Sevgilimden ayrılalı 7 ay oldu ama hala unutamadım.

Sevgilimden ayrılalı 7 ay oldu ama hala unutamadım. O benden uzakta birtek yıl sonları görüşüyorduk. 1 sene falan bi ilişkimiz oldu ama ne biliyim onun beni sevdiğini pek düşünmüyordum ilk başlarda. Belkide uzaklık olduğu içindi. Ancak yıl sonu ilk buluşmamız ve sonraki günler çok güzel geçti bu arada o benim ilk sevgilimdi. Buluştuğumuzda benim için ölüp biten o oldu şaşırdım ama yinede çok güzel günlerimiz oldu onu gerçekten çok sevmeye başlamıştım. Bi ara birleşme söz konusu oldu ama sadece öpüşme belki dahada iyi gelir ilişkimiz için die düşündüm. Herşey yolundaydı ama ayrılık vakti geldi geri dönmem gerekiyordu içimde çok garip düşünceler oluştu birdaha onu göremiyecekmiş hissine kapıldım onunla konuşmamak istedim ve yaptımda yanındayken sorduğu sorulara cevap vermedim ondan uzaklaşmaya çalıştım sırf geri döndüğümde acı çekmeyeyim bitsin kurtulayım düşüncesi sardı heryanımı uzaklık çok kötüydü ama hala seviyordum onu o ise bu yaptıklarıma karşılık sustu ve birdaha benimle konuşmadı böyle ayrıldık bi erkek olarak ne yapmalıyım nasıl onu geri kazanmalıyım çok pişmanım bütün suç bende ama bunu ona nasıl anlatmalıyım lütfen yardım edin :(
Sevgilimden ayrılalı 7 ay oldu ama hala unutamadım.