Ortada hiç bir sebep yokken terkedilmek?

Sevgilimle 9 aylık bir ilişkim oldu okulda tanışmıştık üniversitede herşey çok güzel gidiyordu birbirimizden haber alamadığımız da birbirimizi hep merak ederdik ve birbirimizi gerçekten çok sevmiştik 4. Ayimizda ailemle tanıştırmak için memlekete gitmiştik beraber 7 saatlik yola ciddi düşünmeyen biri bu kadar yol gelmezdi heralde ben ciddi düşünüyordum babamlar çok sevmişti kız arkadaşımı 5 gün bizde kalmıştık ve tekrar donmustuk okula onun 1 ay sonrasında bir tartışma yaşadık ben yapan söylemiştim ona 1 hafta konusmamıştık ama yalanda sırf ikimizin iyiliği için di dışarıda birileri gorucek diye sarilmiyorduk dışarıda bende onun sarılması için bir yalan söyledim ona benim üzgün oldugumu görünce dayanamazdı çünkü yalanim ortaya çıktı ve 1 hafta konuşmadık ben yalvar yakar kendimi affettirdim o korku bana o kadar cok yetmisti ki korkuyordum hep 4 aydan sonra hic sorun yoktu 9 aya kadar sonrasında bir ise girdi megaholding diye kimseye sevgili olduğumuzu söylemedi işten de üst kolları sevgili yapmiycaksiniz demiş ve kız arkadaşım bir akşam bu cesaretle bana bunu söyledi bitebilir dedi bende çok üzüldüm daha önceden soyliycektim bu aklımdaydi dedi bu cesaret oldu bana dedi ve söyledi son 1 ay böyle hiç konuşmadık sonrasında mesaj attı napiyorsun diye konuştuk öyle bayram zamanıydı ben memleketteydim ve geleceğim günü biliyordu geldim ertesi gün okula gittim tenefuste beni gördü sarıldı napiyorsun falan dedi konuştuk biraz derse girdim okuldan çıkınca akşam biryerde 3 tane erkekle gördüm takip ettim takip ettigimi anladı ertesi gün de ayrıldık konuştuk baya ben iş yüzünden ayrıldığında inanıyorum o öyle demedi 4 ay onceki yalanimi yüzüme vurdu 4 aydan sonra 5 ay daha sorunsuz çıktık iş yüzünden ayrıldı benden yoksa yalanimdan dolayı ayrılan bu insan 5 ay daha neden olsun benle iş yüzünden diyorum öyle demiyor yalanimi yüzüme vuruyor sizce hatasini anlayip geri donermi bana benim aci cektigimi onu nasil sevdigimide biliyor sizce donermii?
Ortada hiç bir sebep yokken terkedilmek?