Yardım edin oluyorum tükendim artık dayanamıyorum akıl verin bana lütfen ne yapacağım ben?

KARA sevdamı bu bilmiyorum 3 yıllık ilişkim vardı çok sevdim summe hasa taptım hayatımdaki ikinci kişiydi 24 yaşındayım aynı zamanda komşuyuz lanet olsun gitme imkanımda yok 3 yıl boyunca kulllandı ayrılmamıza 5 ay kala aldatmış zaten 3 yıl boyunca hep karı kıza gittiğini çevremdem duyuyodum çok hatasını yakaladım lakin ona inanıyodum sorduğum zaman güvenmiyosun diyodu 40 kez ayrılıp barıştık en sonunda ilgisizliğine sorumsuzluğuna dayanamadım yettti artık deyip ayrıldım aslında beni iten ayrılığa kendisiydi yeminler ettik ya söz verdik hani nerde 4 ay boyunca habire sövdük birbirmize yeni yeni hatsını yakaladım hayatımda kimse yok olmadida gece 3lere 4 lere kadar konuşdür buluşrduk komşuyuz mahallede dolaşırdık dün gece saat 4 te kapanın önünde elinde telefonla konusyödü oturus yakmış lambayı bana sarf ettiği kelimeleri kim bilir kimlere söylüyo hani verdiği sözler yeminler hani ben tektim nasıl ya nasıl hep bana yasak koyardı ama kendisi hayatına bakardı egolu egosu tavan hep o haklı olurdu haklı veya haksızz fark etmezdi uğrunda döktüğüm göz yaşları çabası uyuyamıyorum 2 gündür rüyama giriyo bana sen git birini bul bende bulçam ben 1 deil bir kaç kişiyide idare ediyorum git sende haz bul dedi kendine haz al dedi güya ben ona inanmadım devamlı yk şunlasın bunlasın deiyodum ya trip atıyo kafasınca mesaj attığımda cvb vermez seni çok seviyorum dediğimde boş mesaj atar alay edrdi suan 15 gündür konuşmuyoruz bittiğini biliyorum çok saygıyı aştı ölmek istiyorum şeytan diyo çık çatıya gece at kendini assa bıktım artık dayaanamıyorum yattı kalktı hayatına bakıyo ya sevmenin anlamı bumu napçam ben unut onu demeyin unutamam karşımda oturyo bide araba kiralamış yine karı kızla gezmiştir çünkü ne zman araba kırlasa beni götryodu bierlere 30 yaşında olcak bide nerden sevdim dün gece yalvardım allahım ya canımı al yada kurtar beni bu sevdadan haz medemiyorum köpek gibi yalvardım aradım sevdim bu yüzdenmi bunları hak ettim öyle çok kırıldımki fare gibi oynadı fysten engel attı kaldırdı annem rahtsızdı geçmiş olsun mesajı attı bende sandımki barışcaz yine haytımı sıktı gitti 15 gün önceki konu yine basa döndük oynadı benimle intikam almak istiyorum fistik gibi olsam dönermi çünkü ne zman süslensem püslensem hemen mesaj atıp dönüyo gözüne gözükmüyorum feysten manalı manalı şeyler paylaşmış bana deil ama engeli bastım karma karışığm yardım edin bi amacım olmalı haytıma birnı alın demeyin alamam aksine kimsenin duygularıyla oynayamam
Yardım edin oluyorum tükendim artık dayanamıyorum akıl verin bana lütfen ne yapacağım ben?