• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Ruh eşinizi bulup da birbirinizi sevmenize rağmen ayrılmak zorunda kaldınız mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Neden?

Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Shomi
    Shomi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45 , eic 46%
    +1 yıl

Evet. Adam evliymis. Kimsesi yok saniyordum, meger bir de oglu varmis. Evrak ustunde evlilermis daha dogrusu. Yillarca bilmedim bunu. Inanmadim tabii o evrak ustunde deyince. bir sekilde eski esine ulastim, kibarca sordum. Benimle alakasi yok onun, aranizda halledi dedi ama kendimi kirlenmis ve kullanilmis hissettim. Yediremedim, gururuma dokandi. Ben ne hayallerle ne emekler verdim bu iliski için. Evlenecegim adam dedim, o da öyle söylüyordu ki hala arayip mesajlar atiyor. Ha neden ayrilamamislar, davasi varmis sonuçlanmasini bekledigi. Yillarca bu yüzden bosanamamis falan. Ruh esim keske biraz daha dürüst olsaymis.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet o 2bucuk yıl beni sevdiğini söyledi karşılık bulmadan sonra bende ssvdim çok sevdim hala seviyorum ayrilali 10 ay oldu hala seviyorum ve sanırım. başka kimseyi sevemeyecegim :(

1
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynı ben yemin ederim... ilk ve son aşkım olarak kalacak...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yazdıklarını okudum hepsini ve kendimi buldum sanki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben neler yaptım gurursuzlik olarak yorumlanacak o şu an nişanlı yanı en son oyledi belki evlendi bilmiyorum acelesi neydi artık
      Ben geçenlerde o kadar özledim ki yine mesaj attım
      Ya geçmişi acmiyacam sadece bir tek istemiyorum yazmasına bile razı olacak dusuma gelmistim ama en son engelledi :) guluyorum çünkü aglamamam lazım artik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ah bitme sebebi neydi senin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yorumlara yazdığımı mı okudun? onun bana bahsetmediği bir çok sorun vardı. bahsettikleri de aile yapımız vs. gibi. asıl ayrılık sebebimiz metafizik olaylar yani dış güçlerin müdahalesi tahmin et artık, o öyle diyor ona inanıyorum değilse de günahı onun boynuna bana yaşattığı acılardan...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet yorumlara yazdikarindan bahsediyorum

Herşey bahane sevmemiş belkide onun da bahanesi aynı aile yapımız farkliymis o kürt ben türk muşum olmazmış
      Yaşı benden büyüktü 9 yaş vardı aramızda olmazmış
      Ben üniversite okuyorum çok şükür iyi bir meslekteyim ama o okumamış
      Bunları ben sorun etmedim o etti ve bitirdi
      Kii ben bunları en başta birakacaksan baslamayalim diye herşeyi söylemiştim
      Artık. hayırlısı bu diyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynısı başta her şeyi söyledim sen ilkim ve sonum olacaksın diye eğer biterse. bitecekse başlamak istemiyorum. her şeyi konuştuk başta neyse o şekilde kabul etmişti ama sonra çelişkiler başladı...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hala dönse evet diyecegim birisi
      Çalışıyoruz herşeye
      Hatta birgün yaşlılıkta karşılaşacağımız hayalleri ni kuruyorum falan
      İlk olduğunu bile bile bu kadar uzmelerini anlamıyorum
      Dedim ya evlendi belki ama niye silemiyorum onu hala bilemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allah yardimcin olsun seninde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya aynı ben de yaşlandığımızda karşılaşacağımız hayalini bile kuruyorum (elbet bir gün buluşacağız - zeki müren) ve geri beraber olsak benim de evet diyeceğim birisi tabii ki. şunu söyleyeyim bana başka birini sevdiğini söyledi geçenlerde aradı tesadüfen oldu araması da bir şekilde... ve o an vücudum buz kesildi, dudaklarım büzüştü ağlamamak için kendimi zor tuttum, boğazım düğümlendi resmen bir kaç saniye konuşamadım, yutkundum... :/ :( ne acı çektiğimi anlatamam. onu hatırlatacak şeylerden kaçıyorum sürekli ortak sevdiğimiz filmler var izleyecektik tekrar onları beraber, onları izlemek istemiyorum, dinlediğimiz müzikler var, hatta şarkımız var onu hiç dinlemiyorum dinlersem ölürüm dayanamam. işte böyle, aşka inanmazdım onu tanıyana kadar, ilk aşkımdı o benim ve hep öyle kalacak. ondan başkasını sevmem, kalbimi ilk ona açtım ben 20 yaşındayım bunları ilk onunla yaşadım ve asla unutmayacağım ve hep bekleyeceğim onu o şuanki kızla evlenebilir de evlense de bekleyeceğim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

... ölsem de o umutla öleceğim çünkü onu hep bekliyor olacağım şimdi olduğu gibi, o benim son aşkım ilk olduğu gibi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya hangi sehirdesin kendinle konuşuyorum gibi oluyor bu kadar olur
      Demekki bir tek ben değilim
      Bu şarkı benimde dinlediğim hatta sen yazınca şok oldum
      umutlandigim şarkı
      şu an bile aglamamak için zor duruyorum
      Arada diyorum kaybeden o oldu
      Ama üzülen benim nedense
      Allah sabrımızı artirsin birgün buda gececk umarım
      Ve mecbur günün birinde bizde evlenecegiz belki sevmeden ama hayatın kuralı bu
      Bende 21 yaşındayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben de 21 olacağım yakında... istanbul'dayım ben öğrenciyim... ya o kadar doğru konuşuyosun ki evet belki evleneceğiz ama sevmeden onun yerini asla dolduramayacak hep onu arayacak gönlümüz, tüm benliğimiz belki sonumuz adnan'la evlenip o yalana dayanamayıp intihar eden bihter gibi olacak asıl aşkından karşılık bulamadığı ve de üzerine bihter ile değil de onun gözü önünde başka biriyle evlendiği için... ben öyle ağlıyorum ki geceleri sabahlara kadar uyuyamıyorum bir iki haftadır biraz düşünmemeye çalışıyorum benimle konuştu ya ayrıldığımızdan bu yana onda da başka birini sevdiğini söyledi... gel de dayan acıya ve üstelik ben de onun ilkiydim ilkleri yaşadı benle...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bizim şarkımız da şu: nightwish - while your lips are still red :'(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benle aynı şeyleri düşünen hisseden birinin olmasi bir yandan beni rahatlatirken diğer yandan bir kişi daha bu acıyı yaşadığını için üzülüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen ben de öyle... ağlamamak için kendimi tutuyorum tutuyorum günlerce içimde, sonra gece sabaha doğru olmuş uyumamışım, birden ağlama krizine giriyorum. şu an çok sakinim o birikme süresi herhalde işte yakında patlayacağım yine... :'(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tekrar olmaz mi yanı elinden geleni yaptığına inanıyor musun sen
      Ben herşeyi yaptım yapabilecegimi düşündüğüm telefona çıkmadı mesaja cevap vermedi ses kaydı yaptım gönderdim annesini bahane etti annene bakarım dedim okulu bahane etti 4. Yılda evleniri z dedim bunları yaptigimda bana başkasıyla gorustugunu ve ailesininde nisanlanmasini istediğini söylemişti bana kızin fotoğrafını bile gönderdi
      Of şimdi anlatınca ne malmisim ya hala neler yaptım
      Elinden geleni yaptiysan hayirlisini bu olduğuna inanma vakti gelmiş demktir arkadasim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Olmuyorsa olmuyordur, vardir Allah'ın bir bildiği. İsyan etme sakın, sonra anlarsın, senin icin yapılan iyiligi
      -Hz. Muhammed (sav)
      Bu hadis beni rahatlatiyor çok şükür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

elimden geleni yaptım ama haddimi de aşmak istemedim sıkmak istemedim onu çünkü zorla güzellik olmuyor onun bana yaklaşmasını bekliyorum hep o umut var yok değil hala ama işte çok karışık ya bildiğin gibi değil durum daha benim bazı problemleri var ki onun kabul ettiği şeylere dahil bu ancak ailesi sorun eder diye... bilmiyorum ya...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eig için sağol arkadaşım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne demek; uygun gördüm ve seçtim, hak ettin. ;)

Yorumla
  • Roquish_
    Roquish_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Evet kaldım. Geçmişimiz aynıydı zevklerimiz vs bildiğin ruh eşimdi ama herşeyin aşırı iyi olması bir ayrılık sebebidir mesela bunu öğrendim. Simdi onu mumla arıyorum bildiğin aradan çok zaman geçmedi 1 ay anca oldu ama bir an bile aklımdan çıkmıyor tabi olmucağını biliyorum ama hayatta boylesine aşk 1 kere çıkar karşımıza keşke devam ettirebilmek için elimizden birşeyler gelse :)

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

katılıyorum ama elinden gelen her şeyi yaptığına emin olmalısın; kendi gururun için, o aşkın hatırı için...

Yorumla
    • Roquish_
      Roquish_
      +1 yıl

Sanırım biraz daha zaman lazım. Çünkü bundan sonraki adım ya evlilik olmalı ya da bir bakmışım başkasını bulmuş bu sürec içersinde. :)

Yorumla
  • CompLeX
    CompLeX Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

Herşey ruh ikizi olmakla bitmiyor aksine başlıyor
    Ruh ikizide olsan egon varsa bir kalbe 3 kişi sığmıyor birinin dışarda kalması gerekiyor sen imkansız çıkamazsın egon senden önce yerleşmiştir orda bitane fazlalık vardır oda ruh ikizin

egonla sen iyisin aslında

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

farklı bir bakış açısı, hoş. ama benim kastettiğim elimizde olmayan nedenlerden ötürü ayrılmanın tek çare hatta zorunluluk olması...

Yorumla
    • CompLeX
      CompLeX
      +1 yıl

Her zorunluluğun için böyle saçma sebepler vardır burada sana hitap ediyormuş gibi gözüksemde erkek ya da kız için geçerli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın, ama bizim sebebimiz bir başka türlü... öyle işte neyse. :)

Yorumla
    • CompLeX
      CompLeX
      +1 yıl

Allah yardımcınız olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur..
      Üzülmen bişeyi değiştirmez azcık düşün bir yolu muhakkak vardır ve en önemlisi dua et gece kalk namaz kıl dua et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu yazdıkların öyle içten geldi ki. çok sağ ol düşündüğün için... senin de her şey dilediğin gibi olsun kalbine göre...

Yorumla
    • CompLeX
      CompLeX
      +1 yıl

hayat iyi insanlar için güzel olmalı yani en azından ben böyle düşünüyorum
      ilk önce burdaki saçma sorulardan biri sandım öyle cvpladım ama sonra baktım gerçekten derdini açmışsın bende içten cevapladım.. iyi dileklerin iiçin teşekkür ederim

Bak Allah dilemeden yaprak bile yere düşmez e hal böyleyken kimden isteyeceğimizi düşünmeye ne cahet !

Yorumla
    • CompLeX
      CompLeX
      +1 yıl

Ne hacet :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne mutlu bana, benim ciddiyetimi anlamışsın. -_-

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

21

Cevap

30

Cevap

• Goodnessgoddess
    Goodnessgoddess Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Yorumları okudum da ruh eşini ruh ikiziyle karıştırmış insanlar var ruh eşiniz her bir kimse olabilir ruh ikizinle ayrılma söz konusu olabilir karmik bir ilişki yaşayabilirsiniz fakat, ruh eşiniz romantik bir partnerse onunla ayrılma konusu güven problemi yaşama söz konusu aldatılma söz konusu asla olamaz. Muhtemelen böyle olumsuz şeyler yaşamışsanız karmik ilişkiniz var o kişiyle demektir demek bu çünkü karmik ilişkilerde de durum ve hissiyat aynıdır fakat karmik ilişkiler ne olursa olsun biter. Ruh ikizi ile ilişkisinde bitme söz konusu olabilir fakat ruh eşinden gelen özellikle romantik bir ilişki ise ayrılma gibi olumsuzluklar söz konusu olamaz. Zaten ruh eşinizi gördüğünüzde illaki anlarsınız tanıyor hissiyatı hatta telepatik konuşmadan anlaşma vesayre şeyler olabilir yinede dikkat edin bu kişi karmik bi ilişkinizde olabilir. Eğer güven vermiyorsa yorumlarda ki gibi sorunlar yaşamışsanız ve ayrılmışsanız o sizin karmik ilişki partnerinizdir.

0
    0 Yorumla
  • Karlin
    Karlin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 49%
    +1 yıl

ben denk geldim, hatta çok şaşırdım ve evet ayrıldık. Mükemmel uyumumuz vardı her konuda ama onun geçmişinde yaşadığı bir takım güven sorunları ilişkiye yansımaya başladı, ona sorunu çözemeyince kaçmayı tercih etti diyebilirim.

1
    0 Yorumla
  • KirmiiziOjemm
    KirmiiziOjemm Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Aslında ruh eşimi buldum sanırım; birbirimize çok benziyoruz siyasi görüşümüz, tuttuğumuz takımlar, espiri anlaşıyımız falan çok benziyor. Ama ayrılık konusunda bilmiyorum son zamanlarda çok hoş şeyler yaşadığım söylenemez. İnşallah öyle bişey olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Detaya alıyım seni www.kizlarsoruyor.com/.../q4430055-hayatimin-askini-nasil-unuturum

1
    0 Yorumla
  • KeremRuzgar
    KeremRuzgar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

Ben de bulmuştum fakat benden önce başkası hayatına girmiş, onunla devam ediyoru ben x kişi olarak hayatından çıkmam gerekiyordu, Çünkü ben konuşurken ortam tuhaf oluyo oda gevşiyo enerjileriniz birbirine çekiliyordu, Oda yanlış yapmaması adına dönüp gittim🥺Nasip olmadıktan sonra ruh eşi olmuş ne fayda

0
    0 Yorumla
  • Lonelywarrior40
    Lonelywarrior40 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 41%
    +1 yıl

Ayrıldığında ruh eşin mi oluyor o? Ruh eşin olsa ayrılır mıydın?

Bilemedim, çok bilinmeyenli bir paradox...

1
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

elimizde olmayan nedenlerden ötürü demek istedim.

Yorumla
    • Lonelywarrior40
      Lonelywarrior40
      +1 yıl

Ben yaşamadım, kimse de yaşamaz inşallah :) Ama herkes gerçekten o kişiyle buluşup tanışabiliyor mu; orası muamma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen mesela benim 20 yaşımda karşıma çıktı ve bu ilk aşkım -ve son olarak kalacak.

Yorumla
    • Lonelywarrior40
      Lonelywarrior40
      +1 yıl

Ayrılmışsınız ama? Hakkınızda hayırlısı olsun, olmuyorsa; oluru yoksa bence kapatmayın kendinizi de.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

'aşk'ın bir kere yaşanacağına inanıyorum.

Yorumla
    • Lonelywarrior40
      Lonelywarrior40
      +1 yıl

Ya asıl aşk değilse? Bakış açınıza saygım sonsuz :) Yanlız şu var ki, insan sevince başkalaşır;görmesi gerekenleri çoğunlukla göremez. O açıdan yanılma payı her daim vardır; zamanla da öyle olup olmayacağını anlarsınız. Siz eminseniz sözüm yok, ama ilelebet yalnızlık biliyorsunuz O'na ait :) bu da benim görüşüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya asıl aşk olduğuna eminseK... :) ama leyla'yla mecnun misali işte, klişe ama hoş görün. :)

Yorumla
    • Lonelywarrior40
      Lonelywarrior40
      +1 yıl

Estağfirullah :))) O zaman umarım birlikte olursunuz diyorum :))) Kısmetse gelir Yemenden derler, var ise kaderinizde nasılsa sizin olacaktır :))) Hayırlı geceler diliyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bol gülücükler falan hayırdır? :))))))))

Yorumla
    • Lonelywarrior40
      Lonelywarrior40
      +1 yıl

Bismillah.. Tanışıyor muyuz? :D şu an bir düşündüm bak :))) Ben gülümsemeyi severim, sizin da zihninizin aydınlık olduğunu gördüm; ve de hayatınızın aşkını bulduğunuzu gördüm, ben de gülümsedim gerçekten iyi niyetle, bir alt niyet ciddi manada yoktu...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öylesine dedim ya. :D neyse iyi geceler sana. ;)

Yorumla
    • Lonelywarrior40
      Lonelywarrior40
      +1 yıl

Çok öylesine gibi gelmedi bana :D Bakıcam tekrar yorumlara, ipucu arıcam haha.. İyi geceler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hmm, diyosun. :/ kafamı karıştırdın gece gece a aaa. :)))

Yorumla
    • KeremRuzgar
      KeremRuzgar
      +1 yıl

İstemeden mecbur kalıyorsun ayrılmaya çıkmazlar çıkıyor önüne

Yorumla
  • whickes43
    whickes43 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı.

Hayır kalmadım. Ruh eşi diyebileceğim kimseye denk gelmedim. :)

1
    0 Yorumla
  • alishhh
    alishhh Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Malesef kaybedeli 3 sene oluyor. Bazen şarkı paylaşırım twitterdan ve onun twiterinde o şarkıya karşılık şarkı paylaşır. Ama hiç konuşmayız 3 senedir. Ama aileler yüzünden böyle birşey yaşadık..

2
    0 Yorumla
  • TrueBloodYeniden
    TrueBloodYeniden Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Kanayan yarama tuz basma
    Can kırıklarım var benim !

2
    0 Yorumla
  • yırtık-konvers
    yırtık-konvers Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Ruh eşim olsaydı ayrılmazdık veyahut şayet ruh eşimse bir gün tekrar olur diye düşünüyorum..

1
    0 Yorumla
  • Dolun-ay
    Dolun-ay Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Ruh eşimi bulmak daha nasip olmadı

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umarım en yakın zamanda bulursun tatlım ;) ve sonu ayrılık olmaz. :/

Yorumla
    • Dolun-ay
      Dolun-ay
      +1 yıl

Teşekkürler, umarım :)

Yorumla
  • Noxii11
    Noxii11 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

evet çünkü kendisi tam bir gerizekalıllık örneği sergilemmişti düşüncesiz budala

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ruh eşin değilmiş o zaman.

Yorumla
    • Noxii11
      Noxii11
      +1 yıl

ama ilk başlada çok iyiydi :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

işte o çok acı bir şey. her şey gayet iyi giderken birden bitmesi... hele ki ilk aşksa.

Yorumla
    • Noxii11
      Noxii11
      +1 yıl

evet pisilik işte neden umut verirki

Yorumla
  • asosyalizmirli
    asosyalizmirli Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Bulmadım bulursam da ayrılmayız inşallah

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umarım bulursun, bulursan ona sıkı sıkı sarıl -hem mecazi hem gerçek anlamda- sakın bırakma sonunda ölüm olsa da.

Yorumla
    • asosyalizmirli
      asosyalizmirli
      +1 yıl

İnşallah buluruz hepimiz günün birinde 😑

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben buldum ama... :(

Yorumla
    • asosyalizmirli
      asosyalizmirli
      +1 yıl

Git ve al onu. Pes etmek yakışmaz sonuna kadar zorla olmuyorsa öyle vazgeç.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl zorladım bir bilsen ah bilsen neler yaşadım. ölsem o kadar acı çekmezdim. ayrılalı iki buçuk ay oldu hemen hemen her gün rüyamda görüyorum mutluyuz... daha neler var da insan yazmaktan yoruluyor zaman oluyor. :(

Yorumla
  • primline
    primline Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

evet aldattı çünkü verdiğim değeri anlamadı isteseydi threesome bile yapardık böyle şeylere açık olduğumuda biliyordu ama aldatmayı seçti

0
    0 Yorumla
  • boredhanger22
    boredhanger22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 65%
    +1 yıl

oldu sevdik bittirdiler

2
    0 Yorumla
  • hümeyra316
    hümeyra316 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

Bazen bazı şeyler imkansız ve ulaşılmamış olsa daha temiz ve daha anlamlı olur bu yüzden

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ve ömrün boyunca yaşayacağın bir acı...

Yorumla
    • hümeyra316
      hümeyra316
      +1 yıl

aynen öyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ban gore ruh esımdı o vbaskasıyla eslesmeyı sectı mal :))

1
    0 Yorumla
  • Revşen
    Revşen Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Ortada ne ruh eşim var, ne de ruh öküzüm.

1
    0 Yorumla
  • müdürbeyinyeşilkürkü
    müdürbeyinyeşilkürkü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Allah korusun evlat acısı gibi.

1
    0 Yorumla
  • emreogretmen
    emreogretmen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

oldu :( benden büyüktü ve yasak bir ilişkiydi :(

2
    0 Yorumla
  • kafeinsiz
    kafeinsiz Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 45%
    +1 yıl

Sevgi varsa engel yoktur yalan bunlar.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

büyük konuşuyosun.

Yorumla
    • kafeinsiz
      kafeinsiz
      +1 yıl

Evet büyük konuşuyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki.

Yorumla
  • JessPinkman
    JessPinkman Takip Et
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı.

Hayır ama bulursam kesin öyle olur.

1
    0 Yorumla
  • PsikoCoban
    PsikoCoban Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Onu bulsaydım asla bırakmazdım.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet ailem istemedi :(

2
    0 Yorumla
  • Kanatlıkitap
    Kanatlıkitap Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 40%
    +1 yıl

evet ayrıldık. başka ülkeye aitti.

0
    0 Yorumla
  • peliiiiinyildirgan
    peliiiiinyildirgan Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Yani galiba oldu evet :D

1
    0 Yorumla
  • pofuu
    pofuu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Evlenirse mecbur ayrılırız :D

1
    0 Yorumla
  • burakbas
    burakbas Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Evet genelde dengesiz cunku kizlar.

0
    0 Yorumla
  • ildeniz_dilara
    ildeniz_dilara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Evet. Kötü aliskanliklari ayirdi sevdigimiz halde

0
    0 Yorumla
  • sameoldlovee
    sameoldlovee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 47%
    +1 yıl

Hayır

1
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

ewet oldu kısmet değilmiş

0
    0 Yorumla
  • Canvecan
    Canvecan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Neden ayrildiniz ya millet bulamiyoken ruh isini

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

zor oluyor ama oluyor

0
    0 Yorumla
  • husotem
    husotem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

hayir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet o da byle yalandan agliyrdu

0
    0 Yorumla
  • AhlaksızHerif
    AhlaksızHerif Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Olur öyle şeylr sıkmayın canınızı

0
    0 Yorumla
  • pinkblonde
    pinkblonde Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

ayrilmak zorunda kaldim cunku bozuk cikti

0
    0 Yorumla
  • Issızmıadam
    Issızmıadam Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Henüz bulamadım

1
    0 Yorumla
  • windman107
    windman107 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

kalmadım

1
    0 Yorumla
  • Hsngnc
    Hsngnc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Hayır olmadi

1
    0 Yorumla
  • Öcüü_
    Öcüü_ Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Kalmadım

1
    0 Yorumla
  • Rankbuster
    Rankbuster Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Hayır.

1
    0 Yorumla
  • nevermore94
    nevermore94 Takip Et
    +1 yıl

hayır

1
    0 Yorumla
  • LSpıke
    LSpıke Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Evet.

1
    0 Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 25,3b cevap paylaştı.

Hayır canım

1
    0 Yorumla
  • moriçe
    moriçe Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

hayır

0
    0 Yorumla
  • bmwsiolmayançocuk
    bmwsiolmayançocuk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

kalmadık be ona

1
    0 Yorumla
  • UnhappyKing
    UnhappyKing Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı.

Hayır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

malesef

0
    0 Yorumla
  • servandgn
    servandgn Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

kalmadım.

0
    0 Yorumla
  • tutkulumenn
    tutkulumenn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

olur böyle şeyler

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ruh eşinizi bulup da birbirinizi sevmenize rağmen ayrılmak zorunda kaldınız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İmkânsız aşk yaşayıp bu yüzden ayrıldığın oldu mu? 27 cevap verildi
Ruh eşinizi buldunuz mu, gerçekten ait hissettiğiniz biriyle aşk yaşadınız mı? 19 cevap verildi
Seve seve birinden ayrılmak zorunda kaldınız mı? 26 cevap verildi
Çok severken kendinizin ve onun iyiliği için ayrılmak zorunda kaldınız mı? 40 cevap verildi
Çok sevmenize rağmen ayrılmak zorunda kaldınız mı? 13 cevap verildi
Sevdiğiniz halde ayrılmak zorunda kaldınız mı? 39 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨