Eski sevgilimin beni takip ettirmesi?

Eski sevgilimle 4ay normal 5ayda sevgili kaldık 3senedir ayrıyız beni Face'den ekledi 6ay önce tekrar kabul ettim, polis bir arkadaşı bana mesaj attı siz tekrar mı konuşuyorsunuz diye evet mesajlasiyoruz dedim oda onunla konuşmayı kes hemen dedi niye dedim o iyi değil konuşmayı kes diyosam sorgulama dedi konusucam sanane dedim oda 2senedir seni takip ettiğini bil ona göre konuşmak istiyomusun tekrar düşün dedi ne sacmaliyosun falan dedim oda anlattı 2 senedir seni takip ediyo iyi değil seni kaçıracakmış bazen öldürmekten bahsediyo iyi değil konuşma onunla artık benle konuşunca eskiden ikna edebiliyodum şimdi benide takmiyo dedi tamam diyip geçiştirdim. Eski sevgilim arayıp duruyodu faceden falanda mesaj atıp duruyodu cevap vermiyodum bir gün gizliden aradı bilmeden açtım kimsiniz dedim ses vermedi tekrar sordum cevap vermeyince kapatıyorum dediğimde ses verdi "hiç mi özlemedin sen beni"dedi o olduğunu anlayınca konuşmak istemiyorum seninle kapatıyorum dedim oda kapatmadan önce merak etme az kaldı gün gelicek katlanamadığın sesimle her gün uyancaksın diyip suratıma kapattı arkadaşına ulaştım konuşmamızı anlattım toplu alanlarda dur dışarı fazla çıkma çıkarsanda biriyle çık bende bisey diyemiyorum dedi hafiften tırsıyorum sadist bir tarafı var herifin o yüzden ayrıldık zaten şimdide kız arkadaşımı habire rahatsız ediyomus ev adresimle yeni numaramı isteyip duruyomus napsam?
Eski sevgilimin beni takip ettirmesi?