Evet. Adam evliymis. Kimsesi yok saniyordum, meger bir de oglu varmis. Evrak ustunde evlilermis daha dogrusu. Yillarca bilmedim bunu. Inanmadim tabii o evrak ustunde deyince. bir sekilde eski esine ulastim, kibarca sordum. Benimle alakasi yok onun, aranizda halledi dedi ama kendimi kirlenmis ve kullanilmis hissettim. Yediremedim, gururuma dokandi. Ben ne hayallerle ne emekler verdim bu iliski için. Evlenecegim adam dedim, o da öyle söylüyordu ki hala arayip mesajlar atiyor. Ha neden ayrilamamislar, davasi varmis sonuçlanmasini bekledigi. Yillarca bu yüzden bosanamamis falan. Ruh esim keske biraz daha dürüst olsaymis.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet o 2bucuk yıl beni sevdiğini söyledi karşılık bulmadan sonra bende ssvdim çok sevdim hala seviyorum ayrilali 10 ay oldu hala seviyorum ve sanırım. başka kimseyi sevemeyecegim :(
121 Yorumla
Soran+1 yılaynı ben yemin ederim... ilk ve son aşkım olarak kalacak...
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarını okudum hepsini ve kendimi buldum sanki
Cevap sahibi+1 yılBen neler yaptım gurursuzlik olarak yorumlanacak o şu an nişanlı yanı en son oyledi belki evlendi bilmiyorum acelesi neydi artık
Ben geçenlerde o kadar özledim ki yine mesaj attım
Ya geçmişi acmiyacam sadece bir tek istemiyorum yazmasına bile razı olacak dusuma gelmistim ama en son engelledi :) guluyorum çünkü aglamamam lazım artik
Cevap sahibi+1 yılAh bitme sebebi neydi senin
Soran+1 yılyorumlara yazdığımı mı okudun? onun bana bahsetmediği bir çok sorun vardı. bahsettikleri de aile yapımız vs. gibi. asıl ayrılık sebebimiz metafizik olaylar yani dış güçlerin müdahalesi tahmin et artık, o öyle diyor ona inanıyorum değilse de günahı onun boynuna bana yaşattığı acılardan...
Cevap sahibi+1 yılEvet yorumlara yazdikarindan bahsediyorum
Herşey bahane sevmemiş belkide onun da bahanesi aynı aile yapımız farkliymis o kürt ben türk muşum olmazmış
Yaşı benden büyüktü 9 yaş vardı aramızda olmazmış
Ben üniversite okuyorum çok şükür iyi bir meslekteyim ama o okumamış
Bunları ben sorun etmedim o etti ve bitirdi
Kii ben bunları en başta birakacaksan baslamayalim diye herşeyi söylemiştim
Artık. hayırlısı bu diyorum
Soran+1 yılaynısı başta her şeyi söyledim sen ilkim ve sonum olacaksın diye eğer biterse. bitecekse başlamak istemiyorum. her şeyi konuştuk başta neyse o şekilde kabul etmişti ama sonra çelişkiler başladı...
Cevap sahibi+1 yılHala dönse evet diyecegim birisi
Çalışıyoruz herşeye
Hatta birgün yaşlılıkta karşılaşacağımız hayalleri ni kuruyorum falan
İlk olduğunu bile bile bu kadar uzmelerini anlamıyorum
Dedim ya evlendi belki ama niye silemiyorum onu hala bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAllah yardimcin olsun seninde
Soran+1 yılya aynı ben de yaşlandığımızda karşılaşacağımız hayalini bile kuruyorum (elbet bir gün buluşacağız - zeki müren) ve geri beraber olsak benim de evet diyeceğim birisi tabii ki. şunu söyleyeyim bana başka birini sevdiğini söyledi geçenlerde aradı tesadüfen oldu araması da bir şekilde... ve o an vücudum buz kesildi, dudaklarım büzüştü ağlamamak için kendimi zor tuttum, boğazım düğümlendi resmen bir kaç saniye konuşamadım, yutkundum... :/ :( ne acı çektiğimi anlatamam. onu hatırlatacak şeylerden kaçıyorum sürekli ortak sevdiğimiz filmler var izleyecektik tekrar onları beraber, onları izlemek istemiyorum, dinlediğimiz müzikler var, hatta şarkımız var onu hiç dinlemiyorum dinlersem ölürüm dayanamam. işte böyle, aşka inanmazdım onu tanıyana kadar, ilk aşkımdı o benim ve hep öyle kalacak. ondan başkasını sevmem, kalbimi ilk ona açtım ben 20 yaşındayım bunları ilk onunla yaşadım ve asla unutmayacağım ve hep bekleyeceğim onu o şuanki kızla evlenebilir de evlense de bekleyeceğim...
Soran+1 yıl... ölsem de o umutla öleceğim çünkü onu hep bekliyor olacağım şimdi olduğu gibi, o benim son aşkım ilk olduğu gibi...
Cevap sahibi+1 yılYa hangi sehirdesin kendinle konuşuyorum gibi oluyor bu kadar olur
Demekki bir tek ben değilim
Bu şarkı benimde dinlediğim hatta sen yazınca şok oldum
umutlandigim şarkı
şu an bile aglamamak için zor duruyorum
Arada diyorum kaybeden o oldu
Ama üzülen benim nedense
Allah sabrımızı artirsin birgün buda gececk umarım
Ve mecbur günün birinde bizde evlenecegiz belki sevmeden ama hayatın kuralı bu
Bende 21 yaşındayım
Soran+1 yılben de 21 olacağım yakında... istanbul'dayım ben öğrenciyim... ya o kadar doğru konuşuyosun ki evet belki evleneceğiz ama sevmeden onun yerini asla dolduramayacak hep onu arayacak gönlümüz, tüm benliğimiz belki sonumuz adnan'la evlenip o yalana dayanamayıp intihar eden bihter gibi olacak asıl aşkından karşılık bulamadığı ve de üzerine bihter ile değil de onun gözü önünde başka biriyle evlendiği için... ben öyle ağlıyorum ki geceleri sabahlara kadar uyuyamıyorum bir iki haftadır biraz düşünmemeye çalışıyorum benimle konuştu ya ayrıldığımızdan bu yana onda da başka birini sevdiğini söyledi... gel de dayan acıya ve üstelik ben de onun ilkiydim ilkleri yaşadı benle...
Soran+1 yılbizim şarkımız da şu: nightwish - while your lips are still red :'(
Cevap sahibi+1 yılBenle aynı şeyleri düşünen hisseden birinin olmasi bir yandan beni rahatlatirken diğer yandan bir kişi daha bu acıyı yaşadığını için üzülüyorum
Soran+1 yılaynen ben de öyle... ağlamamak için kendimi tutuyorum tutuyorum günlerce içimde, sonra gece sabaha doğru olmuş uyumamışım, birden ağlama krizine giriyorum. şu an çok sakinim o birikme süresi herhalde işte yakında patlayacağım yine... :'(
Cevap sahibi+1 yılTekrar olmaz mi yanı elinden geleni yaptığına inanıyor musun sen
Ben herşeyi yaptım yapabilecegimi düşündüğüm telefona çıkmadı mesaja cevap vermedi ses kaydı yaptım gönderdim annesini bahane etti annene bakarım dedim okulu bahane etti 4. Yılda evleniri z dedim bunları yaptigimda bana başkasıyla gorustugunu ve ailesininde nisanlanmasini istediğini söylemişti bana kızin fotoğrafını bile gönderdi
Of şimdi anlatınca ne malmisim ya hala neler yaptım
Elinden geleni yaptiysan hayirlisini bu olduğuna inanma vakti gelmiş demktir arkadasim
Cevap sahibi+1 yılOlmuyorsa olmuyordur, vardir Allah'ın bir bildiği. İsyan etme sakın, sonra anlarsın, senin icin yapılan iyiligi
-Hz. Muhammed (sav)
Bu hadis beni rahatlatiyor çok şükür
Soran+1 yılelimden geleni yaptım ama haddimi de aşmak istemedim sıkmak istemedim onu çünkü zorla güzellik olmuyor onun bana yaklaşmasını bekliyorum hep o umut var yok değil hala ama işte çok karışık ya bildiğin gibi değil durum daha benim bazı problemleri var ki onun kabul ettiği şeylere dahil bu ancak ailesi sorun eder diye... bilmiyorum ya...
Cevap sahibi+1 yılEig için sağol arkadaşım
Soran+1 yılne demek; uygun gördüm ve seçtim, hak ettin. ;)
Evet kaldım. Geçmişimiz aynıydı zevklerimiz vs bildiğin ruh eşimdi ama herşeyin aşırı iyi olması bir ayrılık sebebidir mesela bunu öğrendim. Simdi onu mumla arıyorum bildiğin aradan çok zaman geçmedi 1 ay anca oldu ama bir an bile aklımdan çıkmıyor tabi olmucağını biliyorum ama hayatta boylesine aşk 1 kere çıkar karşımıza keşke devam ettirebilmek için elimizden birşeyler gelse :)
12 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum ama elinden gelen her şeyi yaptığına emin olmalısın; kendi gururun için, o aşkın hatırı için...
Herşey ruh ikizi olmakla bitmiyor aksine başlıyor
Ruh ikizide olsan egon varsa bir kalbe 3 kişi sığmıyor birinin dışarda kalması gerekiyor sen imkansız çıkamazsın egon senden önce yerleşmiştir orda bitane fazlalık vardır oda ruh ikizin
egonla sen iyisin aslında08 Yorumla
Soran+1 yılfarklı bir bakış açısı, hoş. ama benim kastettiğim elimizde olmayan nedenlerden ötürü ayrılmanın tek çare hatta zorunluluk olması...
Soran+1 yılhaklısın, ama bizim sebebimiz bir başka türlü... öyle işte neyse. :)
Soran+1 yılşu yazdıkların öyle içten geldi ki. çok sağ ol düşündüğün için... senin de her şey dilediğin gibi olsun kalbine göre...
- +1 yıl
hayat iyi insanlar için güzel olmalı yani en azından ben böyle düşünüyorum
ilk önce burdaki saçma sorulardan biri sandım öyle cvpladım ama sonra baktım gerçekten derdini açmışsın bende içten cevapladım.. iyi dileklerin iiçin teşekkür ederim
Bak Allah dilemeden yaprak bile yere düşmez e hal böyleyken kimden isteyeceğimizi düşünmeye ne cahet !
Soran+1 yılne mutlu bana, benim ciddiyetimi anlamışsın. -_-
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılYorumları okudum da ruh eşini ruh ikiziyle karıştırmış insanlar var ruh eşiniz her bir kimse olabilir ruh ikizinle ayrılma söz konusu olabilir karmik bir ilişki yaşayabilirsiniz fakat, ruh eşiniz romantik bir partnerse onunla ayrılma konusu güven problemi yaşama söz konusu aldatılma söz konusu asla olamaz. Muhtemelen böyle olumsuz şeyler yaşamışsanız karmik ilişkiniz var o kişiyle demektir demek bu çünkü karmik ilişkilerde de durum ve hissiyat aynıdır fakat karmik ilişkiler ne olursa olsun biter. Ruh ikizi ile ilişkisinde bitme söz konusu olabilir fakat ruh eşinden gelen özellikle romantik bir ilişki ise ayrılma gibi olumsuzluklar söz konusu olamaz. Zaten ruh eşinizi gördüğünüzde illaki anlarsınız tanıyor hissiyatı hatta telepatik konuşmadan anlaşma vesayre şeyler olabilir yinede dikkat edin bu kişi karmik bi ilişkinizde olabilir. Eğer güven vermiyorsa yorumlarda ki gibi sorunlar yaşamışsanız ve ayrılmışsanız o sizin karmik ilişki partnerinizdir.
00 Yorumlaben denk geldim, hatta çok şaşırdım ve evet ayrıldık. Mükemmel uyumumuz vardı her konuda ama onun geçmişinde yaşadığı bir takım güven sorunları ilişkiye yansımaya başladı, ona sorunu çözemeyince kaçmayı tercih etti diyebilirim.
10 Yorumla
+1 yılAslında ruh eşimi buldum sanırım; birbirimize çok benziyoruz siyasi görüşümüz, tuttuğumuz takımlar, espiri anlaşıyımız falan çok benziyor. Ama ayrılık konusunda bilmiyorum son zamanlarda çok hoş şeyler yaşadığım söylenemez. İnşallah öyle bişey olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDetaya alıyım seni www.kizlarsoruyor.com/.../q4430055-hayatimin-askini-nasil-unuturum
10 Yorumla
+1 yılBen de bulmuştum fakat benden önce başkası hayatına girmiş, onunla devam ediyoru ben x kişi olarak hayatından çıkmam gerekiyordu, Çünkü ben konuşurken ortam tuhaf oluyo oda gevşiyo enerjileriniz birbirine çekiliyordu, Oda yanlış yapmaması adına dönüp gittim🥺Nasip olmadıktan sonra ruh eşi olmuş ne fayda
00 Yorumla
+1 yılAyrıldığında ruh eşin mi oluyor o? Ruh eşin olsa ayrılır mıydın?
Bilemedim, çok bilinmeyenli bir paradox...114 Yorumla
Soran+1 yılelimizde olmayan nedenlerden ötürü demek istedim.
- +1 yıl
Ben yaşamadım, kimse de yaşamaz inşallah :) Ama herkes gerçekten o kişiyle buluşup tanışabiliyor mu; orası muamma.
Soran+1 yılaynen mesela benim 20 yaşımda karşıma çıktı ve bu ilk aşkım -ve son olarak kalacak.
- +1 yıl
Ayrılmışsınız ama? Hakkınızda hayırlısı olsun, olmuyorsa; oluru yoksa bence kapatmayın kendinizi de.
Soran+1 yıl'aşk'ın bir kere yaşanacağına inanıyorum.
- +1 yıl
Ya asıl aşk değilse? Bakış açınıza saygım sonsuz :) Yanlız şu var ki, insan sevince başkalaşır;görmesi gerekenleri çoğunlukla göremez. O açıdan yanılma payı her daim vardır; zamanla da öyle olup olmayacağını anlarsınız. Siz eminseniz sözüm yok, ama ilelebet yalnızlık biliyorsunuz O'na ait :) bu da benim görüşüm
Soran+1 yılya asıl aşk olduğuna eminseK... :) ama leyla'yla mecnun misali işte, klişe ama hoş görün. :)
- +1 yıl
Estağfirullah :))) O zaman umarım birlikte olursunuz diyorum :))) Kısmetse gelir Yemenden derler, var ise kaderinizde nasılsa sizin olacaktır :))) Hayırlı geceler diliyorum.
Soran+1 yılbol gülücükler falan hayırdır? :))))))))
- +1 yıl
Bismillah.. Tanışıyor muyuz? :D şu an bir düşündüm bak :))) Ben gülümsemeyi severim, sizin da zihninizin aydınlık olduğunu gördüm; ve de hayatınızın aşkını bulduğunuzu gördüm, ben de gülümsedim gerçekten iyi niyetle, bir alt niyet ciddi manada yoktu...
Soran+1 yılöylesine dedim ya. :D neyse iyi geceler sana. ;)
- +1 yıl
Çok öylesine gibi gelmedi bana :D Bakıcam tekrar yorumlara, ipucu arıcam haha.. İyi geceler
Soran+1 yılhmm, diyosun. :/ kafamı karıştırdın gece gece a aaa. :)))
- +1 yıl
İstemeden mecbur kalıyorsun ayrılmaya çıkmazlar çıkıyor önüne
Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı. Hayır kalmadım. Ruh eşi diyebileceğim kimseye denk gelmedim. :)
10 YorumlaMalesef kaybedeli 3 sene oluyor. Bazen şarkı paylaşırım twitterdan ve onun twiterinde o şarkıya karşılık şarkı paylaşır. Ama hiç konuşmayız 3 senedir. Ama aileler yüzünden böyle birşey yaşadık..
20 Yorumla
+1 yılKanayan yarama tuz basma
Can kırıklarım var benim !20 Yorumla
+1 yılRuh eşim olsaydı ayrılmazdık veyahut şayet ruh eşimse bir gün tekrar olur diye düşünüyorum..
10 YorumlaRuh eşimi bulmak daha nasip olmadı
12 Yorumla
Soran+1 yılumarım en yakın zamanda bulursun tatlım ;) ve sonu ayrılık olmaz. :/
evet çünkü kendisi tam bir gerizekalıllık örneği sergilemmişti düşüncesiz budala
04 Yorumla
Soran+1 yılruh eşin değilmiş o zaman.
Soran+1 yılişte o çok acı bir şey. her şey gayet iyi giderken birden bitmesi... hele ki ilk aşksa.
+1 yılBulmadım bulursam da ayrılmayız inşallah
15 Yorumla
Soran+1 yılumarım bulursun, bulursan ona sıkı sıkı sarıl -hem mecazi hem gerçek anlamda- sakın bırakma sonunda ölüm olsa da.
- +1 yıl
İnşallah buluruz hepimiz günün birinde 😑
Soran+1 yılben buldum ama... :(
- +1 yıl
Git ve al onu. Pes etmek yakışmaz sonuna kadar zorla olmuyorsa öyle vazgeç.
Soran+1 yılnasıl zorladım bir bilsen ah bilsen neler yaşadım. ölsem o kadar acı çekmezdim. ayrılalı iki buçuk ay oldu hemen hemen her gün rüyamda görüyorum mutluyuz... daha neler var da insan yazmaktan yoruluyor zaman oluyor. :(
evet aldattı çünkü verdiğim değeri anlamadı isteseydi threesome bile yapardık böyle şeylere açık olduğumuda biliyordu ama aldatmayı seçti
00 Yorumla
+1 yıloldu sevdik bittirdiler
20 Yorumla
+1 yılBazen bazı şeyler imkansız ve ulaşılmamış olsa daha temiz ve daha anlamlı olur bu yüzden
02 Yorumla
Soran+1 yılve ömrün boyunca yaşayacağın bir acı...
- +1 yıl
aynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılban gore ruh esımdı o vbaskasıyla eslesmeyı sectı mal :))
10 YorumlaOrtada ne ruh eşim var, ne de ruh öküzüm.
10 Yorumla
+1 yılAllah korusun evlat acısı gibi.
10 Yorumla
+1 yıloldu :( benden büyüktü ve yasak bir ilişkiydi :(
20 YorumlaSevgi varsa engel yoktur yalan bunlar.
13 Yorumla
Soran+1 yılbüyük konuşuyosun.
Soran+1 yılpeki.
- Kişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama bulursam kesin öyle olur.
10 Yorumla
+1 yılOnu bulsaydım asla bırakmazdım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ailem istemedi :(
20 Yorumla
+1 yılevet ayrıldık. başka ülkeye aitti.
00 Yorumla
+1 yılYani galiba oldu evet :D
10 YorumlaEvlenirse mecbur ayrılırız :D
10 YorumlaEvet genelde dengesiz cunku kizlar.
00 Yorumla
+1 yılEvet. Kötü aliskanliklari ayirdi sevdigimiz halde
00 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumlaewet oldu kısmet değilmiş
00 YorumlaNeden ayrildiniz ya millet bulamiyoken ruh isini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor oluyor ama oluyor
00 Yorumlahayir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet o da byle yalandan agliyrdu
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle şeylr sıkmayın canınızı
00 Yorumla
+1 yılayrilmak zorunda kaldim cunku bozuk cikti
00 Yorumla
+1 yılHenüz bulamadım
10 Yorumla
+1 yılkalmadım
10 YorumlaHayır olmadi
10 YorumlaKalmadım
10 Yorumla
+1 yılHayır.
10 Yorumla
+1 yılhayır
10 YorumlaEvet.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 25,3b cevap paylaştı. Hayır canım
10 Yorumlahayır
00 Yorumla
+1 yılkalmadık be ona
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmalesef
00 Yorumlakalmadım.
00 Yorumla
+1 yılolur böyle şeyler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026