sitede de görüyorum hep seven bir kadını kandıran bir erkek bunun bedelini ödeyebilecek mi? seven kadınlar susmak zorunda kalmışsa eğer bedeli ağırdır.

ben cok sevdim, kac sene onu bekledim, hic kimseye bakmadim, konusmadim
beni sevdigini, benimle evlenmek istedigini söyleyip hayatima girmisti, ailesi bile biliyordu... ama sorunlar cikti, cabaladim, sabrettim, sustum hic birsey demedim, kirmadim, kiramadim onu ama o ne yapti beni terk etti, hemide karektersiz bir kiz icin beni terk etmis. Yalanlar yalanlar... Cok agladim, cok aci cektim SUSTUM. Her gün, her gece dua ettim sadece... Hayirlisini ve ahimin cikmasini diledim... Aylar gecti ve ögrendimki yeni olan kiz eski erkek arkadasina dönmüs ve onunla nisanlanmislar, yani serefsizi terk etmis. Ahim cikmis diyorum ama nedense ne sevinebildim, nede üzülebildim...
gormeme gerek yok. ben varim. ve haddinden fazla cok fazla inanilmaz seviyorum ama yapacak birs3yde diyecek birseyde kalmadigi icin artik sustum susuyorum ve susucamda. bu arada birlikteligimiz 4 sene 1 ay di. ayrilali 1.5 ay oluyo
üzüldüm
ben daha cok uzuldum ama. napiyiiim ;=(
Arkadaşım, mevzunu bilmiyorum ama şuna eminim ki; en saf gibi görünen kadın bile istedikten sonra kimseye kanmaz. Hele ki, gerçekten seven kadın kimseye kanmaz. İnansa da sevdiğinden vazgeçmez asla.
evet , en sevdiğim kadın modelidir. var öyle biri hayatımda ne o bana dedi ne de ben ona ama habersiz bir şekilde arada bir bağ var :D
sessizlikten kastım tartışması kızması gereken bir kadının susmasıydı :D ama oda güzelmiş
banamı dedin onu :D
diğer leri doğru anladı ama :D
peki :)
Cevap
6Cevap
bedeli ağırmış mış mış ağağağağa.
https://i.hizliresim.com/OkLj70.jpg
evet tek gecelik kaşarlara benzemez bazı kadınlar :) özeldir
hee.
bir adam kadının ağlamasına sebep olmuşsa akan her damla göz yaşı için melekler o adama lanet yağdırır...
Ben de haksızlığa uğradım bisey diyemedim bile çekip gitti ben wahtsaptan engelledi susmam için sonra engeli açtı belki yazarım diye iki ay olucak sevdiğim halde susuyorum bişey yazamıyorum çünkü bir anlamı yok artık :(
çok kötü :S
Insan karşıdan bekliyor ama bir Özür falan ya da pisman olduguna dair birsey. bir yerde daha artık yapacak birsey kalmıyor gurur sevginin önüne geciyo ve susuyorsun
gurur değil ki bu zorla bir insana kendimizi sevdirtemeyiz bir kadın bunu yapmamalı zaten
Elbet döner
bir erkek olarak çok güzel konuştun tebrik ederim katılıyorum :)
ben geyim ama :D
tamam geyim :D kadın değilim
bence herşeyin bir bedeli vardır hiç bişey karşılıksız kalmaz
bence bunun bedeli çok ağırdır şakaya gelmemeli
ben bedelinden korktuğum için değil insanlığımdan eksilir diye dikkat ediyorum
öyle olmalı tabiki :)
Evet gördüm ne kadar ihanet etsedeetsede karşıdaki kötülük düsünmüyor
seviyorum ve hala susuyorum hiçbir zaman da konuşmayacağım
o kadınında illa ki bir suçu vardır merak etme
Dogrudur
Resim güzel
Hayir