Çok sevdiğim kızla konuşmuyorum sizce doğru mu yapıyorum?

bunden 3.5 ay önce muhteşem bir kızla tanıştım ama internetten. hayatımın en önemli insanı oldu eski sevgilimden daha çok değer veriyodu bana. arıyodu soruyodu görüntülü bile konuşuyoduk. hatta bikere görüntülü resmini çekip instagrama bile atmıştı. ne tür bir sevgiydi bilmiyorum arkadaşçamı yoksa aşkmı kararsızdım. askerde olan eski sevgilisi vardı onu çok seviyodu bitek onu biliyorum.

gel zaman git zaman bu kızla buluştuk en son. ya görseniz dünyalar tatlısı bir kız. bir konuşuyo 24 saat uykunuz gelene kadar dinlersiniz ne konuştuğunun bir önemi yok gözlerine bile bakmaya doyamıyodum.

2 hafta geçti buluşmamızdan bana geç cevap yazmaya başladı başka erkeklerle konuştuğunu öğrendim durumumuzu bozmadım çünkü aramızda ciddi bişey yoktu halen adını koymadık. telefonla arıyodum işim var ben seni 5 dk sonra arıycam diyodu aramıyodu. mesaj atıyodum işim var veya duşa giricem ben sana mesaj atarım diyodu atmıyodu. umurrsamıyo bildiğiniz. bende yazmadım buna artık.1 hafta geçti sen bana niye yazmıyosun dedi dedim whatsappa girmiyosun adam akıllı cevap vermiyosun bende yazmıyorum dedi. dedi olsun sen yaz dedi. o gün 1 2 yazdım baktım yine geç cevap veriyo yine yazmadım. sizce napmalıyım unutamıyorumde 24 saat aklımdan çıkmıyo bu kız. yazmamakla doğrumu yapıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
çok güzel cevaplarınız var teşekkür ederim. başka yorum atmak isteyenler var mı
Güncellemeler
+1 yıl
peki ben bu kızı nasıl unutacam birbirimize mesaj yazmayıda kestik ama bitürlü çıkmıyo aklımdan
Çok sevdiğim kızla konuşmuyorum sizce doğru mu yapıyorum?