çok salakça bahaneler bulup hep beni suçluyordu, bana kavga etme ben soguyorum diyodu , kavgada hep şüpheciliyi , güvensizliyi yüzünden doguyordu ve kavga esnasında hiç bir zaman tek bir kötü söz söylememe ragmen beni kötü sözlerle incitiyordu.2 ay sonra da yine çok saçma bir sebep yüzünden ayrıldık ben direttim ayrılmayalım dedim. Kendisi yok bizde yürümez bizde olmaz dedi. Aslında konuştugumuzdan 20 gün sonra çok deyişti sen yaptın dedi halbuki hiç bişey yapmıyodum. sogudum dedi. ara sıra sana yükleniyorum sinirli oluyorum derdi bende tamam unuttum derdim. Ama sonunda patlak verdi ve çok saçma nedenlerden ayrıldık ama bana artık sevgilisiymişim gibi konuşmuyodu. Romantik bişeyler, film, şarkı diyodum hemen mevzuyu deyişiyordu, güncel konulara getiriyordy mevzuyu. Bide bunun bir kız arkadaşı vardı çok yakındılar. Bizi tanıştırmıştı qrup açarak kız bana çok sinsi geliyodu konuştugumuz esnada diger kız arkadaşlarıyla fotolar atıyordu. erkek arkadaşım hakkında konuştugumuzda ben onu çok seviyorum, bana çok güveniyor diyordu, onu seven kız çoktu diuodu yani ben sormuyordum. Biliyodun erkek arkadaşım onla ciddi bişeyler düşünmez çünki çok kıskanç biriydi benimde zaten hiç erkek çevrem yoktu. Ama bu benden 5,6 yaş küçüklere bile kıskanıyordu bense onun istediyi gibi davranıyordum zaten problemde olmuyodu. Buna ragmen he bir eksik bulma çabasındaydı. Benim fikirlerime çocukça bakıyo saygı duymuyodu bu ayrı konu. Başta o kadar çok saygılo o kadar efendi gösterdi ki kendini bdnde senin için onu yaparım bunu yaparım 20 gün sonra bunlar hepsi gitti ya 10 gün içinde bana seni seviyorum demişti bende çocuk gibi inanmıştım. sinirlenince kufurlu konusuyordy tamam sinir
Güncellemeler
+1 yıl
Lutfen bakarmisiniz (
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar