yazmış beni terkeden kişi ne demek bu?:(
başkasına mı bana mı gönderi yapmış olabilir?
başkasına mı bana mı gönderi yapmış olabilir?
3 ihtimal var
1 sözü beğendi hava olsun diye yazdı
2 sözü okuyunca sen aklına geldin sana gönderdi
3 sözü okuyunca başkası aklına geldi ona gönderdi
ama 3 daha yüksek ihtimal çünkü seni terk eden kişi sana böyle bir söz söylemez bence
evet bnden snra görüştüğü bir kız oldu..hatta hala ekli bnse engelliyim beni her yerden sildi..onadır belki de
onunla görüşüyor mu bilmiyorum ama..bu arada eğer birlikte olsaydık ve aklına gelseydi geçen sene bgün ilk defa konuşmuştuk telefnda ve gün gün sonra bir yıl olacaktı..ama düşünmez ki o
biz kendimizi düşünmeyenlerin peşinden koşup kendimizi harap ediyoruz. buna bende dahilim ve sen yapma değmiyor üzüldüğüne hemde hiç değmiyor onlar başkaları için uğraşıyor biz kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz sevse mutlaka birşey yapardı aklına gelsen duramazdı üzülme diyemem ama fazla harap etme kendini bir gün gelir hayatına başkası girer unutursun diyemem ama alışırsın
çok doğru dedin
facebook ucuz edebiyatı işte herkes gibi o da yazmış kimseye gönderi filan olduğunu da sanmmam. şu çocukların herşeyden döneceği anlamını çıkarıp olmaynca üzülmeyin artık :)
Bunu bi yerde okumuş ve sana sitem etmek istemiş..ayrılığın acısını yaşıyor ve pişman..
senden bi hareket bekliyor bence..ama geçmiş olsun..
o bıraktı bni bnden sonra görüştüğü biri oldu ona demiş olmalı çnkü bni engelledi her yerden..aklında bile değilim geçen sene bugün ilk dea telefonda konuşmuştuk..ama hatırlamaz 4 gn snra 1 yıl olacaktı ama o bilmez..öyle işte bn pes etmedim o ailesi istemiyor dyebitirdi...bu arada hayatına birini almış kız hala listesnde bilemdm ben..arayıp srmm artık çok üzdü
yani o kızla görüşüyor mu bilmiyorum ama artık öyle bir karar aldım.e bi yere kadar..
inş.teşekkürkr ederm
(:iyi dilekler için teşekkür ederim.
sana bir sey dememiş.
ne demiş
bnden sonra görüştüğü biri olmuş ona gider yapıyor o zaman..bn s.knde bile değilim.engelledi herşeyden beni
hklısın g.tme bile tkmamam gerek .
Cevap
5Cevap
büyük ihtimal sanadır:) demekki seni seviyordu ve onu bırakan sendin
o bıraktı bni bnden sonra görüştüğü biri oldu ona demiş olmalı çnkü bni engelledi her yerden..aklında bile değilim geçen sene bugün ilk dea telefonda konuşmuştuk..ama hatırlamaz 4 gn snra 1 yıl olacaktı ama o bilmez..öyle işte bn pes etmedim o ailesi istemiyor dyebitirdi
yaptıgı birşeyden mutsuz ama bunu gizlemeye çalışıyor demek
kesin görüştüğü kızla alakalıdır.
bilmem..bni engelledi ama önceden görüyorum derdim sanmıyorum bnden snra grüştüğü kız hala ekli ona gider ypıyor olmalı bni düşünseydi arardı.
evet
bence ortaya atmış anlamıda suratımda gülücükler var ama içim kan ağlıyor diyor şahıs
yok bence sadece durum belirtisi yapmis. alinmaniza gerek yok.
herkes eskilerinin profiline bakıyor iste :)) bende senin gibiyim
charlie chaplin in sözü sanırım...
evet onun nolmuş ki öyle dediyse
hemen üstüne alınma sonra üzülürsün
yok almıyorum
sana laf koyuyor iste.
adamın içinde volkan kaynıyo demek
ne demek şimdi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar