Sevgilim ilişkide bana kendini acmiyorsun, sen ne kadar huysuz biseysin dedi, galiba tumden kafayı yedik?

Otuz farklı ayrılık teorisinin üzerine bitirdim. Buna sebep de senin kadar yoğun hislerim olmayabilir demesiydi.
Aldim karşıma konuştum.
İlişkinin tüm sorumluluğunu üzerime alamam, ben zaten dengesiz bir kadınım sen beni tanimamissin, bir gün çok seviyorum derim hakkaten de severim, ertesi gün bir şeyini gorurum, hiç umrumda olmazsin ve ben senden sogudum dedim.
Sen benimle iliski yasamadin, ilişkiye herkesi dahil ettin dedi. Evet, arkadaşlarımız çok şeyler soyledi. Ben de sordum, hangisi yalan hangisi doğru bilmek istedim. Acı acı bunun dediklerine geldim. Herneyse ben sıkıldım, bogdun beni dedim. Benim için benim kadar önemli değilsin, beni sevmeyip de benim yanimda kalıyorsan senden istediğim hiçbir şeyi alamam zaten senden dedim. Bir kıvanç tatlitug değil sonuçta. Sevecek ki ben de onu sevmek isteyecegim. Ben sana seni sevmiyorum dedim mi dedi, gibi Bisey dedin dedim, l*n sevmesem diye başladı yaptıklarını saydı. Bu kadar rol yapabilir mi bir insan dedi. Titanicte ağladım ben sen neyin hesabindasin deyince, anlasana kizim, her şey dille mi söyleniyor dedi, yuzume bakti gözleri doldu kollarını acti, gel dedi. Valla kusura bakma hiç romantik bir kadın degilim falan derken bu adamın derdi ne ya? Benim kadar bile sevmiyorsa ne diye uzatıyor? Ben olsam beni çoktan sutlardim. Bu ne ya, kafa utuleyip duruyorum.
Sevgilim ilişkide bana kendini acmiyorsun, sen ne kadar huysuz biseysin dedi, galiba tumden kafayı yedik?