--- Gidiyorum bir daha bulabilecek miyim.. O masum çocukluğu ... hayallerimin süslediği yeri.. çoçukluğumun beklediği yeri.. Ağaçların gölgesinin düştüğü yerde kendime bir ev edindim..
Çok saçma değil mi? Hiç tanımadığın insanlar sana seni sevdiğini söyleyecek. Amaç ne? Böyle anlaşılacağı apaçık. Ben de diyorum ki insanları bu tarz şeylere teşvik etmeyin. Kimsenin hele de tanımadığınız insanların seni seviyorumuna ihtiyacınız yok. Onaylamıyorum bunu.
@pandipuf Evet haklısın bu konuda. Ama belkide kızın sadece içini sormaya ihtiyacı vardır. o yüzdende bunu sorup nedenini soranlara içini dokucektir. bunu bilemezsin. Bakış açısı ile alakalı. bence
Bütün görüşleri okudum. Senin de göz atmanı isterim. Ben içini açtığını, dert paylaştığını göremedim pek. Bunları düşünerek yazdım ama düşündüklerime rastlamadım açıkçası.
Şiir yazıyorum. Rap yazdığım da vardı ama yazacağım kişiyle birtakım problemler oldu. Şahsen onunla değildi fakat görüşme yaptığımız hesabı kapattım. Kendisini de sildim. Bir yıldır şiir üzerine yoğunlaştım.
En İyi Cevaplar