Evlendikten sonra numaramı değiştim bir kez iş çıkışına geldi konuşmak istedi kovdum şimdide annemi aramış hakkını helal et diye ağlamış bunun derdi nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılEvlendiği kadında sizi bulamamış. Özlemiş. Derdi ne bilemem ama, O'nda derin izler bıraktığınız kesin. Aklınızı karıştırmasına izin vermeyin derim haddimi aşarak.
132 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermedim zaten bulamaz ki ben onun 2 yıllık sevgilisi o kadın ise görücü usulü evlendiği itici biri.
- +1 yıl
Hımmm. "Oh olsun, hakettiğini buldu" diyorsunuz. Biraz öfkeli biraz kırgın biraz da üzgünüz galiba.
Soran+1 yılEvet çünkü benleyken nişanlamış
- +1 yıl
Aile baskısı falan mı acaba. Görücü usulü dediniz.
Soran+1 yılYok ya ne aile baskısı beni öyle seviyordu vazgeçemiyordu ama kabulde edemiyordu işte benleyken gitti başkasıyla nişanlandı ailesine bana kız bulun onu seviyorum ama alamam demiş
- +1 yıl
İyi de niye. Sizi bu kadar severken alamazmış (alamamak ne demekse).
Sizi kabul edememesi farklı yaşam tarzlarınız mı? Nedir yani.
Soran+1 yılEvet kendisi bir köle arıyordu sözünden çıkmaya dışarı çıkmayan facebooku ve diğer hesapları olmayan kapalı olan kapalı olmakta yetmez etek giyen pantolon giymeyen makyaj yapmayan vsvs
- +1 yıl
Eee bir bakıma bu güzel olmuş. Sizce de artık takmama zamanı gelmedi mi. Her kim için olursa olsun Sizi SİZ yapan değerlerinizden ödün vermemek gerekmiyor muydu zaten. Siz O'nun hayatını yaşamak zorunda değildiniz. Kaldı ki gerçekten sizi özel ve değerli kılsaydı ortak bir yaşam kurma çabasına girmesi gerekmez miydi. Artık önünüze bakmalı, hayata kaldığınız yerden devam etmelisiniz. Öfkenizin aklınızın önüne geçmesine izin vermeyin lütfen.
Soran+1 yılTakmamaya çalışıyorum ama bir kez iş çıkışıma geldi. Sonra annemi aradı ağlıyor ediyor mutsuzmuş sözde karısıyla sohpet muhabbet bile etmiyormuş falan filan
- +1 yıl
Eeee. Ne yani boşanacakmıymış. Seni artık olduğun gibi mi kabul edecekmiş. Ya da ne bileyim "seni alamam sensiz yapamam mı" olacakmış. Ha tabii bunları konuşma ortamınız bile olmadı anladım da. Artık O'un ne düşündüğünün ne yapmaya çalıştığının bir önemi kaldı mı ki?
Soran+1 yılİşte kalmadığı için bunları öğrenemedim. Konuşmasına izin vermedim bide gitmiş bizim evin orda cama seni seviyorum yazmış kocaman ama tabi ne söyleceyeği merak konusu bile değil çünkü hiç bir önemi kalmadı bu saatten sonra.
- +1 yıl
Eğer hislerin de sözlerin kadar samimi ise, şimdi ayağa kalkıyorum ve seni alkışlıyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama neden
- +1 yıl
Bir önemi kalmadığına ikna edebilirseniz beni diye
- +1 yıl
Kararlılığınızı ayakta alkışlıyorum diyebilmek için yani. Tabi siz bu kararınızın sonuna kadar arkasında duracaksanız.
Soran+1 yıldurmaktan başka çare yok kabulleniş dönemi bu.
- +1 yıl
Konuştukça biraz daha anlıyorum sizi. Sanırım acısı dinmemiş. Kolay da görünmüyor. Sanki özgürlüğüne kavuşsa ve "tamam. sen ne dersen o" dese sımsıkı sarılacakmışsınız gibi geliyor öyle değil mi? Sanırım öfkeniz biraz da bundan. Kendi içinizde çözme aşamasına geldiğiniz bir anda "ne diye çıktı bu şimdi karşıma yeniden" der gibi miyiz? Haklısınız, yediremiyorsunuz. Hazmedemiyorsunuz. Anladım. hiçbir şey artık eskisi gibi olamaz. Anladım yazık etti size (ilişkinize). Anladım belki de O'nu mutlu etmek adına birkaç şeyden fedakarlık edebilirdiniz. Buna hazırlamaya bile çalıştınız kendinizi bir süre. "Peki o ne yaptı" diye haykırasınız geliyor. Hadi durmayın. Bağırın, yıkın, esin gürleyin. Asla ama asla kendinizden vaz geçmeyin. Sizii SİZ yapan değerlerinizi koruyun. "Benimleyken Nişanlandı, evliyken de aldatır" polemiği kendinize olan saygınızı ancak zedeler. Sakın ha yapmayın bunu kendinize. Aşkı yeniden küllerinden yaratma macerasına girmenin inanın kimseye bir faydası olmayacaktır.
Soran+1 yılNe güzel yazdın ya. Acısı diner mi diner ama tamamen mi? Hayır. Benim acım bir insanın hasta olduğunu düşünün en çok hastayken çaresizce iyileşmesini beklerken mi acı çekersiniz yoksa ölüncemi? Bence ölüm ilk çok acı olsada geri dönüşü olmayan bir kabulleniş olduğu için tamamen eller kollar bağlanır ve biter artık çare yoktur. Hasta bir insanı bekle bekle uğraş didin yorul hep üzüntü hep acı. Bizim sonumuzda böyle bugüne kadar hastaydık cebelleştik acılar acılar yorgunluk ve pat ölüm geldi çattı. Artık çaresizsin kabullenme süreci zaman zaman unutuyorsun ama bir anda karşında belirince o unuttukların sanki boşaymış gibi geliyor. Ha ama yinede bırakmıyorsun kendini sadece bir kaç gün ya da hafta daha yoğun düşünüp biraz normal seyrinden çıkarak daha taze bir acıymış gibi acı çekmeye başlıyorsun. Diyorsun ki ben sensiz nasıl yaşıyorum kendi kendine ama gidince unutuyorsun sureti olmayınca karşında ona ait hiçbirşey bırakmıyorsun bıraktıklarında gözün önünde değil. Unutuyorsun bu kabulleniş
- +1 yıl
Ölümden kasıt o bahsettiğiniz hastalığı öldürmek olmalı. İlişkiniz kangren halini almış ve dört bir yanınızı sarıyor. Yayıldıkça halsizleşiyorsunuz. Çaba harcayacak kadar bile gücünüz kalmamış. Kesmek. Evet kesmek. İşte şimdi öldürdünüz o hastalığı. İlaç çare olmadı çünkü. Evet sızı kalacak. evet derin yaralar bırakacak, evet artık dokunamayacaksınız bile. Ama yaşayacaksınız. Kimse bu hastalıkla yaşamak zorunda olmamalı.
Soran+1 yılgüzel oldu teşekkürler
- +1 yıl
Her tercih bir kaybediştir kimi zaman. Ama unutulmamalı ki insan kaybettiklerinden kazanıyor. Haydi yeter artık. Gelmedi görmediniz dönmedi.
"Bırakıp gittiği yerde kalsın o sergüzeşt yaşamı onunla.
Ben orada değilim diye mutluyum artık,
Hatta hiç olmadığım kadar umutluyum yarınımdan, dünümden, dünden ertesinden,
Kaldı ki bu saatten sonra kim durdurabilecekmiş ki
sonsuza ayarladığım çalar saatimi.
Ben benimle daha sevdalıyım şimdi.
Senimin gölgesinden kurtulduğum için belki
O bardağı ince belinden tutarak yudumladığım çayımdan
yoğurtlu ıspanaktan, hatta rakı balıktan bile tat almaya başladım.
Yeniden ve sonsuza değin.
Neden biliyor musun
Seni söktüm içimden.
Soran+1 yılBu size mi ait şiir tadında biraz aşk, biraz boşvermişlik, biraz sitem, biraz mutluluk bir iğleşme tadında keşmekeş
- +1 yıl
İnanır mısınız, öyle kaptırdım ki yaşanmışlığınıza kendimi, ve ansızın hiç aklımda yokken içinde buldum bana hiç yabancı gelmeyen duygularınızın. Ve yemin ederim şimdi döküldü parmaklarımdan size dair sizin adınıza.
- +1 yıl
Son olarak,
Yağmurdan sonra ne gelir bilemeyiz. Bakarsınız fırtına, bir bakmışsınız öncesinden daha parlak bir güneş. Ama ne olursa olsun sonunda mis gibi kokar toprak. Sağlıcakla kalın. Ve sevgiyle. Dertleşmek, eğlenmek hatta ağlamak bile isterseniz, ve dostça bir kaç cümle duymak. Ben buralardayım.
Soran+1 yılÇok etkilendim gerçekten ağzınıza kadar duygu taşmış ve cümlelere akmış resmen teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Etkilemek gibi bir amacım olmadığını eminim biliyorsunuz. Ama ne yalan söyleyeyim ben bile kendimden etkilendim. :)
Soran+1 yılhahah bu daha güzeldi :) burcunuz balık mı
- +1 yıl
Kova. :)
Soran+1 yıl:) teşekkürler
- +1 yıl
Gülümsemeye başladığımıza inanamıyorum. Yahu tüm gün ne de gerilmişiz. Bir ara "git şu adamı evire çevire döv" moduna girmişim. Bir yandan da saygı çerçevesinde kelimelerimi özenle seçmeye çalışıyorum. Ama ben de size teşekkür etmeliyim. Birkaç aydır bir şeyler yazmıyordum. Vesile oldunuz.
Soran+1 yılBenimde ruh halim böyle :) Çoğu zaman gülümsüyorum bazende nefes almyacak duruma geliyorum. Bende bazen küfür ediyorum bazende aman ne gerek var diyorum bende karmaşık durumdayım bütün ruh hallerini yaşıyorum gün içinde
- +1 yıl
Kendime okkalı bir kahve yapacağım şimdi. Hadi. siz de kendinize yapın. Bazen en çok ilgiyi hak ettiğimiz halde kendimize yeterince ilgi göstermiyoruz. Şimdi kendime biraz ilgi gösterek onu kahve ile ödüllendireceğim. Hadi amaaa. Siz de Kalkın.
En İyi Cevaplar
+1 yılseninle evlenmek istemiş ama olmamış şimdi pişmanlık duyuyor
020 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm ama annemi aramış ağlamış ağlamış hep benim iş yerime geldi bende defol dedim bağırıp çağırıp rezil ettim onu
- +1 yıl
bende üzüldüm çocuğa demekki çok sevmiş seni
Soran+1 yılsevse ne olur artık başkasının..
- +1 yıl
artık belli olmuyor bir bakmışsın bekar bir bakmışsın evli kısmetinde o varsa eğer bunun önüne ne sen nede başkası geçemez umarım onun içinde senin içinde en iyisi olur bakalım neler olacak merak ettim bende
Soran+1 yılbide bizim eve gitmiş anneme demiş ben çok seviyorum onu bir ruj almış benim odamda yazı yazmış cama anneme buraya girme gelene kadr demiş
- +1 yıl
ben kız olcam cocuk anneme gidip bunu diyecek bırak eve girme kapıyı çalmasıyla kafasına bişeyler inmesi çok ani olurdu
Soran+1 yılben evde değildim
- +1 yıl
canım bunu anladım da annen eve neden almış kovsaydı bence
Soran+1 yılağlıyormuş bide annem onu çok sever :(
Soran+1 yılelini öpeyim demiş ağlamış anneme sarılmış annemde kapıda ağlama gel laf söz olmasın demiş sakinleş biraz öyle git demişr
- +1 yıl
bence bu çocuk sorunlu ve bunun tedavi ihtiyacı var gibi geldi bana erkeğin bu şekil aciz davranması çok salakca bence
- +1 yıl
problemli bir çocuk bundan bişey olmaz ne sana nede karısına faydası olmaz be sencede öyle değilmi
Soran+1 yılSürekli büyü yapılıyordu ona ben onu tanıdığımda öyle güleç eğlenceli biriydi ki ama bu nişandan önce sonra hep ağladı hep annem falan ondan şüpheleniyor
- +1 yıl
aa bu olabilir sende bir hocaya sor durumu anlat ne olduğunu söyler varsa bir büyü çözer
Soran+1 yılhiç artık uğraşmıycam Allah yardımcısı olsun.
- +1 yıl
buda iyi sen kendi yolunu ciz umarım güzel aşk yaşarsın şeker
Soran+1 yılsağol inşallh
- +1 yıl
sana bol şanslar diliyorum vede seninle tanışmak dertleşmek güzeldi umarım başka bir konuda uzun muhabbet etme fırsatımız olur teşekkür ederim sohbetin için
Soran+1 yılben teşekkür ederim
- +1 yıl
o zaman bende rica ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Kocana söyle o gerisini halleder Gizleme ilerd büyük soruna yol açar sorun çıkmasın derken empati yap kocan da sana söylemesini istersin dimi?
04 Yorumla
Soran+1 yılben evli değilim
Soran+1 yılo evlendi
+1 yılSana yaptıklarından dolayı vicdani rahat değil.
Ah etmişsin o yüzden mutsuz03 Yorumla
Soran+1 yılettim tabi
- +1 yıl
Oh sürünsün seninde yerinde olsam gider karısına anlatırım, benim peşimde diye. Canim bisey sorcam, ahın ne kadar sure sonra çıktı?
Ben iki sene birini sevdim. Hep beni üzdü. Sonra sebepsizce bahane bulup yol verdim ona. Belasini bulurmu. bir gun pisman olurmu. Ben şu an baskasiyla çıkıyorumda merak ettim cezasini cekmesini istiyorum
Soran+1 yılEvleneli daha 2 hafta oldu onun ama şunu bil haksızken ah ettiysen sana döner benimki haksız değildi çünkü benleyken nişanlandı.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
35Cevap
+1 yılSENI SEVIYO GERI ZEKALI NE OLCAK BASKA BIR ERKEK AGLIYOSA KOTUU YAA DEYSIK BIRDURTUMSEVIYOSENII EMIN OLL AMA SAKIN KOCANIDA ALDATMA SAKIN ESILER ESKIDE KALIRRR SAKIN !
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bekarım cnaım o evli
+1 yılBir derdi falan yok helallik istemiş sadece...
Evet ya da hayır demen yeterli :)02 Yorumla
Soran+1 yılhelal etmedim.
- +1 yıl
Mükemmelsin hahha :)
Vicdan azabı çekiyo olabilir daha önce aranızda kötü bişey olduysa. Bence tersleme
02 Yorumla
Soran+1 yılterslemezsem hep gelir
+1 yılunutamamış belliki... belki yasak aşk ihtimallerini düşünüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenleyken başkasıyla nişanlandı eee evliyken de karısını aldatması kaçnılmaz
- +1 yıl
senleyken nasıl başkasıyla nişanlandı ya
Bendede var oyle biri. surekli kendimi oldururum konusmazsan falan die blof yapiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılbu öyle değil ya ağlıyo :(
Soran+1 yılkonuşmuyorum zaten numaramı değiştim ama hala amacı ne çözemedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye ayrıldın ki bu çocuktan
Sende aklı demekki ama ozaman niye evlendi02 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrılmadım o görücü olarak biriyle nişanlanmış benleyken bende bu yüzden ayrıldım sonra geldi nişanı atarım falan filan dedi istemedim evlendi oda
Cevap sahibi+1 yılAklı sonradan başına geldi demekki. Ama çok büyük yanlış yapmış sende yüz vermeyerek iyi yaptın bilsin seni kaybettiğibş
Özelime yazar msn lutfen bnde bu durumun aynısı yasyrm
00 YorumlaEvlendiği insan hayal kırıklığı yaşattı demek. Uzak dur.
00 Yorumla
+1 yılBenimde başıma gelmişti ya vicdan azabı çekiyor aptallar
00 Yorumla
+1 yılAdam olsa evli bir bayanla iletişim içerisinde olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılben evli değilim o evli
- +1 yıl
Bırak la karını gel de ozaman :D
Benim sevdiğim bir kız vAr biz kızla 2-3 ay konuştuk ne konu varsa ama şimdi küstüü barışırmıı
01 Yorumla
Soran+1 yılbarışır
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde eski karım peşimi bırakmıyor :S sürekli mail atıyor cevap verdikçe yazıyor vermesem yine de yazıyor :s çözümü yok gibi
00 Yorumla
+1 yılderdi ne olursa olsun görüşme..
11 Yorumla
Soran+1 yılben görüşmüyorum zaten iş yerime geldi kovdum rezil ettim ama hala ulaşmaya çalışıyo
intihar ola bilir erkek aglıyosa caresizdir
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm zaten annemi arayıp hakkını helal et öledebilirim demiş.
Seni özlemiştir, pişman olmuştur.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılHelallik almak istiyodur sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılağlamış
+1 yılBelki uclu takilmak istiyordur.
00 YorumlaAmacı kötü bence. Yeni tatlar peşinde olabilir.
00 Yorumla
+1 yılseven sglir, sgen sevilir. sebep bu
02 Yorumla
Soran+1 yılben ona kötülük yapmadım
- +1 yıl
ne güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılNe degisik insanmis uzak dur
01 Yorumla
Soran+1 yılben uzaj duruyorum o durmuyorki ailemi arıyo ağlıyo ailemde üzülüyo
yedekte biri her zaman olsun istyor
00 Yorumlaevlendiğine pişman olmuştur beddua mı ettin :)
01 Yorumla
Soran+1 yıletmeme gerek yokki 1 buçuk yıllık sevgilim benleyken görücü usulu başkasıyla nişanlandı ben sonradan öğrendim ki ben gelinliği alcağımız yerden yüzüklerimize kadar bakarken beni istemeye gelmesini beklerken o başkasını istemeye gitmiş ve nişanlanmıştı benim beddua etmeme gerek var mı sence
sana nisbet yapmaya çalışıyo
00 YorumlaRuh hastasi ve karaktersizlik
10 Yorumla
+1 yılamacı senin de tadına bakmak
00 Yorumlapisman demekki evlendigine, unutamamıs seni
00 Yorumla
+1 yılDerdi büyük seni götürmek
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine birşey kaçmış çıkartmaya çalışıyo
00 Yorumlaskish shokush bunudamı ben söleyim * salagı
00 YorumlaSeni aklini celip kuma olarak almak😆
00 YorumlaBence onu rencide et bir daha gelemesin
00 Yorumlademekki bırakamamış
04 Yorumla
Soran+1 yılgerizekalı ne diye evlendi o zaman bu satten sonra elimden ne gelir
Soran+1 yılnapıyım karısı olcak çirkefe mi söylesem nişanlıyken söyledim bak benim peşimde diye bana ben onu affettm hatadır yapmıştır dedi bu karıya ne desem
+1 yılManyak işte :/
00 Yorumla
+1 yılseks.
00 Yorumla
+1 yılözlemiş seni :)
01 Yorumla
Soran+1 yılne farkeder bu saatten sonra
+1 yılEzik dir.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama bence
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Saçmalamış bence
+1 yılabaza işte
00 YorumlaIyi yapiyorsun
00 Yorumla
+1 yılhala seviyor seni
08 Yorumla
Soran+1 yılevet. ama ne çaresi var
- +1 yıl
o ayrıldı sanırım ve pısmanlık duyuyor seni seviyor.
Soran+1 yılayrılmadı evleneli 2 hafta olmuş bide bize gidip anneme ağlamış onu çok sevdim seviyorum diye
- +1 yıl
o zaman sen ayrıldın oda bunu kaldıramadı gidip birini buldular evlendırdıler istemeyerek
Soran+1 yılhayır benleyken başkasıyla nişanlandı bakire olmadığım için benle evlenmedi en çok canımı yakan bu. Yani o bir zarla evlendi
- +1 yıl
dur işler sarpa sarıyor yavas yavas ikinizde yaralısınız. seni istedigi ve sevdigi halde ama bakıre olmdıgın için bu onun için bir engel olabilir kabullenememe olabilir seneden arılmak zorunda kaldı severken ayrılmak zor :(
Soran+1 yılevet ayrılamadı benden sevdiği için ama başkasıyla görücü usulü evlendi
- +1 yıl
evlenmesindeki amacı cozemedım birde seni gercekten sevmemıs sevseydı her sekılde kabul ederdı seni.
+1 yılgebersin bırak :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Seninle olmak
00 Yorumla
+1 yılBarışmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzmıştır bu ara
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi