çok severdi beni ama dış görünüşmüş demekki mesele 2yıllık ilişki tesettüre girdiğim gün bitti siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hak mıdır bu yapılan
Cevabın nedir?
+1 yılKardeşim ben sevdiğim insanı tesettür e bürümek için iki yıl uğraştım ve sonunda girdi açık hali evet belki kimine göre çok güzeldi ama önemli olan bana nasıl göründüğu kalbim onu tesetturluyken o kadar güzel görüyor ki gözümde ondan güzeli yok bunu unutma gerçekten sevseydi seni daha çok severdi demekki sahteydi hersey o yüzden sen hiç canını sıkma emin ol sana laik biri çıkacak karşına sadece sabırlı ol Allah sabredenleri sever önemli olan bu dünyada ki mutluluğun değil bu dünya için açılip saçılma unutma ki Allah değerli şeyleri her zaman gizlemistir baksana inci denizin dibinde elmas kilometrelerce toprağın altında ve kadın tesettür un içinde oldumu değerlidir...
23 Yorumla
Soran+1 yılçok sağolasın inşallah hayırlısı olur benim içinde sizin içinde
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum Allah yardimcni olsun içini her zaman ferah tut emin ol Allah karşına çok daha iyi imanlı birini cikaracaktir iman li diyorum çünkü imanı olan erkek karısına bir çiçek gibi davranır ve asla aldatma z herseyi boşver Allah a kul ol gerisi boştur bırak dünyadakileri dünyada kalsin lar cennetler senin olsun ;-)
- 8 ay
Abim selamun aleyküm konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat bu yorumunu görünce çok sevindim ben de kız arkadaşımın tesettüre girmesini istiyorum fakat konuyu ona hiç açmadım bu zamana kadar yaşımız çok büyük değil sence nasıl bir yol izlemeliyim
En İyi Cevaplar
+1 yılOlayın sadece dış görünüşten ibaret olduğunu sanacak kadar salak bir kadını terketmekle en iyisini yapmış aslında..
Milyon tane neden sayabilirim ama, kafan basmaz..
Herşeyi bırak, yanında duyguları ve karakteri bastırılmış, arap görünümlü bir kadın taşımak istememiştir, yakıştıramamıştır kendine; kişisel samimiyeti müsade etmemiştir buna..
Zeki adam bilir çünkü, gerçekten samimi olan kadın gerekirse bir alay askerin içine girse bile kime dokunamaz, dokundurtmaz kendini.
Kendini örtmek neymiş. .51 Yorumla
Soran+1 yılsenin şimdi bu söylediklerin zekice mi ya da medeni insan bu mudur insanları inançları uğruna yargılamak? Çoğu şeye bastığı gibi kafam bunlara ve ötesine diğer sebeplerine de basıyor ama sana anlatsam senin bünyede kapasitede kaldırmaz abicim bilmediğin konular hakkında da ileri geri yorum yapma üzerler sonra seni abicim hadi yoluna
+1 yılSevgilimi çok seviyorum ama tesettüre girse bende silerim 😕
ya da bana din hakkında en ufak bir yargıda bulunduğunu hissetsem benim için anlamsız bir insan olur.
Onu bunun için suclamaya hakkın yok hayata bakış acılarınız ters demek ki.
ya da belki tamamen farklı bir sebebi vardır14 Yorumla
Soran+1 yılkızdığım şu 2 yıl boyunca bu durumu biliyordu fakat olumsuz bir yorum yapmıyordu ve sonrasında ilk gününde gitti yani bunu uygun bir dilde söyleyebilirdi bende boş yere bir insan üzerine hayal kurmazdım boş yere zaman kaybetmezdim
- +1 yıl
Haklısın.
Ama 2 yıl hiç davranışları hissettirmedi mi?
Belkide kapanınca değiştin görsel olarak diye yadirgamis olabilir, alisamamis olabilir.
Gitti derken ayrıldı mi? Susuyor mu?
Belki ona biraz zman vermelisin alışması için.
ya da Sevinmelisin ne bileyim en azından çıkılmaz bir yola girmeden bitmiş
Soran+1 yılayrıldı görünüş olarak şöyle diyebilirim tanımadığım insanlar ne kadar güzelsin diye çeviriyor tesettürün çok yakıştığını söylyorlar tanıdıklarımda aynı şekilde ama bu ona karşı geldiği için ben ne yaparsam yapayım ona hoş gözükmeyecek tabiiki 2 yıl boyunca bu konu açıldığında olumsuz hiç birşey söylemedi
- +1 yıl
Üzulme canım boş ver.
+1 yılKapalı biriyle hayatını birleştirmek istememiş olabilir. Bence bunda yanlış bir şey yok. Olay dış görünüş de değil. Böyle bir uç nokta istemiyordur, olamaz mı?
Ben de hayat görüşüm gereğince kapalı birini istemezdim ama olay dış görünüş değil işte.02 Yorumla
Soranşöyle bir durum var sen buna karşısın ve bunu dile getirebiliyorsun 2 yıldır kendisi bunu dile getirmedi şu an kızgınlığım budur insan rengini belli etmeli herkes sevmek zorunda değil sonuçta saygı duyarım
- +1 yıl
Aaa eğer son anda dedi ise bu çok kötü çok çirkin bir şey. Ben burada her şey aynı iken senin değiştiğini ve onun buna tepki verdiğini farz ederek yazdım. Diğer türlü kızmakta çok haklısın. Anlam da veremedim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aynısını yapardım ama bunu yanlış anlaşılmadan anlatmanın bir yolunu bilmiyorum, sadece şunu söyleyebilirim dış görünüşle alakalı değildir asla konu (en azından benim için), o dış görünüşe bürünmeyi tercih etmenin sebepleridir diyeyim. tabii ki herkes tercihlerinde özgür, bir zorlama asla yapılamaz. o yüzden önce güzelce konuşulup olmuyorsa ayrılmak daha doğru. neden tesettüre girdiğinizi açıklarsanız belki kabul eder ama dış görünüş olması için sizin fiziksel özelliğinizin değişmesi lazım, o yüzden bence o değildir konu
12 Yorumla- +1 yıl
Kasma, anlayacak kapasite yok çünkü..
+1
Soran+1 yılen mantıklısını düşünüyorsun keşke aşağıdaki 'abi' de aynı kapasitede olsaydı ya
Ya kardesim salla sen ya ne sacma yorum yapiyorlar kimse seni yargilayamaz bana gore sen en iyisini yapmissin ve hayirli olmayan bir iliskiden kurtulmussunnn, her zaman herseyin basi hayir dan gecer. Hayirsiz hicbirsey Yarabbim bize göstermesin, yasatmasinn. Herseyin hayirlisi olsunn
20 YorumlaSaygı göstermen gerek adam hayatında bu şekilde bir durumdan hoşlanmıyor olabilir.. Bende şahsen kapalı bir bayan ile evlilik yürütemezdim şeklinde düşünüyorum çünkü eşimin iyi giyimli ve bakımlı olması beni yörüngesinde tutmasına sebep olur. Oda benim gibi düşünüyorsa kendisine güvenememeiştir. Seninde kararına karşı çıkıp kalbini kırmak ya da kapanmanı engelleyip sebep olmak istememiştir. Adam efendi gibi çekilmiş hayatından işte.. daha ne yapsın
01 Yorumla
Soran+1 yılsaygı gösterdim zaten her hangi bir sitemim olmadı kendisine bir tepkide vermedim ama aynı saygıyı durumu bildiği halde bana görüşünü daha önce belirtmesiyle beklerdim tesettürlü insanda gayet iyi giyimli bakımlı olabiliyor böyle düşünmemek gerekir şahsımca yorumun için teşekkür ederim
Kimin adam kimin madam olduğunu anlamak için test etmek gerekiyor diye düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılişte insanın ne mal oldugunu anlamak zor
Bende aynı sebepten sevgilimden ayrıldım 2 yılı geçmişti bizimkisi de. Ama meselenin gelişimi falan farklıydı bizde. Ben saygı duyarım orası ayrıda bizim olaylar biraz karışıktı. Dış görünüş değildi mesele bizde, uzun mesele işte neyse
10 YorumlaKapandin diye 2 yillik iliskinizi mi silip atti?
Simdi cok guzel sayar soverdim de, gorusumu modlar kaldirir..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel işte; gerçek yüzünü görmüşsün... Allah güzel insanlarla karşılaştırsın ;)
21 Yorumla
Soran+1 yılamin
+1 yılMüslüman değilim fakat bu yapılan adilik. Belli ki sevmiyormuş bu da bahane olmuş.
21 Yorumla
Soran+1 yılevet olabilir kendisi müslüman aksinii iddia etmek istemem ama yanılmışım
+1 yılİlerleyen zamanlarda seni baska herhangi bisey icin kolay kolay terk edebilebilecek birinden kurtuldun bir de böyle bak. Adamlıktan nasibini almamış senin iki yildir hayatini geçirdiğin kişi
10 YorumlaGüle güleee diye ardından dua et geri dönmesin.
Herkesin inancı kendine diyecek kadar Geniş değilse, yobazın ta kendisidir. Kimse için değil, kendi maneviyatın için girdiysen üzülme..01 Yorumla
Soran+1 yıltabiiiki de
+1 yılÇok komik bir erkek demek ki şanslısın şimdi Yarıda bırakmış seni ya ilerde seni Yarıda bıraksaydı
12 Yorumla
Soran+1 yılevet yani orası öyle
- +1 yıl
Bence üzülme tam tersi mutlu ol sen doğru olanı yapıyorsun
Yok artık yuh ya ondan hayır gelmezmişti Aten bırak
21 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a havale ettim artık
Dediğin gibi herşey dış görünüşmüş demek ki. Seni gerçekten sevseydi mutlu bile olurdu
10 YorumlaSelam arkadaşım bende aynı durumu yaşadım. Kapandım diye terketti beni sende durum ne şu an seninki pişman oldu mu hiç yazdı mı? Veya yeni biri var mı
00 YorumlaTesettür olan kızlar çandır Evlenilecek kızlardır tabi iyi seçmek lazm bazı full cinsel sınır oluyorum
10 YorumlaYaşam tarzında köklü bir değişiklik yapmışsın, muhtemelen de önceden konuşmamışsındır. Bu ani değişimden kaçması normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılsürekli konuşuldu malesef ve aksi bir görüşte bulunmadı
+1 yılTesetture girdigin ân , Allahin rahmeti seni hemen kusatmis. Bak seni haram bir iliskiden kurtarmis :)
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın belkide öyle oldu kurtardı Rabbim
- +1 yıl
Aksi dusunulemez bile. Dusunsene seni hatamdan koruyan Güc , kim bilir daha neler neker verecek sana. Sen yeter ki dogru yoldan ilerle. Allah , yardimcimiz olsun
aslında her şeyin gizlisi çok daha makbul senin değerini anlamamış maalesef senide tebrik ederim kardeşim en güzelini yapmışsın inş çok daha iyi birisini rabbim karşına çıkarsın
20 YorumlaSenden ayrilmasinin sebebi bence kapanman degil... Ayrilmaya niyeti varmis aytilmak istiyormus bunu bahane etmis iste.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. şanslıymışsın işte ne güzel kurtuldun.. zararın neresinden dönersen kardır
11 Yorumla
Soran+1 yılevet biraz geç oldu ama
bir erkek arkadasimda tesetture girince birakmisti kızı gorus bu sonucta soguyabilir.
10 Yorumla
+1 yılYanı o biraz degsikmis senin girişine saygı duyması lazım sonuçta sen kendin için kapaniyosun
10 Yorumla
+1 yılBence sen sevinmelisin, adam değilmiş sen de zahmetsiz kurtuldun işte.
10 Yorumla
+1 yılKaç yıldır açık geziniyorsun? Ne zaman kapandın? Ne ara kapanmaya karar verdin?
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındayım son bir yıldır kapanmayı düşünüyordum fakat iş hayatı ve bazı zorunluluklar sebebiyle olmadı ertelendi sürekli kapanmadan öncede zaten giyime kuşama dikkat eden biriydim
Üzülme yalnış biriymiş bir gün adalet yerini bulur. yalnız kalır.
02 Yorumla
Soran+1 yılyarına kalır da işte yanına kalmaz
Salla ya seni haketmemiş zaten o :) Yatağa atamayacağından endişelenmiştir :(
10 Yorumla
+1 yılUlen keske benim sevgilim olsada trsetture girse bundan daha guzel bisey olamaz ne ilginc insanlar var bu neden icin terk ediyolar ya
10 Yorumla
+1 yılAllah hidayet versin bacım. Dik dur eğilme.. zaten tesettürlü bir bacının caiz olmayan bir ilişki içerisinde bulunması doğru değil. Tevbe et bol bol.
10 YorumlaEvet, gayette olabilir. Ayrıca artık olmayan şeyleri sormaktan vazgeçin, cidden çok belli oluyor da
02 Yorumla
Soran+1 yılneye göre olmayan?
Gizli Üye(30-35)+1 yılasla terk etmem hatta çok sevinirim çok sanşlısın Allah senden öyle düşünen karaktersizi uzaklaştırmış hakkında hayırlısı.
10 Yorumla
+1 yılbende bırakırdım heralde yani zor herkesin kaldırabileceği bir şey değil hele bu zamanda...
03 Yorumla
Soran+1 yıltabiiki herkes hoşlanacak diye bir durum yok ama sen 2 yıllık ilişkinde bu konu açıldığında görüşünü bu şekilde belli edersin dimi yok abi ben sevmiyorum istemem diyebilirsin ki karşındaki insan da yolunu belirlesin ama o olmadı işte ona kızıyorum
- +1 yıl
e tabi yani sonuçta sende muhtemelen birden kapanmamışsındır yani bunun sinyallerini vermişsindir düşünce anlamında bahsediyorum hele 2 sene geçirmişseniz hoşlanmadığını belirtmesi gerekirdi o konuda haklısın...
Soran+1 yılevet normaldede dikkat eden bir insandım ve son 1 yıldır sürekli dile getiriyordum aksi birşey söylemiyor karşı bir yorum yapmıyordu beklemiş meğerse gerçekten de yapacak mı diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapılan hak değildir ama bendede var türbanlılara karşı bir antipati hakaret etmem son derece saygı duyarım ama sevgilim diyemem hiçbir şekilde ilgim bile olmuyor yani nedenini bilmiyorum :)
10 Yorumla
+1 yıliyi ki bırakmış boşver dış görünüşüne bakıpta seni yargılıyosa zaten sevdiğin "adam" değildir
10 Yorumlaİnancı ne? Müslüman mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen böyle bir durum ile karşılaşsam, şahsen çok sevinirdim, ne bırakması.
10 Yorumlamusluman bı adamın bunu sorun edıcegını sanmıorum... bence bunu sebep yapmıs ama kotu sebep olmus uzucu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil tesettüre girdiğin için sevinip mutlu olup seninle gurur duyacağı yerde böyle yapması seni sdece görünüşün için sevmesinden başka bişey değildir. Sem doğru olanı yapıyosun kaybeden o olmuş yazık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. kurtulmuşsun ondan allah daha iyilerini çıkarır işallah karşına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek yüzünü gördün işte
12 Yorumla
Soran+1 yılevet ama keşke daha önce bitseydi onca zaman boşa gitti
Cevap sahibi+1 yılKeşke deme artık iş işten geçti. İnsanız işte bilemiyoruz ki...
Mal ya dini açıdan bırakmış boşver imtahanı o kaybetmiş
00 Yorumla
+1 yıltesettür ne alaka ki ayrılık sebebi olsun bırak gittiğine sevin bence
00 Yorumlaçok şey kaybetmemişsin boşver
11 Yorumla
Soran+1 yılzaman kaybı oldu
öküzün tekiymiş diye düşünüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılyapacak birşey yok artık ama neyse
salla gitsin taktığın şeye bak :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılsalla gıtsın. seni sen oldugun ıcın sevmıyor.
10 Yorumla
+1 yılAllah var ki yanina kalmaz.
10 YorumlaÖzge Özpirinçci asil bir karakteri var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. bende bırakırdım heralde büyük konuşmıyım
23 Yorumla
Soran+1 yıldini inancını bilmiyorum yargılamam ama kendisi müslüman ailesi de çok aşırı olmasa da tutucu insanlar beklemediğim bir tepkiydi yani
Soran+1 yılkendisine her hangi bir sitemim olmadı zaten saygı duydum her müslüman kapanmıyor tabii ki de mesele sadece başı kapatmak değil ama bunu belirtmesi gerekirdi birden bire çekip gitmesi üzdü sadece
Bence haklı, ben olsam bende terk ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılşöyle bir durum var sen buna karşısın ve bunu dile getirebiliyorsun 2 yıldır kendisi bunu dile getirmedi şu an kızgınlığım budur insan rengini belli etmeli herkes sevmek zorunda değil sonuçta saygı duyarım
Üzülme bile değmez karaktersiz insanlar icin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken kurtulmuşsun bacim
10 Yorumla
+1 yılSevgilin ağır g*vat ... Ç...
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a havale ediyorum beddua yok küfür yok :)
Bırak gitsin👍
11 Yorumla
Soran+1 yılgitti ya artık Allah'a havale ettim onu ben
Demek ki çok sevmiyormuş :)
00 YorumlaErkek işte, adam değil. Sadece erkek
00 Yorumla
+1 yılBen olsam bende aynısını yapardım
04 Yorumla
Soran+1 yılşöyle bir durum var sen buna karşısın ve bunu dile getirebiliyorsun 2 yıldır kendisi bunu dile getirmedi şu an kızgınlığım budur insan rengini belli etmeli herkes sevmek zorunda değil sonuçta saygı duyarım
- +1 yıl
Evet ben baştan söylerim rengimi belli ederim her zaman bunu dediğin için sana teşekkürler başörtü konusuna gelirsek ben istemem açıkçası ha öyle 1 kere sevgilim oldu onunlada öylesine gönül eğlendirmek için çıktım 1 haftad bitti zaten ve umrumdada olmadı ben istemem baştan söylerim o senin ayrıldığın sevgilinin dürüstsüzlüğü
Soran+1 yılolması gereken bu ama herkes idrak edemiyor ne yazık ki
- +1 yıl
Neyse hayırlısı olsum
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılben de öyle yapardım. Napiyim kapanan kadını
00 Yorumla Allah kurtarmıs
10 Yorumlabende sevmiyorum kapalı bayanları
07 Yorumla
Soran+1 yılsenin görüşündür ama 2 yıl boyunca bildiği halde konu üzerinde olumsuz bir yorumu olmadı
Soran+1 yılbana görüşünü belli etmedi yetiştiği ailede buna yatkın bir aile kafama elma düşmedi inanç sadece başı kapatmakla olmuyor kapanmadan öncede herşeyine dikkat eden bir insandım sadece iş ve bazı zorunluluklar yüzünden malesef geçikti ben her türlü görüşe saygılıyken aynı tavrı sizden de beklerim yinede yorumunuz için teşekkür ederim
Soran+1 yıldepresyona girecek bir durum yok
Soran+1 yılevet görünen köy Kılavuz istemiyor o yüzden seni düşüncelerinle birlikte bırakıyorum umarım sağlığına kavuşursun abicim :)
Müslüman mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman
- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?