Canımı çok yaktı ahım tutarmı sizce :-( ?

5 senelik ilişkimiz vardı ciddiydik evlenemezdik henüz işimiz yoktu daha. Farklı şehirlerdeyiz. Neyse biz 1.5 ay ayrı kalmıştık geri kendisi barışmak istedi affettim çıkmaya başladık ikinci gün tartıştık ayrıyken başka kızlarla konuşmuştu bende yüzüne vurdum ama durduk yere değil seni engelliyorum faceden böyle çıkalım dedi ben kabul etmedim. engelledim dedi bende benimi dedim yok babanı diye dalga geçti. Sonra bana şizofren aptal salak senden aileme gelin banada eş olmaz dedi bu sözü beni yıktı.. Bende ah'ım bir ömür boyu yakanı bırakmaz hoşçakal dedim ve engelledi beni. Oysa ilk sevdiğimdi hayatimda ilk elini tuttuğum insandı. Her gelişinde beklemesin açtır diye yurttan yicekler alır koşa koşa yanına giderdim. Beni sevmeyen bir adamın tam 5 sene köleligini yapmişim meğerse. Allaha şükrediyorum en azından tertemiz bir şekilde kurtuldum. Canım çok yanıyor. Dün numarasini silip engelini whatsaptan kaldirdim. Sahte facedende bakmamaya karar verdim duvarina. O kadar ağırıma gittiki aileme gelin olmaz senden banada eş demesi... Sizce birgün yalvara yakara gelir bu dediklerini ödermi :-( :-( :-(
Affetmek için sormuyorum..
Canımı çok yaktı ahım tutarmı sizce :-( ?