 yıl
HEPINIZE TEŞEKKÜR EDERİM şu an KENDİMİ GELDİM VE HAKLISINIZ
Güncellemeler
+1 yıl
GERİ ZEKALI BANA BU MESAJI GÖNDERMİŞ NE YAPAYIMSigara gibiydin o Ciğerlerimi Çürüttü sen kalbimi
Acı çekiyorum telefonu yüzüme kapatdi kavga ettim nisanlim la ona bütüm kufurleri hakaretleri etmek istiyorum?