Ögretmenle iliski yasamak?

6 Yıl önce ben okula giderken 8de okuyordum 14 yaşındaydım o zamanlar(ben başka ülkede yaşıyorum ve burda okullar 7 yaştan 17 yasa kadar) işte orda öğretmen yardımcısı 20-21 yaşlarında bir çocuk vardı küçük çocuklara ders diyordu.İlk önceler okulda karşılaştığımız zaman bana selam veriyordu sonra ben bu çocuğa aşık oldum nasıl olduysa ilişki ilerledi problerimiz falan beraber çözüyorduk kavga ettiğimiz bile oluyordu bir süre birbirimizi görmezden geliyorduk sonra barışıyorduk..Hatta yakın çevremdeki bir kaç kişi arkadaşlarım aramızdaki yakınlaşmanın farkına varmışlardı.Okulda çalışan bana yakın kadın bir defasında bana "ben hiç bir zaman okulda hiç bir çalışanla ilişki yaşamak istemem"dedi.Sonra ben okulu bitirdim o çocuk ayrı biryerde çalışmaya başladı.Ben okulu bitireli 3 yıl oldu ve ben nerdeyse onu aynı yerde oturmamıza rağmen hiç görmedim.Ama bu yıl aniden karşılaştık.İkimizde şimdi yetkin insanlarız ama benim okulumda öğretmen olmasını aramızda hep bir engel gibi gördüm ben.Sizce bizim bir ilişki yaşamamız ne kadar doğru?Aranızda okuldaki öğretmenle ilişiki yaşayanız vardır,tepkiler nasıl?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar lutfen yanlisanlamayin iliski derken seks falan kastetmiyorum.Tabiikide biz onunla iliskiye girmedik.O bir ögretmen ve ben bir ögrenciydim iliskiye girmekte ne?Agli basinda insanlariz sinir denilen birsey varä Iliski derken aramizda bir elektrik yakinlasma vardi.Bazi insanlarda bunu farkindaydi.Bu kadar.Simdi belki bir iliskimiz normal iliskiden bahsediyorum bir gecelk degil.iSadece eger öyle birsey olursa cevremizdekilerin tepikisi ne olur diye dusunuyorum.
Ögretmenle iliski yasamak?