Bir erkek kendi isteğiyle ayrıldıktan sonra neden geri dönmek ister.lütfen yazdıklarımı okuyun öyle yorumlayın

herkese iyi akşamlar arkadaşlar..yazdıklarımı okumanızı ve mantıklı yorumlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkürrler :) sevgilimle ayrıldık ve yaklaşık 2.5 ay kadar hiç görüşmedik.ben onu ilk haftalarda aramıştım ama işe yaramamıştı..sözde bitmişti artık.şimdi ne oldu ne değişti bilmiyorum.gecenin bir yarısı çalan telefonumla uyandım ve o'ydu beni çok özlediğini söyledi..yaptığı her şeye çok pişman olduğunu benim hep çok iyi şeyleri hak ettiğimi yeniden beni istediğini söyledi ve ben ailesiyle tanışmıyordum..kuzenimin düğününe benimle geleceksin dimi diye sordu..kafam o kadar çok karışık ki..ben ondan umudu kesmiştim ama deli gibi aşıktım ona halada öyleyim yalan söylemiyceğim..unutmak için alkol almaya bile başlamıştım..kafam dağılıyordu.şimdi bir anda ne oldu neden beni bu kadar çok özledi..ayrıldıktan sonra düşünmeye çok vaktim oldu ve seni çok özledim yokluğunda.benim sadece bir süre yalnız kalmaya ihtiyacım varmış bunu anlayabilmem için dedi..ne yapmam lazım lütfen bana bir akıl verin..en son ben arkadaşlarımla canlı müzik yapan bir yerde biraz alkol aldığımda arayıp geldi ve onunda yanında çok yakın bir arkadaşı vardı..o biraz ve hızlı içti ve sanırım çarptı arkadaşına beni nasıl tavladığını ve bunun hiçte kolay olmadığını anlattı.bütün gece gözleri bendeydi.ilk defa onu beni bu kadar çok özlemiş gördüm.sizce ne yapmalıyım..
Bir erkek kendi isteğiyle ayrıldıktan sonra neden geri dönmek ister.lütfen yazdıklarımı okuyun öyle yorumlayın