Sevgilim bana zerre güvenmediğini, o güveni ona veremediğimi söyledi

1 yıllık bir erkek arkadasım var. Sevgilimin bu süreçte çokca hatası oldu ama ona güvendiğim ve tekrarının olmayacagına inandığım için pek çok yanlışına rağmen yanında oldum.. Ona her zaman güvendim. Ki bizi ayırmak isteyenler ve sevgilimi adam olmaz gözüyle görenler çok uğraştı ondan ayrılmam yada ayrılmamız için. Çok şükür buna fırsat vermedik. Ama sevgilim bana güvenmiyor. Ona karşı bir yanlışım, bi hatam olmadı. Annesi beni beğenmemiş ve hakkımda o kızdan sana hayır gelmez falan demişti. Bunlara rağmen annesine beni savunmuş. Değişmedin hala zamanla değişirsin sandım ama hala çocuk gibisin falan diyo. Bir de benim daha önce hiç sevgilim olmadı, bu yüzden birine ait olma ve benden ne istedigini anlama konusunda biraz zorluk cekiyorum. Nerede hata yaptığımı bulamıyorum. Facemi falan da onun isteğiyle kapattım. Telefon rehberimde akraba dışında erkek yok. Yakın erkek arkadaşlarım yok. Ne isterse yapmaya calısıyorum ama yinede zerre güvenini kazanamamısım.. Nasıl bi degisim göstermeliyim ki gercekten etkilensin ve bana güvenebilsin? Etrafımızda bizi ayırmak isteyen cok insan var, bigün biri hakkımda birsey uydurursa bana güvenmedigi icin inanabilir.. Cok korkuyorum. Güvenini nasıl kazanabilirim erkek arkadaşımın?
Sevgilim bana zerre güvenmediğini, o güveni ona veremediğimi söyledi