Erkekler boşanmaktan nasıl vazgeçirilir?

Evliliğini kafasında bitrdiğini söyleyip giden bir erkek boşanma davası açtıysa nasıl vazgeçirilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Valla 7 yıl çıktık 4 yıllık evliyiz.4 yıldır ne tatiil ne bisey eve gelir yemek yer tv karsında uyuklar.ben konuusrken dinlemez.ama sorsanız eksik kusurlu benim ona göre.koca anlayısın yok bana kosulsuz itatta edeceksin , her dediğime evet diyeceksin mantığında biri esim.evden ilk gittiğinde çocuğumuz yok bizim çocuk olsun dedim ben sorumluluk alamam dedi bakamazmıs falan.evden ilk gittiğinde tekrar döndüğü gün benden çocuk istedi tezatlığa bakın hem çocuk yüzünden gidiyor gelince de çock istiyo
Güncellemeler
+1 yıl
Esim benden habersiz bosanma davası açmıs.önce evi terketmisti is yerine gittim konustuk anlastık eve geldi beni sevdiğini söyledi ve isim var diye evden çıktı.dısarı çıktığında bosanma davası açmıs haberim yokken.aynı gün eve geldi ben saf birseyden haberim yok tabi güzel 20 gün geçirdik sonra bir gün eve geç geldi tavır yaptım konusmadım ertesi sabah evden çıktı aksama mesaj attı kafamda bitti yazmıs.2 aydır görüsmüyoruz.ailesi de sesiz sakin bosanmamızı izliyor.4 yıllık evliz.
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğumuz yok .evlendiğimizde önce ben istememistim esimden uzaktaydım o zaman baska sehirde çocuğa kim bakacak diye sonrada o istemedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bosanma günümüze 3 hafta kala esimle görüsmeye basladık.5 ayda kendimi toparladım esime telefon açıp anlasmalı olarak bosanmak istediğimi söyledim yüz yüze konusmak için davet ettim.Karsısına öyle güçlü çıktım ki sasrıdı.Benden beklemediği bir durum o yalvaracağımı dön diyeceğimi sanıyordu ama sok oldu.Benim 5 ay önceki halimdi karsımdaki adam.Güçlü durduğum gibi birde onu teselli ettim üzülme tek bosanan biz değiliz kendini bırakma dedim.5 saat kadar konustuk.
Güncellemeler
+1 yıl
Sonunda beni sevdiğini,unutamadığını ve eve dönmek istediğini söyledi.Kabul etmedim.Ağladı karsımda.Bosanma gününe kadar eski günlerimizdeki gibi iki sevgili gibi görüsmeyi teklif etti.Kabul etmedim.Görüsmek istiyorsan birebir değil aile danısmanına gidersek olabileceğini söyledim.Suan danısman esliğinde görüsüyoruz.Sonu ne olacak bilmiyorum.Ona karsı hislerimi öldürdü yanındayken onu eskisi kadar sevmediğimi hissediyorum.Büyük bir güven eksikliğim var ona karsı.
Erkekler boşanmaktan nasıl vazgeçirilir?