KARA sevdamı bu bilmiyorum 3 yıllık ilişkim vardı çok sevdim summe hasa taptım hayatımdaki ikinci kişiydi 24 yaşındayım aynı zamanda komşuyuz lanet olsun gitme imkanımda yok 3 yıl boyunca kulllandı ayrılmamıza 5 ay kala aldatmış zaten 3 yıl boyunca hep karı kıza gittiğini çevremdem duyuyodum çok hatasını yakaladım lakin ona inanıyodum sorduğum zaman güvenmiyosun diyodu 40 kez ayrılıp barıştık en sonunda ilgisizliğine sorumsuzluğuna dayanamadım yettti artık deyip ayrıldım aslında beni iten ayrılığa kendisiydi yeminler ettik ya söz verdik hani nerde 4 ay boyunca habire sövdük birbirmize yeni yeni hatsını yakaladım hayatımda kimse yok olmadida gece 3lere 4 lere kadar konuşdür buluşrduk komşuyuz mahallede dolaşırdık dün gece saat 4 te kapanın önünde elinde telefonla konusyödü oturus yakmış lambayı bana sarf ettiği kelimeleri kim bilir kimlere söylüyo hani verdiği sözler yeminler hani ben tektim nasıl ya nasıl hep bana yasak koyardı ama kendisi hayatına bakardı egolu egosu tavan hep o haklı olurdu haklı veya haksızz fark etmezdi uğrunda döktüğüm göz yaşları çabası uyuyamıyorum 2 gündür rüyama giriyo bana sen git birini bul bende bulçam ben 1 deil bir kaç kişiyide idare ediyorum git sende haz bul dedi kendine haz al dedi güya ben ona inanmadım devamlı yk şunlasın bunlasın deiyodum ya trip atıyo kafasınca mesaj attığımda cvb vermez seni çok seviyorum dediğimde boş mesaj atar alay edrdi suan 15 gündür konuşmuyoruz bittiğini biliyorum çok saygıyı aştı ölmek istiyorum şeytan diyo çık çatıya gece at kendini assa bıktım artık dayaanamıyorum yattı kalktı hayatına bakıyo ya sevmenin anlamı bumu napçam ben unut onu demeyin unutamam karşımda oturyo bide araba kiralamış yine karı kızla gezmiştir çünkü ne zman araba kırlasa beni götryodu bierlere 30 yaşında olcak bide nerden sevdim dün gece yalvardım allahım ya canımı al yada kurtar beni bu sevdadan haz medemiyorum köpek gibi yalvardım aradım sevdim bu yüzdenmi bunları hak ettim öyle çok kırıldımki fare gibi oynadı fysten engel attı kaldırdı annem rahtsızdı geçmiş olsun mesajı attı bende sandımki barışcaz yine haytımı sıktı gitti 15 gün önceki konu yine basa döndük oynadı benimle intikam almak istiyorum fistik gibi olsam dönermi çünkü ne zman süslensem püslensem hemen mesaj atıp dönüyo gözüne gözükmüyorum feysten manalı manalı şeyler paylaşmış bana deil ama engeli bastım karma karışığm yardım edin bi amacım olmalı haytıma birnı alın demeyin alamam aksine kimsenin duygularıyla oynayamam
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği